Hvordan går det med den nye, politiske kultur?

Af Majbritt Maria Nielsen 70

I Alternativet har man bedyret en ny, politisk kultur. »Et langt mere åbent, gennemsigtigt og demokratisk samfund« er hovedpunktet i »Demokratipakke 2«, hvorimod »Demokratipakke 1« fokuserer på debatdogmer og at forbedre debatkulturen i Danmark. Demokratipakke 3 handler om magtdeling, så pengene og magten ikke centrerer sig om en »lille, men stærk økonomisk elite«. Men hvordan går det egentlig hos liste Å?

Demokratipakke 1

Debatkulturen kan være en klam størrelse, og det ved denne debattør. Personhetz og lortestorme fylder den politiske løbegård, når både medier og vælgere kæler for deres indre svinehund. Som regel foregår den klammeste af slagsen på sociale medier, og accelerationsniveauet er skræmmende. Derfor er det svært at udfordre Alternativet på det ønske, at tonen i debatten skal lettes.

I sommer tog en gruppe aktivister dog mere koordinerede og konventionelle metoder i brug i debatten end den mudderkastning, vi kender fra Facebook. Den nu forhenværende beskæftigelsesborgmester, Anne Mee Allerslev (R), fik en meget koordineret og hård medfart på gader og stræder, da gruppen ophængte falske valgplakater med ordene »Anna Ansvarsløs« op i bybilledet. Det skete som en reaktion på borgmesterens, ifølge dem, uretfærdige regler for førtidspensionister og kronisk syge, og plakaterne viste et billede af borgmesteren og hendes parti. Flere demonstrationer under navnet »Aktion AnnaAnsvarsløs« havde forinden udspillet sig til offentlige debatter, hvor borgmesteren også deltog. Næstformand for en af de involverede undergrupper og arrangør af flere »Anna Ansvarsløs«-aktioner er Troels Christian Jakobsen, kandidat for Alternativet.

Demokratipakke 2 & 3

Den åbne og gennemsigtige vendetta mod magteliten har været prøvet siden september 2017. Alternativet måtte ret hurtigt erkende, at de havde modtaget penge fra skattelylandende Gibraltar og Luxembourg i 2015. Partiet skulle dog hænge som stædige skinker under loftet i en uges tid, inden indrømmelsen om, at man var bekendt med pengenes farve, da man modtog dem, ramte gulvet.

Alternativets finanslovsudspil indeholder ekstra penge til styrkelsen af »kampen mod skattelyspekulanter«. Iværksætteren Ditlev Bredahl, der står bag den samlede donation til Alternativet på knapt 450.000 kroner i 2015, skulle ifølge Uffe Elbæk være en del af det »værdifællesskab«, som Alternativet repræsenterer, derfor ville partiet gerne ville modtage donationen. Han kaldes i Information i 2015 »vores ven i London« af Uffe Elbæk selv. Elbæk kendte dog ikke rigtig sin velgører, som han sagde til bogen om dansk partistøtte fra 2016 med navnet »Skjulte penge«. Bredahl ringede altså selv og tilbød knap en halv million. Efter to telefonsamtaler var aftalen i hus. Hvis man vil bruge danske skattekroner i jagten på økonomisk moralhasard, så lægger man vel ud med en selvstændig interesse i, at tingene går rigtigt for sig og en tilsikring af, at man ikke selv bliver ringet op af Dorthe fra SKAT, hvis Alternativet i en dystopisk fremtid får magt, som de har agt. Alternativet afviser blankt at betale pengene tilbage, for de er brugt til at føre valgkampagne for. En værdifælles valgkampagne mod blandt andet skattelypenge. Hvis man som vælger i Alternativet har bestilt et gennemsigtigt og demokratisk kig til magtens maskinrum, har man fået et matteret badeværelsesvindue i stedet for.

Uden referencer til det danske rock band »A friend in London« i øvrigt, kan det da nævnes, at bandet i 2011 vandt det danske melodi grandprix med sangen »New Tomorrow«. For Alternativets vedkommende en ret genkendeligt ny morgen, hvor endnu en udlandsdansker søsætter danske partier fra et skattelyskjul, selvom Alternativets raison d’être er opgøret med netop dette.

