Er I okay, drenge?

Af Majbritt Maria Nielsen 36

Det er sæson for digitale selvmord på sociale medier. Rasmus Nøhr har for nyligt begået en #metoo-relateret sengevædning på Facebook, Rene Fredensborg tørrer op efter ham med forklaringen om, at opgøret med en latent krænkelseskultur i virkeligheden handler om kulturelitær popularitet og Naser Khader har for længst mistet jordforbindelse i sit rit imod Exitcirklen, alt imens Nikolaj Steen vil debattere, men bliver helt skuffet nede i maven, når han konfronteres med debattens spilleregler. Hvad pokker sker der?

Alle har ret til at blive set på af smukke og populære kvinder! Det er essensen af Rasmus Nøhrs facebookopdatering, der nu er fjernet. Musikeren forsøgte på mærkværdig vis at retfærdiggøre krænkelsen af en kvindelig journalist med anekdoten om, at hun aldrig bemærkede ham i gymnasiet, fordi hun fik sin egen sol i øjnene. En forsmået og ret hævngerrig analyse af Nøhr, idet han ikke selv var skyldig i krænkelsen, men følte sig kaldet til at reagere på hendes historie om kønsklimaet i mediebranchen.

”Ålen bruger sin magt til at stikke en mikrofon under kjolen på en usynlig pige foran hele filmbranchen. Lige der får hun lejlighed til at udfolde sine vinger i galskab, hoppe op på bordet foran hele flokken og pisse chefen i ansigtet. Havde hun gjort det, havde hun endelig fået farver, hun var blevet forfremmet og rost af hele Zentropa inkl. Ålen. Og hun havde sgu nok endt med at tænde sole og lave film”.

Hvor mange kvinder, der er blevet motiveret til andet end at genoverveje sine karrierevalg, af at være til julefrokost med en håndholdt mikrofon mellem kønslæberne, kan formentlig tælles på én hånd. Samme hånd hvorpå vi kan tælle de kvinder, der har tændt sole og lavet stor kunst på baggrund af en eklatant magtfuldkommenhed, stilheden blandt kvindelige kolleger og en tom bankkonto. Lige så vel som alle må blande sig i debatten; det er debattens ilt og lod, må man også tage sine bifald eller tilråb som en voksen, når man konfronteres med det absurde eller faktuelt forkerte i sit standpunkt, uanset om man hedder Nøhr eller Steen.

For at forenkle: Nej, Rasmus Nøhr. Nej. Du skal sætte dig ned og skrive en sang om sommer og chablis, inden din udmelding når at genere dine kvindelige lyttere. Og ja, Nikolaj Steen. Du skal faktatjekke, inden du debatterer.

René Fredensborg kom dog hurtigt til stede og kaldte kommentarerne til Rasmus Nøhrs Facebookopdatering for ”kulturelitemobning”. Fredensborg har længe været en af mine yndlingsstemmer i den politisk ukorrekte, talende klasse, men nu er jeg bekymret for, om han måske i virkeligheden skulle have været placeret i specialklassen. Det lader i hvert fald til, at min klummekollega på nærværende avis lige i det her tilfælde kunne have gavn af en lamineret, pædagogisk oversigt over, hvad det vil sige at ”vaske hænder”, ”krænke seksuelt” og ”tage det ledige standpunkt”.

Og så er der Naser Khader, der engang har været kærester med sin islamiske nemesis, Sherin Khankan. Rokokoposten kunne ikke have fundet på en mere vanvittig udvikling i spændingsfeltet mellem Khader og Exit Cirklen. Det er simpelthen ikke tidspunktet at nævne de billeder, Naser. Om du mente, at du kunne bevise en gammel relation eller om sandheden er, at du subtilt antyder, at du kan offentliggøre intime billeder af en kvindelig imam, må vi lade svæve i det uvisse. Samme sted som din politiske rådgiver befinder sig, vil jeg tro.

 

Drenge, hvad foregår der? I virker som nogle, der har brug for at snakke.

 

 

36 kommentarer RSS

 1. Af Ole Skovgaard

  -

  Aner det ikke, men det ved du jo åbenbart.

 2. Af jan clausen

  -

  Det vil nok være klogt at tænke over om kønskampen, ligestillingen, pladderhumanismen og de radikale feminisme er vejen til en bedre fremtid og et bedre samfund for kvinderne, børnene, familierne og mændene. I Sverige har disse former for politik ført til en gigantisk katastrofe, hvor titusinder/hundredtusinder af svenskere er blevet fattigere og nu lever i frygt for de uretfærdigheder, de sygdomme og den kriminalitet der er MANGEDOBLET!

 3. Af jan clausen

  -

  ….den radikale feminisme…..

