Parallelt politi er nu en realitet på Nørrebro

Af Majbritt Maria Nielsen 85

Fædre fra de hårdt belastede områder, Blågårds Plads og Mjølnerparken, har fået en civil aftale om våbenhvile på plads mellem banden Loyal To Familia og gruppen tidligere kendt som Brothas. Det sker som en reaktion på de i alt 42 skudepisoder siden 12. juni i år, herunder er 25 mennesker blevet ramt og 3 er blevet dræbt. Fædrene fra henholdsvis indre og ydre Nørrebro har dannet et netværk for at vise banderne, at de står sammen mod volden og skyderierne. Fædrene har gennem 3 måneder forhandlet med nøglepersoner fra de rivaliserende, kriminelle og livsfarlige bander. Problemet med den københavnske bandekonflikt har således nået sit absolut mest ulykkelig øjeblik nu, når civile i månedsvis tilbageholder viden om de involverede fra politiet og nægter at anerkende retssystemet som den instans, der skal håndtere de mennesker, der skyder og dræber blandt børn og voksne ved højlys dag.

Det er svært ikke at glæde sig med beboerne på Nørrebro, når de i den næste tid forhåbentlig kan opleve 3 sammenhængende dage uden skyderier. Desværre stivner smilet, når vi erfarer, at det er civile med forbindelse til grupperne, der egenhændigt agerer myndighed under politiets radar; for så overrumplet og løbet over ende er ordensmagten vel ikke endnu, at den stiltiende accepterer at civile blander sig i konflikter, der koster tid, penge og stjæler politiets indsatser fra andre områder, vel? Vel?

Ikke alene forslår 4 ugers våbenhvile som en skrædder i helvede, men situationen highlighter kun, hvor håbløst det ser ud for Nørrebros beboere. Hvis man ved, hvem der er nøglepersoner i en konflikt, der mere eller mindre har lammet 1/4 af hovedstaden i en undtagelsestilstand, vi vel ikke har set lignende til på gadeplan siden de private stikkeropgør efter 2. verdenskrig, så indfinder man sig med lynets hast på en politistation. Både fordi man respekterer andre borgeres liv og levned, men særligt fordi man er bekendt med, at man lever i en retsstat, der har et udførligt retssystem, der tilmed er ens for alle. Tilbageholder man information om våben, indblandede eller planlagte opgør, så føler man ideelt set et medmenneskelig og uopsætteligt behov for at videregive den information til rette instans; politiet. Den udøvende magt er altså ikke sat ud af spil (endnu) og de militslogikker, der åbenbart hersker på indre og ydre Nørrebro, skal ikke forhandles i mørke med områdets beboere som indsats.

Om disse fædre har en særlig familiær kommunikation med de bandemedlemmer, der nu har indgået våbenhvile i 4 uger, kan vi ikke vide. Uanset hvad har de åbenbart formået at oparbejde en relation til afgørende medlemmer, der vel også gør dem selv til skrøbelige aktører i konflikten.

Skal der findes det mindste smil frem igen, så må det være i det tilfælde, at vi de næste 4 uger sparer tid, penge til mandskab og fængsler og – ja, det er sindssygt – potentielt menneskeliv. Desværre er smilet foreløbigt lillebitte og fortsat stivnet, når vi kommer i tanke om, at områderne med særligt store koncentrationer af samfundsparallelitet nu også har fået deres egen, retshåndhævende fædrejunta.

85 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Ser vi mon ikke snart dødspatruljer, som decimerer bandemedlemsantallet?

 2. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.
  Det eneste der mangler er at myndighederne træder i karakter og viser at de besidder det eneste legitime voldsmonopol l Danmark, Mao at de er den største og stærkeste bande! Hvis de ikke udviser rettidig omhu og dermed lader subkulturer te sig som de gør nu, har retsstaten spillet fallit.

  Det der ikke måtte ske, er nemlig sket nu, ved at det er op til subkulturer selv at forhandle “fred” eller hvad man kalder det! Det den enkelte borger kan, det er at bruge sin borgerret og stemme folk ind der vil indføre den rette lovgivning, sikre at den bliver håndhævet. Tror vi på det…? Er svenskerne ved at få nok…? Jeg tror desværre at befolkningen skal være vidne til langt større rædselsvækkende scener, før hånden sætter et kryds der er til at forstå!

 3. Af Morten Nielsen

  -

  Hold da op en svada.

  For det første: Hvordan kan en “våbenhvile” mellem grupperingerne være andet end et civilt anliggende? Politiet forholder sig til lovovertrædelser, som det efterforsker med henblik på at kunne rejse tiltale mod de involverede. Hverken mere eller mindre.

  For det andet: Politiet er udmærket klar over, hvem de såkaldte nøglepersoner er i den igangværende konflikt. De har næppe brug for input fra områdets fædre i den henseende.

  Læser du virkelig jura?

 4. Af Kristoffer Hansen

  -

  Syntes det er på tide at tysker ludderne fra blasfemihulet Nazi-broen tager noget ansvar. Nu hvor de i årtier hårdnakket har påstået at Nazi-islamister er fine mennesker. Genindfør dødsstraffen lige nu og her.

 5. Af René Sørensen

  -

  Så kan de her hårdkogte muslimske indvandrerbander måske komme videre med deres voldskriminalitet og deres forsøg på at destabilisere Danmark og de værdier vi har opbygget.

  Det er samtidig grotesk, at når danske politikere vil have ramt på dette udskud, så kan de tilsyneladende kun ramme dem på kontanthjælpen. For det første er de alle på kontanthjælp og for det andet, så tror jeg ikke at den slags velfærdsydelser tæller meget i deres økonomi.