70 kommentarer RSS

 1. Af j. hANS en

  -

  Igen helt enig med MMN.
  Hun skriver:
  “Den nu forhenværende beskæftigelsesborgmester, Anne Mee Allerslev (R), fik en meget koordineret og hård medfart på gader og stræder.

  Ja. Naturligvis. Hun er jo radical.
  Og en intelligent og veluddannet kvinde.
  Så det kan ikke være anderledes.
  At en politiker fra Venstre startede med denne form for korruption et par år før, det forbigår de borgerlige medier naturligvis i tavshed.
  Eller også har man vænnet sig til, at Venstre er et gennemført korrupt og uhæderligt parti.
  Som de øvrige borgerlige partiet. Inclusiv Socialdemokratiet.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Anna Mee er muligvis intelligent, hr. nowet-med-en i bagen.

  Klog og indsigtsfuld samt stueren er hun bestemt ikke.

  I den henseende ligner hun de øvrige radiGALE – incl. dem i den alternativt begavede forening.

 3. Af j. hANs en

  -

  Når både medier og vælgere kæler for deres indre svinehund.
  Skriver MMN.

  Dette har hun nu misforstået.
  Det er sådan set de borgerligepartier. Inc. Socialdemokratiet og de borgerlige medier som kæler for vælgernes indre svinehund.
  Det parti som har hyret Majbritt Maria Nielsen er et af de værste.
  Alle borgerlige partier i Danmark er populistiske.
  Det er deres livsgrundlag.

 4. Af j. haNS eN

  -

  AF NIELS LARSE N – 8. NOVEMBER 2017 9:32

  Det kræver nok sin mand at bevæge sig rundt på de bonede gulve i højhælede sko.
  Og skræddersyet undertøj.
  Den slags mestrer kun politikere fra partiet Venstre.

 5. Af Anders Jensen

  -

  Du debatterer med dig selv J. Hans en.

  Der er vel ikke rigtig nogen som længere ænser dit indholdsløse sludder. Du fortæller bare igen og igen at du opfatter DF og borgerlige som (alt muligt grimt du lige spontant kan finde på), og det ved vi godt af du mener. Det skrev du også i går og sidste år.

  Så hold dog inde mand…

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hykleri er ikke et alternativ.

  Alternativet tilhører den yderste venstrefløj, når det handler om migrationspolitik.

  Der er ingen overgrænse for, hvor mange mere, eller mindre uarbejdsdygtige klienter fra ikkevestlige lande, de vil importere til Danmark, så de kan få klienter til deres mange “projekter”, der aldrig er selvfinansierende.

  Det er et parti for “projektmagere”, der har snablen nede i de offentlige kasser; Elbæks klovneskole er et perfekt eksempel på dét.

  Men partiet er åbenbart stærkt højreorienterede, når det handler om huller i den internationale skattelovgivning, selvom det netop er den slags huller i den internationale skattelovgivning, der er skyld i den ekstreme fattigdom i de lande, som de fattigste flygter fra.

 7. Af b j

  -

  R, LA og alternativet er tre radikale partier, og alle tre nærer en dyb foragt for demokratiet, fædrelandet og de fem millioner almindelige danskere. Deres politik er hyklerisk og dødsensfarlig. De udgiver sig for at være humanister, men de udleverer gerne det danske folk til undergang, bare de kan komme videre med deres utopiske og pladder- humanistiske visioner om at lille Danmark skal redde hele verden. Altid tager de sig godt betalt for deres “godhed”. Men både an na mee, jel ved, zenia og alle de andre radikale snigløber danskernes velfærd og fremtid. Deres politik vil ende i grufulde svenske tilstande.

 8. Af b j

  -

  R, LA og alternativet er tre radikale partier, og alle tre nærer en dyb foragt for demokratiet, fædrelandet og de fem millioner almindelige danskere. Deres politik er hyklerisk og dødsensfarlig. De udgiver sig for at være humanister………………….. men deres politik vil ende i grufulde svenske tilstande.

 9. Af b j

  -

  En del “borgerlige” politikere er dog lige så slemme, og lige så forskruede og pladderhumanistiske. Blå udenpå og røde indeni. Som vælger kan man næsten ikke være skeptisk nok når det gælder partierne. Alle svigter de mere eller mindre, når det gælder vores nutid og fremtid. Den samlede politik fremstår mere og mere som forrykt, landsskadelig, korrupt, asocial, samvittighedsløs og hensynsløs. Se “Begår Frankrig selvmord?” og den korte a vis.