 4. Af jan clausen

  -

  I fremtidens Danmark vil næppe mange drenge eller piger have det OK. HELE MIDDELKLASSEN ER STÆRKT TRUET PÅ SIN LIVSKVALITET. Det samme gælder alle udsatte og vanskeligt stillede borgere. Arbejdsløshed vil ramme mange, robotter og working
  poor samt MASSEFYRINGER er undervejs. Den smuldrende og nedsparede velfærd og sundhed vil også få mange ofre.

 5. Af liisebeth søøøørensen

  -

  Maj britt har skrevet sit bedste in dlæg til dato, og skal naturligvis have lidt ros. Generelt tåles ikke ind læg der kritisere borge rlige liber alistiske mænd og deres kvinde har. Men her er du kommet igennem B’s jernfil ter på en eller anden måde?

  NAS SER Kh ader er en bi llig po pulist. Men en helt normal borgerlig k nægt der had er kvinder og forsøger at intimi dere dem i det offentlige og private rum. Snarest møder pre.ben, Ni els’ener , Ja n, Mu nch, Har ald op og forsvare overg rebene mod kvinder, som sædvanligt….

 6. Af jan clausen

  -

  Regeringen sælger ud af danskernes privatliv, familieliv, sundhed, frihed og sikkerhed. Tiden som demokrati og velfærdsstat er ved at rinde ud. Et DNA register vil blive lagt ud til alverdens hackere, firmaer og mafiaer, ligesom det allerede er sket med sygejournaler samt cpr-, kørekort-, pas-, adresse-registret og meget andet.

 7. Af jan clausen

  -

  Så er debatsabotøren li s be th atter ved at indsende sine forvrøvlede, løgnagtige, afstumpede og indskrænkede indlæg. Han er en pestilens i alle de debatter hvor han deltager. I papiravisen ville han blive frasorteret.

 8. Af jan clausen

  -

  Indlæg om hvordan re ge ringen sælger ud af danskernes velfærd og sikkerhed, med mange, mange d ød s fald til følge, kom ikke på.

 9. Af Niels Larsen

  -

  Jeg giver ikke en hujende fis for #metoo-ævlet.

  Mænd har til alle tider taget på kvinder – og det bliver de sandsynligvis ved med.

  Lev med det.

 10. Af liiisbeth søøørensen

  -

  Så kom dårekistepre.b.en på, med sit forvrøv..let kvinde-børn-svenskerh..ad. I naturligvis nyt nav..n. 3 forskellige allerede fra toss.en på den l..ukket afdeli.ng her. …

  Næste gang dine får kommer på besøg ved dårekisten, så spørg ham “hvorfor mor skulle dø”!

 11. Af liiisbeth søøørensen

  -

  Niels og Prebens kvindehad er helt normalt borgerligt..

  Derfor . stemmer intet anstændigt og stuerent menneske borgerligt.

 12. Af ajn cl

  -

  Totalt afstumpede debatsabotører får lov til at oversvømme debatterne, så de fornuftige indlæg drukner i nonsens. Se “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord?”

 13. Af ajn cl

  -

  Patienter skal overtage styringen på de psykiatriske hospitaler. Ihvertfald i weekenden.

  Læs “fra snøvsen” og “far sagde mor skulle dø”. ( aftensmaden var kold. lær det feminister. Kun varm aftensmaden!)

 14. Af Ib Kyv

  -

  Disse mandslinge burde finde sig en fundamentalistisk, muslimsk kone, der tror fuldt og fast på, at det er kvindens gudgivne pligt, at vaske deres beskidte underbukser, og servicere dem seksuelt, når de forlanger det.

  Der er bare én hage, ved dén løsning på deres “problem”:

  Selvom mange af disse mandslinge er islamofile, så vil de for intet i verden undvære alkohol og pot i rigelige mængder, så de konverterer nok ikke i dette liv…

 15. Af p jonassen

  -

  Hvorfor vil berlin g ske netavis blamere sig selv igen og igen ved at lade debat-trolde forvandle de fleste debatter til skraldespande?

 16. Af p jonassen

  -

  Hvorfor vil berlin g ske netavis blamere sig selv igen og igen ved at lade debat-trolde forvandle de fleste debatter til skraldespande? Og HVORFOR BLOKERER MAN IGEN OG IGEN SAGLIGE, OPLYSENDE, KRITISKE OG HØJAKTUELLE INDLÆG?? Så at der nu kun er ganske få læsere tilbage!!

 17. Af P Jonassen

  -

  Husk at læse “fra snøvsen”..Danmarks mest eminente lokalavis. Har artikel om Svenske feministiske immigranter til Danmark, der påpeger at de står bag titusindvis af døde på hospitalerne. Vejer gennemsnitlig over 25o kg. Det er uhyggeligt.