  For pokker – Danmark har brug for en statsminister med en jernnæve, så vi kan få rettet op på al den vanvid som muslimsk indvandring efterhånden har medført for danskerne og Danmark.

 6. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Morten Nielsen
  Hvis fædregruppen har skjult, eller har haft afgørede oplysninger om diverse lovbrydere/ lovløshed, uden at oplyse det til politiet, så bliver de derved medskyldige. Blogforfatteren skriver, at fædrene har forhandlet med banderne i 3 måneder, inden forsøget om våbenhvile nu er kommet i stand og at fædrene kunne tidligt have siddet inde med en viden, som de på et tidligere tidspunkt burde have videregivet til politiet. Det ved vi ikke noget om. Jeg forstår blogholderens tekst således, at fædrene kunne have været med til at beslutte hvad myndighederene blev indformeret om, derved har de evt. ageret som en parallel “politimyndighed” og at de på sæt og vis udøver sharia. Det vil sige politiet bliver muligvis holdt for nar? Det er selvfølgelig et problem, at indbyggerne i en bydel selv kan beslutte, hvad der er ulovligt/ kriminelt og hvad der ikke er og hvad der videregives til politiet. Desuden kunne det virke for os udefrakommende, som om “fædrene ordner sønnernes” kriminalitet, inden politiet får fat i knægtene. Det er i så fald hvad hele bandekonflikten handler om, unge mænd vokset op uden faste rammer, tilsyneladende uden opdragelse og uden samfundssind. Fædrenes ageren kunne være med til at give disse unge mænd prej om, at lovløshed og kriminalitet er i orden, for der er ingen konsekvens. Far ordner sagen. Selvfølgelig kunne fædrene været gået ind i sagen, fordi den har en konsekvens for hele det muslimske samfund og dets anseelse i befolkningen, fordi disse bander tager hele bydele som gisler med deres kriminalitet. Det er dog lidt sent at dække brønden til, når barnet er faldet i. Dette bliver min eneste kommentar i dag. Jeg skal på arbejde. Jeg vil gøre blogholder og andre deltagere opmærksomme på, at mit navn er blevet brug til falske kommentarer på Kathrine Lilleørs blog. Det kunne også forekomme her.

 7. Af hr.J.. h.

  -

  Skal der findes det mindste smil frem igen, så må det være i det tilfælde, at vi de næste 4 uger sparer tid, penge til mandskab og fængsler.
  Skriver MMN.

  Hvad mener hun?
  Skal kriminaliteten ikke efterforskes under “våbenhvilen”?
  Danmark har iøvrigt været igennem det som var værre. Rockerkrigene.

 8. Af Hasse Greiner

  -

  ‘Fædrene har gemmen 3 måneder’….

 9. Af Henrik Larsen

  -

  “Danmark har iøvrigt været igennem det som var værre. Rockerkrigene.”

  Det bliver ikke mere sandt, af at du gentager det (til bevidstløshed).

  Bullshit, Bandidos og Hells Angels har ikke på noget tidspunkt tiltaget sig – eller forsøgt at tiltage sig – en magt som civil autoritet overfor øvrige beboere i kvarteret, de visiterede ikke tilfældige passerende, og så tror jeg altså aldrig, at de fik så megen indflydelse, at deres “forældre” forhandlede våbenhvile med ordensmagten.

  Det kan godt være, at der blev skudt med maskinpistol i Kastrup, og med raketstyr inde i byen til en all-rocker-fest, men sammenlagt er de nye, unge danskeres skydeliderlighed og magtbegærlighed udover den rene bande rivaliseren allerede langt forbi dette niveau.

 10. Af j.. hA nSe n..

  -

  AF HENRIK LARS EN – 13. NOVEMBER 2017 9:01
  “Danmark har iøvrigt været igennem det som var værre. Rockerkrigene.”
  “Det bliver ikke mere sandt, af at du gentager det (til bevidstløshed).”

  Det er første gang, at jeg skriver det.
  Fjols.

 11. Af Kristoffer Hansen

  -

  Syntes at Lars Løkke burde invitere Rodrigo Duterte til kaffe. Vi skal have muget ud i møgsvinestien (Nazi-broen).

 12. Af Finn Baggesen

  -

  Det er utroligt, at den danske stat finder sig i , at man nu ser sharialovgivningen udført i praksis i hovedstaden. Politiet kan ikke, vil ikke, tør ikke gøre noget. Regeringen har samme holdning til problemet. Vi er nødt til at erkende, at retsstatens vilkår med pligter og rettigheder ikke kan omfatte muslimer, medmindre de konverterer til en anden religion, fordi deres religion kræver af dem, at de omstyrter vores retsstat! Så simpelt er det. Historien har tusindvis af eksempler på, at det er endt galt, når man lukker disse 5.kolonnefolk ind i et samfund med andre spilleregler.

 13. Af M Jørgensen

  -

  Hvorfor først nu ? I årevis har disse familier og fædre haft kendskab til den uheldige udvikling -at påstå noget andet er en løgn.
  Der er blevet brugt tonsvig. af skattekroner på at kvalitetsløfte boligområderne i et forsøg på at dæmme op for ghettobegrebet.
  Men hvad nytter det hele hvis det er laissez faire holdningen der præger udviklingen i boligområderne.
  Men bedre sent end aldrig at der kommer en reaktion fra miljøet der har opfostret disse kriminelle halvhjerner som i al for lang tid har fået lov til at te sig som de har haft lyst til.

 14. Af Kristoffer Hansen

  -

  Giv politiet lov til at skyde narkohandlere hvor de står. Fuck blasfemisk mainstream suspekt slap bøssepik kultur. Fuck (Nazi-broen).