 10. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Venstrefløjen i Sverige har ført en ekstremt uansvarlig migrationspolitik, der er direkte skyld i, at de fattigste svenskere er havnet i “den sociale massegrav – tilsat omfattende vold og et stærkt voksende antal uopklarede mord – samt stenkast mod ambulancer og brandbiler, der skal hjælpe nødstedte beboere, der bor i én af de mange svenske ghettoer, hvor indvandrernes narkobander i realiteten har overtaget voldsmonopolet fra myndighederne, og beboerne derfor er overladt til de kriminelles opfattelse af “retfærdighed” – der omaftter stenkast mod ambulancer.

  Alternativet kæmper i praksis for, at vi får den samme udvikling i Danmark, selvom det selvfølgelig ikke er de hykleriske sværmeres hensigt; men det svenske mareridt er bare det faktiske resultat af sværmernes politiske fantasteri.

 11. Af jørgen christensen

  -

  Hvor galt det kan gå når politik uden moral og fornuft får overtaget, kan man studere ved at læse om 1. og 2. verdenskrig og om islamiske massemord i diverse lande i Afrika og Arabien. Eller man kan bare se hvad der foregår af terror i Malmø. (læs bøger som “Stalingrad” og “Morderne iblandt os”)

 12. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Sværmerne på venstrefløjen, samt i Alternativet, mener i praksis ikke, at svage borgere er vigtigere, end frøer.

  For det vil som sædvanligt være byens svage borgere, der må undvære hjælp, hvis Købehavns Kommunes budget pludseligt vil mangle to miliiarder kroner, hvis venstrefløjen får stoppet bolibyggeriet på Amager, på et tidspunkt, hvor der er stærkt brug for flere boliger.

  Frøerne kan sagtens flyttes til et andet sted på naturområdet på Amager, der er SEKS gange større, end hele Dyrehaven- selv efter, at Dyrehaven er blevet udvidet.

  Fantasterne i Alternativet kæmper selvfølgelig ikke imod byggeriet af de billige boliger på Amager, fordi flere billige boliger ville bremse stigningstakten i boligpriserne i København, så deres ejer- , eller andelsboliger ikke stiger lige så hurtigt i pris, som de ellers ville.

  Dén slags beregnende kynisme er dei deres egen selvforståelse højt hævet over – eller rettere; det var ihvertfald en vigtig del af fantasternes selvforståelse, indtil partiet modtog en mindre formue fra et suspekt skattely…

 13. Af bent j

  -

  Til migranterne er der opvarmede telte, luksushoteller, store gratis lejligheder, villaer og slotte samt nybyggerier. Til hjemløse danskere er der et stykke pap at ligge på. De må gerne fryse ihjel i gaderne. VKs politik i en nøddeskal. Overfor syge, ældre, børn/unge og voldsramte er VK lige så kyniske og ligeglade. Men er S og SF osv. bedre?

 14. Af bent j

  -

  Tog der ikke kan køre, fly der ikke er færdigudviklede, hospitaler, skadestuer og skoler der er afskaffede, folkepensionister der snydes, grove voldsforbrydere der udvises, men kan blive alligevel, og blive forsørget og få boligstøtte, mens de fortsætter deres kriminalitet, mangel på danske læger pga. forringede vilkår, familieværdier i opløsning, et demokrati udskiftet med fjernstyring og lobbyisme, en snigende besættelse og udskiftning af befolkningen, nye sygdomme der breder sig, milliarder brugt på DR-propaganda, et smadret postvæsen og skattevæsen, et mishandlet forsvar og politi, en social velfærd der styrtdykker, daglige skyderier, knivstik, hjemmerøverier og overfald osv.

  Her går det godt, fru kammerherreinde. Her går det godt.

 15. Af Niels Larsen

  -

  BENT J – 8. NOVEMBER 2017 13:17

  Ja. Det er skandaløst.

  Ikke mindst fordi vi har lige præcis NUL ansvar overfor disse “flygtninge”.

  INGEN kan med rimelighed pådutte andre mennesker noget ansvar for mennesker, som ikke tilhører samme kultur og som er helt personligt ukendte.