  36o grader har artikel om at når dårekisten drejes 36o grader, står den samme sted som før. (jeg skal ud og prøve!) Se også snapsehanen, (Før drak man halvanden liter snaps om dagen i DK, det er nu nede på et usundt niveau af en halv flaske). 24-7 har artikel om at i 24-7 timer i døgnet går det godt i DK under blå ledelse..Frelsens hær har god artikel om at kristendom vil redde os alle sammen..Læs også lilleør og sørine. ….

 18. Af Tom Veselius

  -

  ” Svenske feministiske immigranter til Danmark, der påpeger at de står bag titusindvis af døde på hospitalerne. ”

  Var de abortlæger?

 19. Af j. haNsen

  -

  Rene Fredensborg?
  Er det ikke ham, der har fundet en kone i den asiatiske udgave af en Mellemamerikansk bananrepublik..
  Han syntes vis, at de danske var for besværlige.
  Har han ret MNN?

 20. Af Kim O. Jensen

  -

  Du har jo selv omtalt intim omgang med kvinder, som at “fraternisere med fjenden”, så det spørgsmål har du vel selv et bud på, skipper.

  Du gad jo heller ikke selv gifte dig med de asiatiske kvinder, du forlystede dig med.

 21. Af Kim O. JensEn

  -

  Og jeg kunne naturligvis aldrig drømme om at gifte mig med mine drenge i Pathaya.

 22. Af Jan Petersen

  -

  “Drenge, hvad foregår der? I virker som nogle, der har brug for at snakke.”

  I øvrigt meget enig – ikke blot drenge men også piger har behov for at snakke – MEN det kræver først, at babyblogger Majbritt Maria Nielsen får lidt styr på egen blogs kommentarspor. Ked af at sige det søde Majbritt, men din blog og kommentarspor oser langt væk af – præmenstruel teen junk. Det er bare så total useriøst hele lortet – det skriger til himlen 🙁

 23. Af Jan Petersen

  -

  Kim.
  Vi ses nede på stranden i morgen. Min omgang. Jeg tager to drenge med.

 24. Af Jan Petersen

  -

  Jeg ved da godt, at mit navn er ret populært på blogs. Men skal nogen på stranden i morgen, så venligst brug eget fake navn. I øvrigt babyblogger Majbritt, hvorfor lader du dig køre rundt af en håndfuld psykopater? Skriver andre som Jan Petersen, er det ikke mig. Håber blot Berlingske lukker for “en lige højre” med en uppercut !

 25. Af jan Petersen

  -

  Ingen fly fløj ind i tårnene i USA 9.ll…Blot for at gøre dette klart for alle!

  Hvorfor tillades fakes i Berlingske? Se på Støvring, kun seriøse tillades der?

 26. Af Jan Petersen

  -

  Danske mænd skal have ret til at indføre thai se.xslavere som løst! Ingen regering skal fortælle os hvad er normalt her. 25 år og de er for gamle , og må udskiftes. Danskerne må betale for resten af deres upkeep. Det er en borgerret!

 27. Af Kim O. Jensen

  -

  Jan.
  Jeg tror at vi bør gå lidt stille med dørene.
  Ikke alle er lige så oplyste som os.

 28. Af per østergaard

  -

  De t vrimler nu her med tekster sendt ind under falske navne. Sandsynligvis indsendt af de velkendte perfide gadedrenge og “anti-fascister”. Hos sø ri ne tillades uhumske skriverier og personangreb. Andre steder er debatten forhåndsblokeret. Er berlin g ske en seriøs avis? Se “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord?”.

 29. Af Jan Petersen

  -

  Per Østergaard lyder til at være en frisk fyr.
  Han kan komme med Kim og maj til Patthaya. Hvis han kan få en længere udgang.