 15. Af Helge Nørager

  -

  Når regeringen for at sænke afgifter på en Porsche, ved hjælp af den nødvendige økonomiske politik, 225 timers regel, så kassen kan passe, og de knapt så rige også køre fint i bil.
  Og 40.000 bistandsklienters liv forpestes.

  Det er realpolitik, bedre biler til de få og boligløshed til bistandsklienter i alle aldre, det er altså barskt men nødvendigt.

  På samme vis kan det tænkes at “fædregruppen” har indset at den nødvendige politik er en form for kontakt mellem de skydegale.
  For samfundet kan jo ikke magte opgaven.

  Om det er en form for sharia ved jeg intet om, måske mere som i Chicago i 1920,erne.

  Måske det er begyndt at være bad for bussnizz med alt den omtale i media, og offentlige krav om lov og orden.
  Måske de ikke kan skovle guld ind på deres aktiviteter som førhen.
  Måske det er den sande årsag til at en mægling kan indgås, de skal ud og tjene penge, og så er det ikke godt med alle de artikler og clickbaits.
  Bare en tanke, det er ikke sharia, det er money talks and bullsh…. walks.,

 16. Af Jan Petersen

  -

  Her i øvrigt en meget god artikel fra den virkelige verden (Nørrebro) – læs også øvrige artikler på Den Korte Avis om muslimske “velsignelser” :

  “De muslimske parallelsamfund laver en aftale om våbenhvile i bandekrigen – helt uden om danske myndigheder”
  https://denkorteavis.dk/2017/de-muslimske-parallelsamfund-laver-en-aftale-om-vaabenhvile-i-bandekrigen-helt-uden-om-danske-myndigheder/

 17. Af Kristoffer Hansen

  -

  Social Demokraterne er hurtigt ude og pege fingre af fædre på “tysker ludder broen” Nørrebro (Nazi-broen). Men de glemmer at det er deres vælgere, de skyder efter. Skide social demokrater!!

 18. Af Troels Lyngby Svendsen

  -

  Sig ikke, at Fadbamsens regering ikke gør noget ved problemet; den sætter afgiften ned på sprutsodavand, så de små hashmisbrugeres lommepenge rækker til, at drikke sig stangstive, i stedet for, at ryge sig skæve.

 19. Af Ib Kyv

  -

  Hvad har du røget, ‘Stoffer?

  Boniteten af dine indlæg indikerer, at du er en central del af problemet…

 20. Af Niels Larsen

  -

  J.. HA NSE N.: “Det er første gang, at jeg skriver det.”

  Hvilket ikke ændrer på, at du tager fejl.

  Siden 1945 har der været så usikkert i visse dele af København som nu.

  Udelukkende på grund af barbariske muslimske gadebanders hærgen.

 21. Af Niels Larsen

  -

  Ups!

  J.. HA NSE N.: “Det er første gang, at jeg skriver det.”

  Hvilket ikke ændrer på, at du tager fejl.

  ALDRIG siden 1945 har der været så usikkert i visse dele af København som nu.

  Udelukkende på grund af barbariske muslimske gadebanders hærgen.

 22. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Ser vi mon ikke snart dødspatruljer, som decimerer bandemedlemsantallet?”

  Nej, for danskere er heldigvis alt for mageligt og fredeligt anlagte til, at de starter en revolution, eller stifter dødspatruljer.

  Hvorfor smide benzin på bålet?

  Så hellere trække gardinerne lidt tættere for, så man kan nyde en kop kaffe og en god ostemad i fred, tak.

  Der er større risiko for, at vi får shariapatruljer, der gør kort proces med narkohandlerne, men dét sker nok heller ikke, for jihadisterne sælger også hash – og ryger hash -, selvom det er strengt forbudt ifølge sharia: Den dansk-bosniske hashpusher, der blev skudt på Christinia for et par år siden efter, at han havde skudt en betjent, sympatiserede med Islamisk Stat.

  Som imamen, Abdul Wahid Pedersen konstaterede, så mener islamisterne at “Utroskab er en større synd, end hashsmugling”.

  Vi får nok heller ikke en kriminel diktator, der vil slå narkohandlere ihjel, og som praler af, at han myrdede en mand som sekstenårig, fordi manden “kiggede på ham”.

  Hellere lidt skidt i krogene, end et rent Helvede.

 23. Af Janus Nielsen

  -

  Den nemmeste og billigste løsning er, at gøre det lovligt for alle over atten år, at dyrke pot til eget forbrug.

  Er det for nemt?

  Det er ret nemt at dyrke skunk, for hvis man ikke går efter at optimere THC-indholdet maximalt, så er sol nok – så behøver man ikke varmelamper, eller andet dyrt udstyr.

  Skunk er efterhånden blevet så stærkt, at en hashmisbruger vil kunne dække selv et heftigt misbrug, ved at dyrke fem-ti potplanter, hvilket de fleste har plads til.

 24. Af Peter Berg

  -

  Det er for sent,vi kan bare se på.Politikkerne fra højre og venstre bære
  Ansvaret.Tak dem til kommune valget.Det er de samme børn vi sætter
  Ind i kbhns.kommune.Lav en mur omkring Nørrebro og Mjølner parken.
  Så vi andre kan få frede til at passe vores arbejde,så det voldspsykopater
  Kan få bistan

 25. Af jørn madsen

  -

  Alt tyder på at uduelige politikere er den største trussel mod danskernes liv og sundhed, økonomi og velfærd. Det er jo især de radikale, VK , SF og S som har ført os i retning af svenske tilstande. Se “Avpixlat”, snaphanen, 24nyt.dk og den korte.

 26. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Den dansk-bosniske hashpusher, der blev skudt på Christiania for et par år siden efter, at han havde skudt en betjent, sympatiserede med Islamisk Stat.”