  Humanismen er en forfejlet ideologi, som truer med at ødelægge Europa indefra.

 16. Af bent j

  -

  Også journalister og politikere kan blive ramt af pludselig sygdom eller ulykke mv. Hvorfor ønsker de så at forringe sundhedsvæsnet? Er de virkelig så kortsynede/stupide at de ikke forstår at deres forringelser en dag kan ramme dem selv eller deres kære?

 17. Af bent j

  -

  Vil ihvertfald foreslå medierne at de sætter skarpt lys på de mange unødvendige lidelser og dødsfald i sundhedsvæsnet. Som er fremkaldt af nedskæringer, lukninger og spareøvelser plus dødssyge “reformer” plus grov ligegyldighed og slendrian i visse hospitaler og i diverse “styrelser” for sundhed og patientsikkerhed. Man kan jo starte med københavnske hospitaler og psykiatrien i Århus og Åbenrå-Haderslev.

 18. Af happybrexit heimlich

  -

  Løkke er tilregnelig, Trump er utilregnelig: hahahahaha -jeg tror jeg dør af grin- Lige hjemkommet fra USA kan jeg skrive under på at amerikanerne elsker Trúmp for hans ærlighed -men, men de danske journalister fastholder stædigt at Trump er sindssyg (ikke helt med i hvad der sker i verden eller hur?)

  Briterne kan glæde sig over at have styr på økonomien -ikke flere millioner smides længere i de tyske bilfabrikkers gab – man glædes over BREXIT -arbejdsløsheden er den laveste på 20 år nemlig 2%.
  Måtte vi snart blive af med EU og atter få en velplejet dansk økonomi -ligesom vore allierede briterne- og endelig kaste det tyske åg af os!!

 19. Af M Jørgensen

  -

  Amerikanerne elsker Trump for hans ærlighed ,iflg hans egne rådgivere oså kaldet alternative fakta-mundus vult decipi ( verden vil bedrages ).

 20. Af j. hans EN.

  -

  AF ANDE RS J ENSE N – 8. NOVEMBER 2017 11:18
  “Du debatterer med dig selv J. Hans en.”

  Hvem debatterer Kim Ol sen/ Anders Jen se n med?

 21. Af bent j

  -

  Hvis naive eller uvidende vælgere stemmer forkert, kan det koste dem dyrt. Det erfarede de vælgere der stemte på na zi sterne i tredivernes Tyskland. Millioner af tyskere mistede alt som følge af deres tiltro til hit ler og hans sorte banditter. I Hamborg, Dresden, Berlin og andre større byer omkom flere hundrede tusinde tyskere under bomberegn og ildstorm. Og ved fronten døde op til 5-8000 unge mænd hver dag i 1943, 44 og 45.

 22. Af bent j

  -

  Det vil også koste danskerne dyrt, hvis de bliver ved med at stole på komplet utroværdige politikere. Som er i fuld gang med at lægge Danmark øde, økonomisk, kulturelt og velfærdsmæssigt osv. Se 24nyt.dk. Se BT den 13/7: Overlæger advarer, “PATIENTSIKKERHEDEN ER TRUET – PSYKISK SYGE SVIGTES “. Nye konsekvenser af sundhedsplatformen (endnu en IT-SKANDALE) Berl.: nyrestenspatienter svigtes, KRÆFTSYGE svigtes, blodtransfusioner sparet væk, hjertesyge arbejdsløse tyranniseres, ældre og gamle svigtes.

 23. Af bent j

  -

  Det vil også koste danskerne dyrt, hvis de bliver ved med at stole på komplet utroværdige politikere. Som er i fuld gang med at lægge Danmark øde, økonomisk, kulturelt og velfærdsmæssigt osv. Se 24nyt.dk. Se BT den 13/7: Overlæger advarer, “PATIENTSIKKERHEDEN ER TRUET – PSYKISK SYGE SVIGTES “.

 24. Af bent j

  -

  I Sverige er et folkemord tilsyneladende ved at gå i gang, iværksat af røde fas cister,
  rabiate feminister og falske humanister samt borgerlige hyklere. Se snaphanen. Hvad sker der i Danmark? Se den korte og 24nyt.dk

 25. Af j.. HA Nse n.

  -

  AF AN DERS J ENSE N – 8. NOVEMBER 2017 11:18
  “Du debatterer med dig selv J. Ha ns en.”

