“Hun siger, hun er liderlig!”

Af Majbritt Maria Nielsen 86

Dette er en opfordring til den træls gruppe af mænd, der kravler ud fra deres sour cream-inficerede Fifahuler og deres mellemlederkontorer i december måned og indtager nattelivet med fraværet af situationsfornemmelse og charme.

De fleste af os får lidt mere at drikke i december, end vi gør resten af året. Både julefrokoster og selvfølgelig den eksistentialistiske krise over 21 timers kulde og mørke i døgnet ender for mange af os med druk og byture, hvorfor de, der normalt bliver hjemme i weekenden, også er at finde i nattelivet. Og det kan vi godt mærke. Altså vi kvinder, der er vant til at frekventere nattens huler, også når der ikke er Mariah Carey i radioen otte gange om dagen. I løbet af de sidste tre uger har jeg oplevet flere mandlige nedsmeltninger, end jeg tror, jeg har oplevet i hele min byturskarriere tilsammen. Her er bare to af dem.

På værtshus

I weekenden besøgte min bedste veninde og jeg et værtshus, vi meget ofte besøger. Stemningen dér er ekstraordinært løssluppen, da stedet både kan byde på kandelabre, et piano, massiv røg og transvestitter, og publikummet på stedet er som regel en god blanding af afdankede skuespillere, forfattere og mandlige frisører. Kort sagt – det er et paradis for krøllede hjerner, der ønsker at flygte fra virkeligheden og direkte ind i en verden af skørlevned og høje paneler.

Min veninde fik øje på en ung herre, der var omringet af kammerater, og selvom hun hvæsede ad mig, at jeg »skulle sætte mig ned!«, bestemte jeg og mit glas med lunken hvidvin os for at invitere os selv over til bordet med den unge herre. Vi var ufatteligt velkomne, og inden længe var min veninde stoppet med at hvæse og begyndt at spinde. Og så skete det.

Midt i en ellers hyggelig samtale om Canadas flygtningepolitik, fik min venindes udkårne en hjerneblødning. Min samtalepartner overhørte en af mine pointer, hvorfor han spurgte efter den igen, og den unge herre vendte sig mod vores samtale og brølede, »hun siger, hun er liderlig!« til sin kammerat. Selskabet stivnede, musikken stoppede, og min veninde slog sig i panden og begyndte at skodde sin cigaret. Den unge herres kammerat konstaterede, at »det kræver kun ét dårligt æg at ødelægge en koldskål«, mens vi rejste os i vantro og takkede for en hyggelig samtale.

Mavernes klub til julefrokost

Forrige weekend var ikke stort bedre. Jeg stod i kø til et toilet på det, der vel er Københavns dyreste cocktailbar, og jeg var klædt på til lejligheden, må I forstå. Ind kommer to velnærede, opkogte mellemledertyper, der grangiveligt lignede kolleger, der havde brugt aftenen på at inhalere karrysild og dunke hinanden anerkendende i ryggen. Ved synet af mig stoppede deres samtale, og de diverterede herefter mig om min kjole som, ja, var pæn. Da jeg sagde tak for ordene og ønskede repræsentanterne for Mavernes Klub en fortsat god aften, fik jeg og alle andre på badeværelset den forbitrede historie om, hvor meget, jeg skulle på lokum. En franskmand med silkehalsklud stirrede vantro på optrinnet, og da jeg kom ud fra mit toiletbesøg, var han stadig i gang med at forklare mellemlederne, hvordan man talte til kvinder. Jeg lagde hånden på hans skulder og sagde »tak« med overbærende øjne, hvortil han svarede »Déplacer à Paris«. Flyt til Paris.

Så her er en opfordring: Bliv siddende til jeres julefrokost. Lad være at ringe efter en taxa. Fotokopier jeres numser, lav telefonfis, krænk Lene fra regnskab. Bare bliv væk fra nattelivet. Tak.

 

86 kommentarer RSS

 1. Af Martin Poulsen

  -

  Fornemt mavesurt indlæg der bekræfter hvad de fleste allerede ved – at kvinders største hobby er at brokke sig over mænd.

 2. Af Thomas Christensen

  -

  Og mænds er at vurdere om det kvinder skriver er relevant og/eller klynk og brok?

 3. Af Thor W

  -

  Det er sgu en ommer Majbritt!
  Men hvis der endelig skal bæres ved til kønsbashingbålet, så kan jeg fortælle at kvinder ofte er mindst lige så indiskrete. Det er nok bare de færreste mænd, som har behov for, i de offentlige medier, at fremhæve hvor lækker man selv er, samtidig med at man fremhæver hvor klamme kvinder er.
  suk..