  Det er langt fra det eneste eksempel på, at hashpushere sympatiserer med islamistiske terrororganisationer: De islamistiske terrorister, der begik bombeattentaterne i Madrid, finansierede f.eks. terrorattentaterne ved, at sælge hash.

  Måske ville det hjælpe, hvis nogle rigtige muslimer retledte de små hotheads- og her mener jeg ikke en ekstrem hykler, som konvertitten, Abdul Wahid Pedersen, der både går ind for stening af voldtægtofre, der ikke kan bevise deres “uskyld”, og forsvarer hashsmugling med, at utroskab er værre.

  For hashmisbrug er strengt forbudt for muslimer, fordi det forstyrrer kontakten til allah -ligesom alle andre former for stofmisbrug.

  Men det tager disse ultravoldelige “fundamentalister” ikke alvorligt; krigerne fra Islamisk Stat fyldte sig f.eks. med Capragon, der er en form for “speed”.

  Nogle burde fortælle dem, at den voldelige jihadisme, rettet mod “vantro”, kun er “den lille jihad”; den store jihad er, at overvinde alle sig selv og alle ugudelige fristelser.

 27. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Men det tager disse ultravoldelige “fundamentalister” ikke alvorligt; krigerne fra Islamisk Stat fyldte sig f.eks. med Captagon, der er en form for “speed”.”

  Hvis de voldelige jihadister rent faktisk var rigtige, muslimske fundamentalister, der troede på, at allah ville give dem åndelig styrke til, at de kunne klare deres udfordringer, så ville de ikke fylde sig med stoffer.

  Men det er bare endnu et eksempel på, at disse voldelige “fundamentalister”, ikke tager deres egen religion nær så alvorligt, som de forlanger, at “vantro” skal.

 28. Af Kristoffer Hansen

  -

  På Nazi-broen kan alle børn som voksne, puste og have coke i hele kæften. Det er hvad de Suspekte tysker ludderne har vundet med 4 generationer af terrorister. Lad drone-bomberne falde tæt.

 29. Af j m

  -

  Ikke for at bagatellisere, for den snigende islamisering af DK er en kæmpetrussel mod vores nutid og børnenes fremtid. Men nogle snese dræbte og nogle hundrede sårede pga. det seneste års gadeoverfald, knivstik, hjemmerøverier og bandekonflikter mv. er jo “ingenting” i sammenligning med hvad arrogant, korrupt, sjusket og dårligt gennemtænkt politik har påført danskerne af lidelser, tab og dødsfald.

 30. Af j m

  -

  Bare de dødssyge “reformer”, tvangsdigitaliseringer og besparelser/nedskæringer på hospitalsområderne har ført til tusinder af unødvendige dødsfald og utallige unødvendige lidelser. Titusinder af pårørende er blevet ramt af unødige tab og tragedier. Og borgens politik overfor alle udsatte/svage/ældre/boligsøgende danskere er kold og kynisk.

 31. Af j m

  -

  BT beskriver hvad der foregik på åbenrå såkaldte supersygehus “Hvorfor skulle mor dø?”. Andre artikler beretter om uhyrligheder overfor kræft-, nyre- og psykisk syge. Også
  blodtransfusioner spares der på. Sundhedsstyrelsen og “patientsikkerhed” sylter tilsyneladende rutinemæssigt alvorlige klager.

 32. Af j m

  -

  Har borgen andet til vi danskere end svigt, hykleri, fup og humbug? Har den andet end asociale og kyniske holdninger? Bare se hvordan fraskilte mænd, tvangsfjernede børn, arbejdsløse og hjemløse sjofles i utallige tilfælde, for ikke at tale om de syge, voldsofrene og de gamle. Er DK løgnens land, ondskabens rige og tårernes dal? Se 13.01

 33. Af Nikolaj Frederiksen

  -

  Konflikten på Nørrebro er et godt bevis på den fejlagtige politik, som er blevet ført i København i alt for lang tid. Københavns kommune er Danmarks største arbejdsplads med mere end 40.000 ansatte og har et budget på mere en 40 milliarder og har en befolkning som svarer til enhver politikreds i Danmark, nemlig 730000 borgere. Alligevel er der mere en 4-5 gange (2700) så mange ansatte i politiet, som i resten af landet politikredse. Dertil skal man lægge de fleste og største af Rigspolitiets afdelinger.

  Oveni kan man lægge alle de “private offentlige arbejdspladser” som Rigshospitalet, Universitetet, DR, Ministerier, styrrelser og nævn. Ikke underligt, at Nørrebro trives så godt mellem Christiania, og alle gade gøjlerene. Man ligger som man har redt. Nørrebro er en selvskabt plage.

 34. Af Orla Guude

  -

  Vi kan nu konstatere, at den første muslimske enklave i Danmark har taget de første skridt hen imod politisk uafhængighed. Det omgivende værtsland har frivilligt påtaget sig velværet og forsørgelsen af enklaven, mod at enklaven til gengæld afholder sig fra åbenlyse territoriale udvidelser.
  Det forventes, at enklaven vil skifte navn fra ‘Nørrebro’ til enten ‘NørreGaza’ eller til ‘NørreMogadishu’, for at ære et kendt sted fra de nytilflyttede kolonisters kerneområde.
  De nytilkommne irregulære kontrolposter ved enklavens porte kan snart forventes at være på plads og bemandet med uuddannet bevæbnet personnel, hvis opgave det er at beskytte indbyggerne mod invasionsforsøg fra det omgivende uvenlige værtslands side.
  Således bliver den store verden globaliseret – ved i små trin at udskifte af de gamle nationers oprindelige indbyggere med nye radikaliserede boller på suppen. Bon appetit.