  Et godt råd til Kim Ols en/”Anders J ens en”.
  Ignorer indlæg fra personer som du har mindreværdskomplekser overfor.
  Det er bedre end at chikanere dem. Og ødelægge debatterne.

 26. Af bent j

  -

  Det er ikke nok at pressen afslører skandaler og påviser at danskerne svigtes. Man bør også påvise HVORFOR velfærden og sundheden ustandselig forringes og nedspares. Det er jo bl.a. fordi halvdelen af statsbudgettet, nemlig ca. 550 milliarder kr., ødsles og fjolles væk på projekter som ikke hjælper danskerne, men tværtimod forværrer deres situation.

 27. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “I Alternativet har man bedyret en ny, politisk kultur. »Et langt mere åbent, gennemsigtigt og demokratisk samfund« er hovedpunktet”

  Denne bedyrelse giver straks associationer til “Kejserens nye klæder”.
  Kejserens fine nye tøj var også et ‘åbent’, ‘gennemsigtigt’ og alternativt tekstil.
  Uffe Elbæk har hentet sine begavede alternative idéer fra H.C. Andersens luftkasteller for børn.

 28. Af bent j

  -

  Ja, det er “morsomt” som visse politikere kan give den som muntre folkevenner der arbejder for mere åbenhed, mere velfærd, mere demokrati, mere humanisme SAMTIDIG med at de gennemfører mørklægningslove, ringere velfærd, mindre demokrati og katastrofale, dødbringende og altødelæggende reformer. Men na zi sterne lovede jo også arbejde, brød, billige biler, længere ferier og en flot og hyggelig fremtid. Med løgn og tomme løfter kom de til magten.

 29. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter…Hvad er Liberal Alliance for en størrelse?….i filter….

 30. Af bent j

  -

  DER ER BØGER MED SATIRE-TEGNINGER som er både spidse og morsomme. F.eks. “Yndigt DK” fra forlaget Fahrenheit. Og der er bo boj esen og tegninger af fjog ras mus sen som hulemand, osv. Måske man burde tænke lidt mere over hvorfor kendte poilitikere ofte afbildes som klovne, monstre eller zombier mv.

 31. Af bent j

  -

  Jan ulrik er vel ikke korrekt nok set med radigale øjne. Derfor er han vel sortlistet af f il tre t. Det med demokrati og ytringsfrihed skal jo heller ikke overdrives, vel?

 32. Af M Jørgensen

  -

  I min lokale avis har jeg lige læst et indlæg fra en af de alternatives håbefulde kandidater.
  Det drejer sig om et forslag, hvor man i kommunalt regi ( inspireret af lejre kommune) skulle holde høns, som borgerne kunne deles om ( dele høns)
  Meget kan man sige om disse alternative” luftkasteller” -men de indeholder da en vis underholdningsværdi.
  Og det er vel ikke så tosset i en verden der bliver mere og mere forrykt .
  ,

 33. Af Allan Hansen

  -

  @ M . Jørgensen

  God humor! Keep smiling.
  “hønsetyven,,,,,,,,

 34. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter…….bedre at være velorienteret end at være venstreorienteret……i filter………

 35. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en velment “lige højre” til Majbritt Maria Nielsen. Hvis du vil køre en rimelig fornuftig blog – med et læsbar og kommentarværdigt kommentarspor, så lur lidt på hvad blogger “borgerlig horisont” Cordua gør. Nemlig, høvler ALT irrelevant ud af kommentarsporet. Bare en idé 🙂

 36. Af Helge Nørager

  -

  Jan på denne blog er det alt relevant som kommer i filter.

 37. Af Jan Petersen

  -

  Diverse hjernedøde navne fakes, net trolls og debat sabotører ødelægger selv kommentarsporet. Men stadig, en vaks blogger kan forhindre al det gylle 🙂

 38. Af Orla Guude

  -

  @JAN PETERSEN – 9. NOVEMBER 2017 7:27
  “Diverse hjernedøde navne fakes, net trolls og debat sabotører ødelægger selv kommentarsporet. Men stadig, en vaks blogger kan forhindre al det gylle”

  Kommentatorerne til debatten kommer nok til at savne J,P.’s irrelevante og overflødige indlæg – hans exit kan kun skyldes en uspecificeret amerikansk konspiration.

