Politisk korrekthed redder dig ikke

Af Majbritt Maria Nielsen 11

Forleden stod jeg i metroen på vej mod Vanløse, da den stoppede brat mellem 2 stationer. Efter 10 minutter trillede vi frem til stationen før min station og jeg stod af og gik det sidste stykke. Det lyder jo umiddelbart ret ordinært og kedeligt, men stemningen i vognen var alt andet end apatisk.

”Så blev det altså først metroen og ikke synagogen”, nåede jeg allerede at sige til mig selv, imens vi stod der og stirrede på hinanden. Da en ansat skrattede i højttaleren, at den forrige metro såmænd bare holdt på den næste station endnu og at vi kunne forvente 10 minutters ventetid, var det som om, kupeen tog én, stor kollektiv indånding og skuttede sig ved tanken om, at Frederiksberg Metrostation endnu eksisterede og at vi ikke skulle ankomme til Frederiksbergske ødelæggelser af en kaliber, vi ikke har set siden diverse græsplæner blev civilt inddraget til overnattende Distortiongæster. Ja, det er niveauet af svineri, vi vil tolerere.

Pludselig begyndte alle at grine og smile. Også mig. Af lettelse over, at vi ikke i en uvis evighed skulle oprette et, fra omverdenen, afskåret parallelsamfund og stemme om hvis rygsæk, der skulle udpeges til fællestoilet, men måske også ved tanken om, at vi ikke skulle lide vantrodøden for fødderne af en islamisk ekstremist, der havde opholdt sig i Danmark i 3 måneder, alligevel.

Jeg kom for sent til min middagsaftale, og da jeg forklarede situationen og den dertil trykkede stemning, meldte den første humanist sig gladeligt på banen. I en tsunami af fortærskede selvfølgeligheder blev jeg og de øvrige gæster belært om, at terror i Europa ikke kun er skabt af ekstrem islamisme, men lige så meget af os selv og de modtagesystemer, der håndterer de muslimske flygtninge, der bliver flere og flere europæeres endeligt, når deres tid og handlinger i det land, hvori de angriber, fremlægges post mortem. At løsningen på vilkårlige mord i Allahs navn er dialog og forståelse. Og at totalitære teokratier sagtens kan indlemmes i Danmark, hvis bare ”alle vil være med til at integrere sig”. Efter jeg havde forsøgt mig med en opløftende joke om buddhistiske selvmordsbombere eller om kristne æresdrab, måtte jeg springe på den humane limpind.

Undskyld, hvad pokker er det, du siger? Terrorbølgen er skabt af os selv? Uddeler de pjecer i Sandholm Lejren om fordelene ved at lide martyrdøden? I så fald skal den da læses i en fart, så adressaten kan nå at opbygge en vis vrede i stedet for at glæde sig over, at han ikke skal dø for et regimes hånd, selv efter turen over indtil flere landegrænser. Bliver man terrorist af at opholde sig i et vestligt land, man selv bragte sig til, for at redde livet? Der må og skal simpelthen være grænser for de ondskabsapologeter, der har så travlt med at gribe i egen barm, at vi dør af det.

Dialog? Ja, det er en god idé. Mennesker, der slet og ret mener, at størstedelen af den vestlige verden skal slagtes såre i kraft af vores livsførelse og kærlighed til freden, diversiteten og forståelsen, skal mødes med mere forståelse. De skal tæppebombes med David Trads’ ideer om det multikulturelle samfund, kampagner for homoseksuelle muslimer, glad jazz og den danske sommer. Så vil de forstå.

Hvis bare alle vil være med? Sødeste ven (og her måtte jeg virkelig beherske mig), danskerne skal ikke integrere sig. Det er definitionen på integration. Når det fremmede emne integrerer sig ind i det større emne, hvorefter det fremmede emne bliver en integreret del af det nu endnu større emne. Hvis man har problemer med at skelne imellem dét udsagn og racisme, kan man hurtigt kalibrere sig selv med følgende mantra; Danmark er for alle dem, der mener, at Danmark er for alle. For eksempel de arbejdende kvinder, de homoseksuelle og jøderne, for at nævne et par stykker af de grupper, der gerne må være (i sikkerhed) i Danmark.

Min middagsaftale sluttede i mindelighed, men ikke uden at jeg pointerede, at vi ikke længere behøver glatte fortiden for terrorister ud. Med dét mener jeg, at vi ikke behøver cementere, at moderate muslimer ikke er terrorister og derfor ikke behøver undskylde for de terrorister, der i sandhed ønsker os døde. Og er du en af dem, der er så rædselsslagen for at kalde terroren for dens navn og herkomst, fordi du tror et diskursivt, pladderhumant opfundet, armbind vil fremkomme på din arm, så må du forstå, at det redder dig ikke. For grillen på en Scanialastbil er vi alle lige.

 

11 kommentarer RSS

 1. Af Sonn Treafn

  -

  Very interesting topic!

 2. Af Tony Høy-Nielsen

  -

  11.september var et klokke klart inside job og dermed er kampen imod terror hvilende på falske præmisser. De fleste af de events du frygter er falsk flags operationer for at producere frygt og splittelse blandt mennesker og for at blame islam og fjerne folks frihed for mere magt til staten. Den mørklagte stat og dens efterretningstjenester samt private centralbankejere har flere angrebskrige den skal ha gjort legitime for oliedollars og profit. Der er penge i gældssættelse plyndring og våbensalg til de få superrihe parasitter som ejer os. Men alt dette har du slet ikke forstået. Du er hoppet lige fælden og spreder nu løgne og had til korsriddernes ofre , lige som det er meningen med din statsindoktrinering. Vær venlig at undersøg verden og tænk dig ordentligt om. Follow the money. Stop racisme og fremmedhad. Sluk for propagandaen. P.s. jeg er ikke religiøs men mener at folk må ha deres tro i fred. Jeg kommer dagligt rundt i København særligt på nørrebro og Urban planen og der er altid fred og ro så stop frygten.