 35. Af j m

  -

  Har vi stadig demokrati? Bevæger vi os mod bedre tider, eller mod en forrykt, barbarisk og fascistisk fremtid? Se “Mordet på psykiatrien”, 19 + 23 drenge døde, kriminaliteten er eksploderet, milliarder spildt på ingen ting, skilsmissebureaukratiet udnytter og tyranniserer mænd, børn, kvinder og hele familier. Se 13.01 og aviserne.

 36. Af Michael Christiansen

  -

  Mellemøsten, er kommet til Danmark og Københavnerne, fik Deres multietniske samfund.
  Så venter vi bare på, at de bliver mange nok.
  Der forgår mere i moskéerne, end vi har fantasi til at tænke og ikke tør drømme om.

 37. Af Eskild Rasmussen

  -

  Sigmund Freud så klart, da han gjorde Ødipus-komplekset til noget helt centralt, i hvert fald for det mandlige køn. Ødipus-komplekset står bag al vold. Når en mand slår en anden mand ihjel, er det dybest set sin far, han slår ihjel. Når han voldtager en kvinde, er det dybest set sin mor, han voldtager. Antik græsk kultur gennemsyres af Ødipus-komplekset, der først får en løsning med kristendommen: Sønnen ofrer sig på korset for faderen og maner til efterfølgelse med opfordringen om at vende den anden kind til, når man bliver slået. Kun således kan voldsspiralen slutte. Løsningen på den nuværende voldsspiral er derfor ikke nødvendigvis mere politi på Nørrebro, for det forslår som en skrædder i Helvede, men derimod en genoplivelse af kristendommens allermest centrale budskaber om næstekærlighed. Vi skal huske vores rødder, hvorfra vi kom. Vi skal kende vores fremtid, også efter vi ikke er her mere: “Mit rige er ikke af denne verden,” som Jesus sagde til Pilatus. Kun sådan kan vi agere verdens salt – salt, som bevarer kødet fra råddenskab og fordærv.

 38. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Parallelt politi er nu en realitet på Nørrebro” – og fædregrupper, mødregrupper og andre fiktioner . . . så kan jeg altså stadig bedst lide, når man kalder en spade for en spade – og ikke alt andet. Spaden – i dette tilfælde – hedder troende muslimer med Koranen i baglommen, der simpelthen ikke vil . . . hverken assimileres eller integreres i det danske samfund. De vil ene og alene segregation – og leve efter egne regler. Men vel at mærke på dansk offentlig ydelse – uden at yde andet end problemer til gengæld. Hvad gør man normalt ved den form for mærkværdig gæsteoptræden?

 39. Af Eskild Rasmussen

  -

  Sådan standser vi bande-konflikten på et mere konkret / praktisk plan: Det handler om se kristendommens budskab om næstekærlighed som noget alment menneskeligt i stedet for noget, der er knyttet til nationerne i Vesten. Det handler om at mødes med og være sammen med børnene og de unge. Det handler om at holde op med at se konflikten som en modsætning mellem “dem” og “os”, for “de” kunne lige så godt have været “os” og omvendt. Det handler om at foregå med et godt eksempel og ikke gengælde ondt med ondt, men i stedet åbne armene til omfavnelse og tilgivelse. Det handler om at hente styrke i bøn og følge ånden, når man mærker dens nærvær og kalden. Det er ikke svært eller kompliceret, det er noget, alle kan gøre.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Gu’ ved, hvilken planet Eskild befinder sig på . . . Jorden kalder . . . griner højt 🙂

 41. Af j... HanSe n..

  -

  AF JAN PETERSE N – 13. NOVEMBER 2017 15:46
  “Gu’ ved, hvilken planet Eskild befinder sig på”

  Ikke godt at vide.
  Men når man ser et sådant indlæg i et nyt navn på disse debatter.
  Så undrer man sig lidt over hensigten.

 42. Af Jan Petersen

  -

  Formentlig en fake spiller – lidt net trolls 🙂

 43. Af b n

  -

  Eskild er nok en teoretiker, dagdrømmer og lommefilosof der har fået den halvskøre
  Freud på hjernen. Bortset fra det så er VK, S, SF og de radigale politikkvinder parate til at ofre Danmark og hele Europa på deres blodige pladderhumanistiske alter. Læs avpixlat og snaphanen om det dødbringende rødfeministiske verdensfrelseri.

 44. Af b n

  -

  Over tusind svenskere er blevet myrdet af migranter. Kvinder/piger overfaldes og kidnappes/mishandles/myrdes. Mænd skydes eller knivstikkes. Vanvidskørsel, hjemmerøverier og påsatte brande hærger. I Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. Hverdagsterror med trusler, stenkast, bomber og lange skudsalver breder sig. Se axpixlat og snapha.

 45. Af b n

  -

  Over tusind svenskere er blevet myrdet af migranter. Kvinder/piger overfaldes og kidnappes/mishandles/myrdes. Mænd skydes eller knivstikkes. Vanvidskørsel, hjemmerøverier og påsatte brande hærger. I Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. Hverdagsterror med trusler, stenkast, bomber og lange skudsalver breder sig. Se avpixlat og snaphanen. Mordraten stiger stejlt. Vi har kurs mod samme tilstande.

 46. Af nb n

  -

  Nå, avpixlat starter lidt træls, man er nødt til at lede lidt, inden man finder de mest interessante artikler. Det samme gælder snaphanen, den korte og 24nyt.dk. Se også under “terror i Europa” og EU = Europas undergang.

 47. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er jeg hamrende ligeglad med Sverige, der forsøger at ødelægge sig selv. Jeg er dansker og lidt mere interesseret i danskere, der forsøger at ødelægge Danmark!