 39. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg lige “skræv” – hjernedød 🙁

 40. Af Benny jEnse n

  -

  AF ORLA GUUDE – 9. NOVEMBER 2017 7:33
  “Kommentatorerne til debatten kommer nok til at savne J,P.’s irrelevante og overflødige indlæg – hans exit kan kun skyldes en uspecificeret amerikansk konspiration.”

  Haha. enig

 41. Af jan ulrik friis

  -

  ……i filter……Liberal Alliance for eller imod det danske folk?……i filter……

 42. Af Niels peter Jensen

  -

  Velkommen til.bage L…e.m…..c..he..

  Læ.ser dig tit i J..P h.vor d.it svi…ns.ke spr.og har fået dig perma..nent ude.lukket fra avis.en blo.gs nu..Avi..sen skr..iver at du u.afbr.udt laver pers..onang.reb på andre blo..ggere mv., og dermed har set sig nød.sag.et til at fjer..ne dine ytrin..gsfri.hed..Vi m.å hå.be at B sna…rest følg.er tru.p?

  “Der foregår en stadi.g dial.og mellem tro..sretningerne; men det var dog ikke ande.rledes end at pa.pa Ratzin..ger kunne udtale, at kun kat…olikker var kris…tne”

  Vr.ø..vl at jø.der og kris.tne er b.dre end kato.lik..ker..I er alle e.ns..Då.rli..ge menne.sker, samfundet ikke kan bruge til noget, der n..ass..er på staten og os at…e.ister..Slet ikke nok at me.lde sig ud af folke..kirken blot, den modtager stadig pen.ge af omveje..

 43. Af Niels peter Jensen

  -

  Ingen tvivl om at det ville være bedst at fjerne Jan og Guud og Pre.ben og deres ikke emnerelevante kommentarer..

  Forslaget er hermed givet videre til Berlingske..

 44. Af bent j

  -

  Det der skal høvles ud er de totalt skøre og underlødige tekster skrevet af debatsabotører som l is be th og lignende vrøvlehoveder. Hvad der er relevant eller irrelevant skal man være forsigtig med at dømme om. For hvis borgere er udsat for magtmisbrug, overgreb, hospitalsskandaler, hjemmerøverier og grov uretfærdighed osv., bør de vel have lov til at komme til orde?!! Man er smålig, pamperagtig eller ond hvis man vil forhindre det under påskud af at det ikke lige passer helt med dagens emne.

 45. Af bent j

  -

  Hvis borgere skal vente til visse betontænkende pampere finder det opportunt at lade dem fortælle om skandaler og menneskemishandling i “velfærdsstaten “, kan de svigtede og tyranniserede borgere jo komme til at vente i mange, mange år.

 46. Af a.. BierC he

  -

  AF ORLA GUUDE – 9. NOVEMBER 2017 7:33
  Orla pædoKim Olsen Guud e.

 47. Af bent j

  -

  I det gennemfeminiserede og trekvartkommunistiske Sverige har medierne forlængst kvalt ytringsfriheden og mørkelagt hvad der sker i Sverige på indvandrings-, økonomi-, velfærds- og kriminalområderne. Resultatet er at Sverige er blevet en totalitær galeanstalt. At over tusind svenskere er blevet myrdet af migranter, at titusindvis af kvinder er blevet overfaldet, at hverdagsterror

 48. Af bent j

  -

  ….med gadeoverfald, hjemmerøverier og påsatte brande foregår i Malmø og alle større byer, at maskingeværer, håndgranater og sprængstoffer/bomber indsmugles i stort omfang… alt det skjules eller bagatelliseres. Det bekymrer ikke pampervældets røde “humanister” at det svenske folk har kurs mod velfærdskollaps, rædselsfulde tilstande og massedød.

 49. Af bent j

  -

  “Alternativet”, LA, Radikale og Enhedslisten er fire røde partier som alle er tilhængere af indvandring, verdensredning og betonagtig ideologi. De støttes af S og SF. VK og DF er tre vattede partier der også svigter danskerne. Hvis vælgerne ikke kommer til fornuft, er det logisk at Danmark får samme skæbne som Sverige.