 3. Af Birger Nielsen

  -

  Gad vide hvad Tony er blevet Høy af.
  Du lyder da helt religiøs med din absurde konspirationsteorier. Læser du mange tegneserier.
  Du et vist blevet helt forblændet af alt de billige sprut, så du slynger forvrøvlede påstande om dig.
  Hvem taler om racisme i Danmark. Problemet med muslimer beror udelukkende på deres absurde
  middelalderreligions dogmer, der gør dem uintegrerbare.

 4. Af J. Hanse n

  -

  Endnu en populisk blogger fra den yderste højrefløj.
  Har Berlingske virkelig ikke råd til andet end tomhjernede gæs?

 5. Af hans andersen

  -

  Tja da Muhammed for 1400 år siden startede sin røverbande havde han brug for nogle regler, reglerne blev senere kaldt islam. At en røverbande har svært ved at leve fredeligt med dem de lever af at røve, burde være forståeligt for selv småtbegavede.

 6. Af Jan Petersen

  -

  Nå så virker denne blog tilsyneladende pludselig. Skrev i øvrigt et indlæg tidligere, at hvis søde uskyldig udseende Majbritt, vil lære lidt mere om denne fæle verden, så Google feks:

  9/11 hoax
  what is a false flag
  operation northwoods
  operation gladio

  Alene de fire Google søgninger vil give rigelig beskæftigelse den næste måneds tid. Som sidegevinst bliver man rimelig godt polstret til at formulere kvalificerede indlæg omkring f eks terror fremover. Og hvis Majbritt vil risikere sin skrive tjans på Berlingske blogs, så afdæk lidt om iscenesat terror stunt 9/11. God fornøjelse 🙂

 7. Af Henrik Schultze

  -

  Majbritt
  Kommenterede for snart længe siden dit indlæg , som jeg finder yderst relevant og tankevækkende.
  Hvor blev de første indlæg af ?
  Bliv endelig ved , de skriver spændende og originalt .
  Og
  Tag dig ikke af JHansen
  Han er et oldtidslevn fra den ekstreme venstrefløj . Han lever stadig på Stalins tid og gentager blot sig selv igen og igen.
  Men han er ekspert i at svine folk til som du kan se .Underligt han bliver godtaget af Berlingske.Han har nok noget på nogen 🙂

 8. Af Jorn D.

  -

  Som de synagogale radikal venstre siger:
  “Politisk korrekthed redder dig ! – ikke” ?
  men
  det er old Fake News fra partiet, der lever for, at ødelægge Danmark
  og
  det oprettet i 1905, som 1905 zionist bevægelsens forlængede arm
  samtidig
  med, at de “Faker” godhed, som højt betalte 8 til 16 sameritanere
  og
  går ind for et universelt hen-syn
  ja
  svenske Pippi Langstrømpe bliver politisk korrekt omskrevet og korrigeret
  og
  pipfugle navne bliver politisk korrekt omskrevet og korrigeret
  og
  Mein Kamp bliver politisk korrekt omskrevet og korrigeret
  ja
  det viser hykleriet iblandt de politisk korrekte
  at
  de 3 ovennævnte, som ingen lever efter, politisk korrekt omskrives og korrigeres
  alt
  imens den muslimske Koran og de jødiske skrifter, som de lever strengt efter
  ja
  de kan upåtalt indeholde uhyrlige leveregler – Koranens uhyrligheder er velkendte
  men se ogsÂ:
  http://www.thedodo.info/Dronte%2011/Joedisk_Racisme_David_Duke/Joedisk_Racisme_Indhold.htm
  der
  oplister uhyrligheder, som de politiske korrekte ikke påtaler

  rigtignok “Politisk korrekthed, som i selektiv politisk korrekthed, redder dig ikke”

  ironi.mus

 9. Af Per Nielsen

  -

  Bliver du virkeligt bange for at det er en terror aktion hvergang dit tog er 10 minutter forsinket? I så fald må man sige terroristerne har haft held med deres aktioner. Det var vist selve pointen at få os til at rende rundt, og være rædselsslagne for katastrofer hvis sandsynlighed befinder sig under 0,01 promille grænsen.
  Listen over langt mere sandsynlige uheld, du så burde være rædselsslagen over dagligt, er uendeligt lang.
  Jeg er som sådan enig i at man aldrig bør undskylde ekstremisters handlinger, der er dog en pointe i at de lande der er blevet ramt af terror, nok ikke var blevet ramt, hvis de ikke havde involveret sig i krige i fjerne lande.
  Jeg er ikke en af dem der er bange for at kalde terror ved navn, men jeg er bestemt heller ikke en af dem, der straks tænker “det må være en terrorist” når nogen bliver ramt af scania grillen, fordi helt almindelig matematik, siger at sandsynligheden for at det bare er et almindeligt trafik uheld er uendligt langt større. Ligesom tusindevis af danske tog har været forsinket i tidens løb, mens jeg ikke kan mindes en terror aktion mod et eneste.

 10. Af David Mørck

  -

  Vil du ikke købe en sølvpapirshat? 😂

 11. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er iscenesat terror nu ægte nok. Går vel så langt tilbage som homo sapiens overhovedet har eksisteret. Formålet har altid været – at skabe vilkårlig frygt. Et mega fedt magthaver styringsredskab 🙁

  Google stadig, hvad jeg henviste til ovenfor – kan kun blive lidt klogere 🙂

Kommentarer er lukket.