 48. Af j. haNS en.

  -

  AF JAN PETER SEN – 13. NOVEMBER 2017 16:19
  “Formentlig en fake spiller – lidt net trolls 🙂”

  Mit gæt er, at vi ikke hører mere til “Eskild”

 49. Af l....s. s......

  -

  Umuligt at få kommentarer på her…

  Borgerligeliberalister burde modtage dødsstraf for pengekriminalitet…

  Eneste diskussion værdig disse dage, men ingen blogge om dem..I er den pengekriminelle elite, der gør alt for ikke at betale jeres del..I er ikke hustrænet..I er modbydligt borgerligt afskum..

 50. Af o h

  -

  Jan p, af Sverige kan vi lære meget om hvordan politik IKKE skal drives. Så hvis vi vil undgå samme morderiske og katastrofale udvikling, vil det være klogt at studere hvad der sker i Sverige. (Samt Frankrig, England og Italien)

 51. Af o h

  -

  De røde, brune og sorte ideologier har alle spillet fallit. Men kapitalisme der ikke reguleres af ægte demokrati, ender i røverkapitalisme og statsundertrykkelse/statsterror. Selvom kapitalisme ikke er ideologi, men produktion og handel.

 52. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “Bortset fra det, så er jeg hamrende ligeglad med Sverige, der forsøger at ødelægge sig selv. Jeg er dansker og lidt mere interesseret i danskere, der forsøger at ødelægge Danmark!”

  Den organiserede kriminalitet respekterer ikke landegrænser; den er international.

  EU og Schengen-aftalen er en gave til den internationale, organiserede kriminalitet i Europa; den danske afdeling af LTF arbejder f.eks. tæt sammen med den svenske afdeling af LTF.

  De muslimske narkobander smugler narko, våben – og mennesker over grænserne- og har ofte forbindelse til islamistiske terrorister.

  EU må på banen i kampen mod den grænseoverskridende kriminalitet – men foreløbigt har EU jo ikke gjort meget for, at forhindre de italienske mafiaer i, at infiltrere resten af EU-landene, så jeg er ikke optimistisk.

 53. Af Benny Benny

  -

  Hvornår begynder nogen at sende dem hjem?

 54. Af ..........................l ................s.............................

  -

  Scientology startede indvandrerbølgen, sammen med den kristne elite i DF…..Intet med os Danskere at gøre…Vi er ateister…

  Forbyd alt religion, og især sekter straks Danmark!..Ingen religiøs indoktrinering skal være lovligt før år 18 som start de første år…Derefter ingen overhovedet taget..

  Forbyd denne , disse og alle religioner i Danmark! Tak..Deres eneste interesser er flere indvandrerløndumpere..

 55. Af ..........................l ................s.............................

  -

  Orla Kim psychoolsen

  Din kristendom, som scientology gør lige så meget ondt i verden..Der er alt for mange tosser af jer i verden, og vi må sætte ind herimod nu..

  Der er ikke plads til troende i fremtidens Danmark…Og slet ikke som indvandrer…Der skal der totalt lukkes ned for at beskytte Danske værdier..Ingen troende skal have adgang til fremtidens Danmark.

 56. Af ..........................l ................s.............................

  -

  “ALDRIG siden 1945 har der været så usikkert i visse dele af København som nu.”

  Niels B larsen er jo en dømt kriminal i Danmark?

  Danmark har aldrig været sikret for anstændige borgere i hans borgerlige DF-V udkantsdanmark…Ingen bevæger sig derind ubevæbnet i dag..Disse bønner angriber anstændige Danskere med letyver og hvad ved jeg, der..I storkøbenhavn har disse nasty jyske bønder overtaget ikke så få kommuner…Og fuldstændig ødelagt hvad var københavn, og sjællandske dyder…Smid jyderne ud af København og Sjælland, tak..

 57. Af ..........................l ................s.............................

  -

  “ALDRIG siden 1945 har der været så usikkert i visse dele af København som nu.”

  Nie.ls B lar.sen er jo en dømt kr..imi.nal i Danmark?

  Danmark har aldrig været sikret for anstændige borgere i hans borgerlige DF-V udkantsdanmark…Ingen bevæger sig derind ubevæbnet i dag..Disse bønner angriber anstændige Danskere med letyver og hvad ved jeg, der..I storkøbenhavn har disse nasty jyske bønder overtaget ikke så få kommuner…Og fuldstændig ødelagt hvad var københavn, og sjællandske dyder…Smid jyderne ud af København og Sjælland, tak..

 58. Af Kristoffer Hansen

  -

  Genindfør dødsstraffen lige nu.

 59. Af ..........................l ................s.............................

  -

  “ALDRIG siden 1945 har der været så usikkert i visse dele af København som nu.”

  Nie.ls B lar.sen er jo en dømt kr..imi.nal i Danmark?

  Danmark har aldrig været sikret for anstændige borgere i hans borgerlige DF-V udkantsdanmark…Ingen bevæger sig derind ubevæbnet i dag..Disse bønder angriber ans.tændige Danskere med let.yver og hvad ved jeg, der..I storkøbenhavn har disse nasty jy.ske bøn.der overtaget ikke så få kommuner…Og fuldstændig ødelagt hvad var københavn, og sjællandske dyder…Smid jy.derne ud af København og Sjælland, tak..

  “dødstraf nu”

  Naturligvis…

  Indfør den øjeblikkeligt mod borge.rlige pen.ge.kriminelle…Ikke en blog om dette emne, som kun interessere verdenssamfundet i B…En forbryd.erisk pen.gekri.minal avis..

 60. Af Jan Petersen

  -

  Så røg den – ellers rimelige debat – høvl da for pokker den psykopat ud!

 61. Af Ib Kyv

  -

  Det nytter ikke noget, at lovliggøre hash, selvom det på mange måder er mindre skadeligt, end alkohol er, og på trods af, at kriminaliseringen skaber et hav af problemer.