 50. Af bent j

  -

  “Det blæser fra dødningefjeld” er titlen på en roman. Det blæser også fra de asociales højborg, den store fjeldagtige klump midt i København, for politikernes flertal blæser på at de er ansat til at varetage og forsvare danskernes værdier og interesser. De blæser på os allesammen, for de er ved at udskifte det danske folk med afrikanere og arabere, og de sender elendighed og død ind i flere og flere danske hjem med ubegavet, hensynsløs, korrupt og samvittighedsløs politik.

 51. Af Allan Hansen

  -

  Dagens ret:

  Fasan i rødvins sovs med chalotteløg, oregano smør ristet
  kantareller, tyttebær og råstegte kortfoller.

 52. Af jan clausen

  -

  Vores nye/nuværende politiske kultur fungerer ad H….. til. Fordi valgloven er utidssvarende, og fordi den typiske vælger er glemsom og uvidende. I mange lande har den slags ført til at løgnere, gangstere og galninge kom til magten. Hvorved den politiske “elite” kom til at bestå af samfundets værste bundfald.

 53. Af jan clausen

  -

  I Sovjetunionen, Kina og tredivernes Tyskland udviklede manglen på sandhed, oplysning og effektivt demokrati sig til årelang statsterror mod befolkningerne. Gangstervælde og rædselsregimer er som regel slutresultater af skrantende demokrati og undertrykkelse af ytringsfriheden.

 54. Af jan clausen

  -

  Det er livsvigtigt at ændre vores valglov i schweitzisk retning. For vi danskere er også ved at blive kørt ud på et sidespor. Folkestyret er udhulet og svækket. Danskerne er ved at miste indflydelse, og derfor risikerer de at blive sendt ud i kulden og mørket. Det er allerede sket for tusinder, og fremover kan det blive endnu værre og katastrofalt meget værre.

 55. Af jan clausen

  -

  I et par nabolande er demokratiet kørt i grøften, og svenskerne er på vej ned i en totalitær afgrund. Læs selv “snap hanen”. Se også den korte, 24nyt.dk og kronikken “Begår Frankrig selvmord”.

 56. Af jan ulrik friis

  -

  ……i filter…….åbenlyst komplot og landsforrædderi et Danmark ude i frit fald……i filter……

 57. Af jan clausen

  -

  Vi danskere har al mulig grund til at frygte fremtiden. En besættelse og islamisering af vores land skrider støt fremad, og vi er allerede reduceret til 3. rangs borgere i vores eget land. Politikerne smadrer lystigt løs på postvæsnet, forsvaret, skattevæsnet, skolerne, familiemønstret, hjemmets fred og retssikkerheden osv. Og sundhedsvæsnet mv. undergraves med tvangsdigitalisering, IT-skandaler, nedskæringer og lukninger. Hertil kommer at røverier, vold og mord og nye sygdomme vinder frem. Og boligpolitikken er kold og kynisk.

 58. Af Allan Hansen

  -

  Hvem var det nu, der sagde den
  berømte sætning ” de voldtager jo deres børn?

  https://youtu.be/TgPSUIh2I7U

 59. Af P Christensen

  -

  Alternativet er blot ligesom LA endnu et derivat fra værnemager-partiet Radikale Venstre
  som med sin minimale vælgertilslutning alligevel har formået at være tungen på den vægtskål
  der har betydet afvikling af DK.

 60. Af ole h

  -

  Den nye politiske kultur i Tyskland/EU kan man læse om i 24nyt.dk, under internationalt og “Fuld censur er blevet officiel”. Fængselsstraf for vise historisk korrekt foto. Læs andre chokerende nyheder hos den korte og snaphanen. Læs også om det 3. og 4. rige. (hvorfor anvender 24nyt.dk fjæs-book tvang??)

 61. Af ole h

  -

  Med ny politik og tvangsdigitalisering fik S og R undergravet privatlivet. Vores cpr-, kørekort-, pas- og adresseregistre samt vores sygejournaler med strengt private data er alle blevet hacket af diverse lyssky grupperinger. Og identitetstyverier og tyverier fra bankkonti m.m. er allerede sket i tusindvis af tilfælde.