 30. Af Arvid Holm

  -

  Et samfund/en kultur skal være langtidsholdbar.
  Når en kultur praktiserer idealer/værdier, der hindrer holdbarheden, har det jo den indlysende konsekvens, at kulturen går til grunde, så idealerne/værdierne ikke længere praktiseres.
  Sådanne idealer/værdier i kulturen skal derfor modificeres, så kulturen kan reproducere sig selv.
  Eksempel 1:
  I den europæiske kultur fravælger de selvbestemmende kvinder ofte at få børn, fordi belastningen hærger deres krop og hæmmer deres karriere og personlige frihed.
  Hver kvinde skal i gennemsnit have 2,11 barn for at opretholde befolkningstallet.
  Men i Europa ligger alle lande lavere end det.
  Så enten bliver europæerne så få, at der ikke længere er mennesker nok til at opretholde kulturen.
  Eller europæerne udskiftes med folkeslag fra Mellemøsten og Nordafrika.
  Men disse folkeslag tillader ikke selvbestemmelse for kvinder, da det er imod deres religion, som derved beskytter deres slægt og kultur – europæerne må gå til grunde uden deres følgeskab.
  Eksempel 2:
  Retsstaten fungerer ikke, hvor konkurrenter til magten bliver så stærke, at lokal-befolkningen følger deres befalinger i stedet for statens love.
  Vi så i Afghanistan, at Taleban rykkede ind og fik øjeblikkelig lydighed, når de vestlige styrker rykkede ud.
  Befolkninger lystrer som regel dem, de frygter mest.
  Ovenstående imødegås effektivt af politistaten, der ikke respekterer individets rettigheder.
  De tilrejsende fra Nordafrika og Mellemøsten kommer alle fra lande, der som Afghanistan er så polariserede i indbyrdes fjendtlighed mellem befolkningsgrupperne, at politistaten er standard.
  Det burde ikke overraske, at de også her i landet hurtigt etablerer sig som konkurrenter til statsmagten.
  Politistaten opstår sjældent, fordi en ondsindet diktator nyder at mishandle folk.
  Den kan derimod sagtens opstå, fordi kulturens idealer/værdier påbyder, at man inkluderer konkurrenter til statsmagten, der hindrer basale samfundsfunktioner, sålænge idealerne praktiseres.

 31. Af Pia Erichsen

  -

  MAJBRITT MARIA NIELSEN – Fantastisk indlæg. Det skal nemlig takles med humor – og det gør du. Med et skævt smil og begge fødder plantet i jorden. TAK!

 32. Af bo jen

  -

  Når man har et forældet valgsystem som fylder folketinget med uduelige, naive,
  fjollede, uvidende og historieløse politikere, kan det jo kun ende galt. Når medierne så yderligere fortier, forvirrer og manipulerer, er der ikke langt til at et samfundshelvede kan blive til barsk virkelighed. Som det er sket i Sverige. Hvor trusler, vold og mord m.m.m er blevet til hverdagsterror. Læs “Sverige er fortabt”.

 33. Af bo jen

  -

  Vi må tage ved lære af Schweitz og Sverige, eller forsvinde. Uden sund fornuft, loyaliet og fremsynet handling, er der ingen fremtid for danskerne og deres børn. (ar vid ho lm overser nok at en skør familiepolitik plus feministiske myter medvirker til at familieværdierne osv. er ved at blive kastet på møddingen. Hvorfor børnetallet daler)

 34. Af Jan Petersen

  -

  Jamen Bo Jen.
  Skal du også med mig, Kim O og Per Østergaard til Patthaya.
  Er i allesammen sluppet ud til jul?
  Drengene er okay og venter.
  Vi plejer at give haribo bagefter.

 35. Af Kim Pædo Olsen

  -

  Drenge.
  Når I er klar, så er jeg klar.

 36. Af lisb...eth s.....ørensen

  -

  “Alle har ret til at blive set på af smukke og populære kvinder! Det er essensen af Rasmus Nøhrs facebookopdatering, der nu er fjernet. Musikeren forsøgte på mærkværdig vis at retfærdiggøre krænkelsen af en kvindelig journalist med anekdoten om, at hun aldrig bemærkede ham i gymnasiet,”

  Mandens musik er ulidelig, og ingen ved sine fulde fem gad lytte til det gadekryds.

  Så talentløs han er musikalskt, kan det vel ikke komme bag på nogen at han er borgerlig og ser sig selv som en megastjerne med ret til at misbruge kvinder? Storhedsvanvidet set i den mandligeborgerlige, bliver altid til grin. Talentløse som de er kulturelt.

  Danmark har et mærkeligt udgangspunkt mht. musikere. Ingen i udlandet gider nogensinde lytte til Dansk musik, udover en håndfuld store jazz musikere som vi har haft, modsat Sverige. Det sjoveste er hvorledes de opfører sig i medierne i andedammen, med deres storhedsvanvid ved 10.ooo solgte “plader”..Såvel som hvorledes kvinderne i DK køber deres talentløse musik og ser dem som stjerner.

  Jeg har aldrig købt en eneste Dansk “plade”. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke på nogen Dansk musiker-udover igen diverse jazz musikere- der har formatetet til at få mig til lommen her. Mødte Kim Larsen engang ,og kan da godt lide hans sange og Danskhed. Men musiken er i virkeligheden ingenting værd.

  Jeg har ikke en Dansk sang på min IPOD..Niveauet er simpelthen for lavt i DK, musikalskt.

Kommentarer er lukket.