  For, hvem skal så redde bankerne næste gang boligboblen sprænger?

  Uddrag fra “Drug money saved banks in global crisis, claims UN advisor” af Rajeev Syal, The Guardian Søndag 13, december 2009:

  “Drugs money worth billions of dollars kept the financial system afloat at the height of the global crisis, the United Nations’ drugs and crime tsar has told the Observer.

  Antonio Maria Costa, head of the UN Office on Drugs and Crime, said he has seen evidence that the proceeds of organised crime were “the only liquid investment capital” available to some banks on the brink of collapse last year. He said that a majority of the $352bn (£216bn) of drugs profits was absorbed into the economic system as a result.”

 62. Af Kristoffer Hansen

  -

  Brand terrorister på Rådhuspladsen.

 63. Af Jan Petersen

  -

  Befri os andre for net trolls og øvrige diverse psykopater – please!

 64. Af li................ .................s....................

  -

  J…an P…

  Bloggeren har allrede hø.vlet mit læselige indlæg om borgerl.ige pe.ngekrimi.nalitet ud, og efterlod det mindst læ.seligt…Hun gør hvad hun kan for de libe..ralis.tiske får.ehoveder…Samme overalt i B, altid!

  Nu skal du vist snart hjem til Patt…aya igen? Hvor mange th.aibørn.ebr.ude har du nu indført til DK, dit us.selskra.mmel? Og som vi uden tvivl alle betaler for dagligt..

 65. Af li................ .................s....................

  -

  Fri os for JP´s slags i DK…Vi har ikke brug for DF-V jyder i Danmark….De har intet at tilbyde…

 66. Af li................ .................s....................

  -

  “Af Ib Kyv – 13. november 2017 19:49

  Det nytter ikke noget, at lovliggøre hash, selvom det på mange måder er mindre skadeligt, end alkohol er, og på trods af, at kriminaliseringen skaber et hav af problemer.”

  Har aldrig været afprøvet i DK…Og ingen tvivl om at det vil tage noget af narkopengene ud af bandekriminaliteten…Hvor meget er uvis, Da staten ønsker “sikker narko”, og brugeren stærkere og mere usikkker…Men forsøget er så afgjort værd at gøre….Mit bud er at det ville være 50% effektivt, og at dette er nok til at ville gøre det en success overall…

 67. Af li................ .................s....................

  -

  “Af I.b K.yv – 13. november 2017 19:49
  “Af Kris.toff.er Ha.n.sen – 13. november 2017 19:58

  Bran.d terro..rist.er på Rådhuspladsen.”

  H….æng pen.gekrim.inellle lib.eralist.er på rådhuspladsen…Den mest effektive måde at komme generel terror, armod til livs….Naturligvis fulgt op med en stram indvandringspo.litik mod religi.øse tilflyttere…

 68. Af Jan Petersen

  -

  Én blog åben for normale – Kasper Støvring – som vanlig. Resten ren junk!

 69. Af ......l.......s..... s..............

  -

  kun nynazister som jan kommer frit igennem hos støvring…Sådan har han altid været…

  En total anti-demokrat.. Er Berlingskes længske bloggere..Har måtte haft med ham at gøre i 12 år eller sådant nu…Han tillader kun harmløse, eller rygklappere…Han har altid været en hitleriskkujon…Du har ikke deltaget her så langt som os andre, men, din uvidenhed, og interesse for anti-demokrati deler du dog med manden…Den yderste højrefløj…Nazis..men mv.

 70. Af Niels Uldal

  -

  Søde Majbritt:luk dog for flere kommentarer,det er jo de samme fire halvhjerner der klovner sig igennem på samtlige blogge med hujen råb og dem det kan yde noget til debatten de bliver svinet til.

 71. Af ......l.......s..... s..............

  -

  Fik forresten tre kommentarer igennem hos støving via at rygklappe ham….Skal gerne vise de 3 hvis i ønsker? Men gider ikke at google gamle kommentarer som nu, hvis ingen er interesseret…

  Mener at de er åbenbarer, der ingen kan være så idiotiske at være så åbenbarer rygklappere som ham som disse kommentarer viser..Var rent ironi-sarksasme…Støvring forstod dem nok ikke..

 72. Af ......l.......s..... s..............

  -

  Støvring viser altid venlige kommentarer,,,Men ingen kritiske…Han er en renlivet loo% fascist..Synes det er sjovt at sende opbakkende latterlige kommentarer til hans blog nu, hvor han nægter alt saglig kritik…Ingen nye købere alligevel..Satire har stor værdi.

 73. Af ......l.......s..... s..............

  -

  Støvring viser altid venlige kommentarer,,,Men ingen kritiske…Han er en renlivet loo% fasc.ist..Synes det er sjovt at sende opbakkende latte.rlige kommentarer til hans blog nu, hvor han nægter alt saglig kritik…Ingen nye købere alligevel..Satire har stor værdi.

 74. Af Edvin Tygese n

  -

  AF NIELS ULDAL – 13. NOVEMBER 2017 21:25

  Så er Lemche på banen for at svine andre til.
  Udeluk ham fra debatten.
  Hvorfor skal han ødelægge alle debatter.

 75. Af L. Larse n

  -

  Ja. Det er utroligt, at Berlingske tillader at lemche og hans ligesindede sviner andre til i falske navne.
  Lemche må udelukkes fra debatterne.

 76. Af Glenn Madsen

  -

  Alle vore multikulturelle freaks burde have følgende citat hængende over deres senge:

  “They made us many promises, more than I can remember, but they never kept but one; they promised to take our land, and they took it.”
  af Red Cloud, indianerhøvding (Lakota).