 62. Af bent j

  -

  Ja, og i sundhedsvæsnet har digitalisering og IT-tosserier medført store ulemper og tidsspilde og TAB AF LIV!!!

 63. Af jan ulrik friis

  -

  ………..i filter ………… den danske befolkning holdes hen i passivitet, nu ser vi skriften på væggen: etnisk udrensning! ………..i filter!

 64. Af Ivar Sørensen

  -

  De Ny Liberale/Ny borgerlige har fascistiske tendenser og synspunkter.
  New Normal er deres motto, eller bare New Fascism!

  Og de er ihhhh og åååhhhh så selvstændige, (altså forældre betalte, og voldsomt uproportionalt overbetalte i deres job). Og så, fimser de rundt og skal belære os alle sammen om hvordan “man ikke sender regningen videre”.
  Hyklere!!!

 65. Af lissebethy søørensen

  -

  Bent J. kommentarer fra dårekisten bevares, mens andres velbevarevaret slettes…

  Danmark anno 2017! Kun tåber har fri ytringsfrihed som Pre.ben…Mens saglige slettes. Ingen frygter en tåbe mm. han er bevæbnet…Ikke mentalt værd at mærke..

 66. Af lissebethy søørensen

  -

  Helt enig P.christensen…

  Det “alternative” er blot endnu en blå gøgeunge i rød blok…Som R…Det er udskidt af samme parti…Og samme borgerlige agenda…

 67. Af lissebethy søørensen

  -

  Islamister er en lavere trussel end højreekstremister siger PET nu…

  Jeg har tiltro på dem…vi ser det samme i USA, hvor i borgerlige begår terror?

  Pind har selv proklameret det officielt i B, og han er jo borgerlig?

 68. Af Orla Guude

  -

  Kunne man tænke sig at medierne hver dag bragte en LarsLøkke-sviner ? Bare lige for at udligne den pågående daglige Trump-sviner i alle politisk korrekte medier.

 69. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Anne Mee Allerslev har gjort, som andre før hende, for eksempel en af venstrekvinderne på Københavns Rådhus, som var en af de første til at bruge råhusets lokaler til sit bryllup i 2013, samt mange flere. De har benyttet sig af faciliteter og muligheder på Rådhuset, som ansatte i kommunen, hvor almindelige borgere har måttet betale for anvendelsen af lokalerne. Det bør ikke forekomme.

  Når det er sagt, så har man sjældent læst og hørt mere underlødig kritik af en folkevalgt, som i forløbet op til Anne M Allerslevs selvvalgte afgang. Danske journalister har svigtet deres rolle, idet de ikke engang har undersøgt, om der tidligere havde været præcedens for, at andre ansatte brugte lokalerne, vederlagsfrit. Det fremstod længe som hun var den eneste, der havde anvendt disse lokaliteter vederlagsfrit. Hvis det er rigtigt, at Alternativet har haft initiativ til opsætning af valgplakater hvorpå, der stod Anne ansvarsløs, så er de ikke værdige til at sidde som folkevalgte kommunalpolitikere eller folketingsmedlemmer. Alt i alt har man her brugt hendes fejltrin for at mele egen politiske kage. Det vi vidner er en beskidt valgkampagne.

  Vi skal også huske, hvorfor formanden for Alternativet måtte gå som kulturminister i sin tid. Var der ikke noget om, at han havde begunstiget en ven? Om det var retfærdigt dengang, skal jeg ikke dømme om, men med kritikken omkring Anne M Allerslev i hukommelsen, bør Alternativet nok granske egen moralske kodex og i øvrigt tune deres politik op fra at være speltmødrepip med byhønsesnak. Før bliver de ikke et rigtigt politisk parti, men bare en storbyhobby og hyggeklub uden rigtige visioner, et parti fra det begunstigede Østerbro. Selvfølgelig er der hos dem også ordentlige og godt tænkende politikere, som der er i alle andre politiske partier.

 70. Af jan ulrik friis

  -

  For det viste sig at dette er slet ikke højres hjemmeside, det ved vi nu, så kan jeg da bedre forstå at noget grueligt galt, siden er nedluset af socialister, svenske tilstande, diverse lyssky gruperinger og det på dansk jord, så forstår jeg da bedre talen om falske humanister og feminister talen er jo velbegrundet!

Kommentarer er lukket.