 77. Af asfdz dsdfo

  -

  når den danske politi ikke kan udføre en opgave, som er at løse en konflikt, kan forældrene ikke bare stå og kigge på. politiet ved godt hvem der er hvem. så dum er danske politi vel heller ikke??, en anden faktum er at unge er ligeglad med ordensmagten, og hvad de siger.
  De danske politiker har selv været med til at skubbe de unge væk fra de trygge rammer, ved at stigmatiser med alle mulig fordomme og ved at kigge ned på de unge drenge.

 78. Af s Jakobsen

  -

  Man tror at det er løgn at de arabiske/muslimske fædre ikke bliver retsforfulgt da de jo har førstehåndskendskab til kriminaliteten og dens udøvere.

 79. Af j. hANS en..

  -

  AF S JAKOBSE N – 14. NOVEMBER 2017 12:01

  Bliver etniske danskere retsforfulgt, hvis deres afkom begår kriminalitet?

 80. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Som etnisk Dansk medborger, født i Ålborg, har jeg den onden lyne mig fået nok, af den flok kriminelle importerede røvhuller, der stiller til med uorden overalt i landet, under dække af deres religion, og menneskerettigheder!
  I deres betændte muslimske hjerner, taler de om våbenhvile, som om der er tale om regeringer, når der er tale om bidragsnydende kriminelle og deres forældre!
  Og selvfølgelig er der en moske indblandet i alt dette (finacieret fra udlandet)!

  Kan den feminiserede regering, og samtlige politikere i folketinget, ikke finde ud af, at når man er kriminel, så har man afskrevet sig retten til, at behandles efter nogen som helst konventioner, da de jo ikke behandler sine ofre efter nogen konventioner, eller nogen medmenneskelighed!
  Kan man ikke fra offentlighedes side finde ud af, at behandle disse kriminelle så hårdt, at de frivilligt forlader Danmark? Den Danske regering har magten til dette; men er blevet så blødsøden, at de ikke tør at bruge deres magtbeføjelser!!!

  Skruv for fanden bissen på, og kom igang med pisken!!!

  Politikerne burde nu huske på hvem der er ansvarlig for muslimers tilstædeværelse i Danmark, så det er ikke urimeligt, at kræve af politikerne, at de rydder op efter deres fejltagelser!!! I kan kun komme igang forsent hvis i begynder nu!!!
  Mvh.

 81. Af Casper Lyhr

  -

  Ingen indgår en våbenhvile uden at få noget ud af det.
  Ved forstandige forældres mellemkomst, er markedet for narkohandel nu delt op imellem banderne.
  Sideeffekten er det stærke statement, at hverken politi, kommune eller andre myndigheder bestemmer hvornår skyderierne i gaderne stopper. Det gør den muslimske befolkning selv.
  Og de radikale tosser jubler…..

 82. Af M Falkner

  -

  Når fædrene til bandemedlemmerne selv går ind og får ordnet en våbenhvile mellem de to grupperinger så viser det tydeligt at politiet og politikerne ikke længere har magten på Nørrebro og det er ikke dem som bestemmer. Nu er det også kommet frem at våbenhvilen er blevet undertegnet i en af Islamisk Trossamfunds moskeer i Nordvest kvarteret.
  Det er vel ikke mærkeligt at fædrene griber ind i konflikten da de jo kan se at denne er ved at gå helt ud af kontrol. Men de vælger at løse konflikten internt uden indblanding fra det omgivende samfund, det viser at det er et lukket parallel samfund som lever helt efter sine egne love og ikke ønsker at arbejde sammen med de danske myndigheder. Men de vil meget gerne modtage deres kontanthjælp og andre ydelser fra det offentlige. Så det er et parallel samfund på offentlig forsorg.
  Politiet har ikke kunnet løse bandekonflikten fordi de ikke kan trænge ind i miljøerne og få kontakt med bandemedlemmerne eller deres forældre og ingen af dem er villige til at samarbejde med politiet, så bliver det næsten umuligt for politiet at løse dette problem.
  Pernille Vermund skrev nylig en artikel om dette og nævnte at Nørrebro er tabt, og det har hun åbenbart ret i. Det er et område vi ikke længere har kontrol over. Copenhagen Pride optoget kan ikke længere gå ad Nørrebrogade på grund af stenkastende muslimske unge, arrangørerne siger det er på grund af vejarbejde eller andre syge undskyldninger.
  Det er trist for Nørrebro var engang en god og tryg bydel at bo i. Det ser desværre ud til at vi er ved at få samme tilstande her som i Malmø. Nordvest kvarteret er også styret af banderne så det kan også gå tabt. Det ser ud til at indvandring fra især Mellemøsten og Afrika kommer til at destruere vort land hvis den kommer til at fortsætte.

 83. Af Kristoffer Hansen

  -

  Har alle muslimer ikke snart bevist over for alle, at de hverken kan eller vil være danske. Hvis islamister nu opdragede deres børn, i stedet for at gøre dem til 2, 3, og 4. generations terrorister. Så ville de nok have været velkomne, men Islamisterne har Kun vist at de er kommet til Europa for at udbrede deres nazi-sekt kultur. Genindfør dødsstraffen nu og her, eller send dem hjem til deres dødsstraffe som de allerede er løbet fra. Muslimer høre kun til i lande med dødsstraf.

 84. Af Kristoffer Hansen

  -

  Fædrene fra Nazi-broen er bare en flok medskyldige narkohandlende terrorister. Men lad os bare kalde dem for hvad de er: Muslimer!

 85. Af j. haNS en

  -

  Når private kan mægle i de utallige rockerkrige.
  Så kan der sikkert også mægles i de såkaldte bandekrige.

Kommentarer er lukket.