 4. Af Jørgen F.

  -

  Lene fra regnskab har overført penge fra firmaets ‘expense account’ til egen konto i Dubai hele året.
  Hun flyver 2. juledag – så er krænkelserne overstået. Det gør hende liderlig.

 5. Af Birgitte L

  -

  Godt indlæg, som viser, hvad der tit (alt for tit) sker for kvinder i nattelivet.
  Og selvfølgelig bliver kommentarerne skrevet af sårede og sure mænd, der ikke ser sig selv i spejlet men starter en skyttegravskrig mod kvinder. Mænd – lidt selvindsigt ville være klædeligt.

 6. Af Niels Larsen

  -

  Hvis ikke mænd var udfarende, så uddøde menneskeslægten.

  Simple as that.

 7. Af niels peter lemche

  -

  En munter polsk film fra 80’erne handlede om det mandeløse samfund engang i fremtiden. En lomme i tiden forskyder en rumskibsbesætning af mænd fra det 20. årh. til den fremtid, hvor mændene er borte. Og så går det vilde jagt. Specielt da det går galt på fertilitetsklinikken , og der pludselig skabes en mængde drengebørn. Og selv fremtidens feminister, der jo ikke længere ved, hvorfor de er det, får gang i hormonerne. Hylende vanvittig og hylende morsom og naturligvis i høj grad en parodi på det kommunistiske kuvøsesystem.

 8. Af Glenn Madsen

  -

  @ MAJBRITT MARIA NIELSEN
  Jeg kan ikke forestille mig andet, end at du bevæger dig i venstreorienterede politisk korrekte kredse.

 9. Af Kombo Nr1

  -

  Mellemleder. Det var et flot ord du brugte hele 2 gange, Majbritt. Du kunne også fri os ved selv at blive hjemme med dit nasty ryger Pak og holde disse ‘opdateringer’ for dig selv. Så interessant er du heller ikke… God jul

 10. Af Birgitte Lygum

  -

  Den dårligste undskyldning for dårlig og respektløs opførsel jeg endnu har hørt.

 11. Af Ulf Timmermann

  -

  Nogen har det måske med “mellemledere” som Store Claus havde det med Degne; det er da okay, for som Brecht tillægges: “Hvad er mordet på en mand imod at gøre ham til funktionær?”. Blot altså det ikke rammer os, Det forkerte Køn, som noget vi kollektivt skal stå til ansvar for.

 12. Af Philip Breitow

  -

  Yes- Sexmisja! Den er sjov 🙂

 13. Af Dan T

  -

  Klart den mest læsværdige blogger hos Berlingske (ikke at konkurrencen er så hård). Intelligent og velskrevet.

 14. Af j.. haNsen

  -

  Undertegnede har egentlig kun et spørgsmål til bloggen.
  Er det noget som har fundet sted i virkeligheden?
  Eller er noget som opfundet for at skrive en blog.

 15. Af Hans Tarmsløj

  -

  500.000 års evolution – Og de fatter stadigvæk ikke en brik, vedr. det stærke køn! Pak dig millinnial…

 16. Af M Jørgensen

  -

  Jeg tror at Majbrit Maria har lagt øre til det som populært kaldes en god gang mandehørm .
  Iøvrigt minder beskrivelsen af værtshuset på Frederiksberg med de krøllede hjerner , kandelabre og piano, som et sted man ikke skal besøge, hvis ikke man kan klare omgangsformen.
  Og hvis det er det værtshus som jeg tænker på, så er det åbenbart blevet for intimt for venindeparret .

 17. Af Flemming Nielsen

  -

  Uden at forholde mig til om det er et mavesurt opstød, så vil jeg da gerne give Majbritt ret i at julemåneden er den absolut værste måned at gå i byen i. Alle de gåibyenamatører der fører sig frem med en tusindkrone i lommen, der helt har glemt at man selv i byen bør opføre sig nogenlunde ordentligt, og at man fordi man endelig er kommet ud af parcelhuset, ikke bliver det absolut eneste vigtige menneske, på stedet. Og så går der altså hverken skår af kvinder eller mænd der behandler hinanden med en smule respekt.

 18. Af Birgitte L.

  -

  Flemming Nielsen: Et godt indlæg. Gensidig respekt er nøgleordet.

 19. Af Kim Kristensen

  -

  Dem der er vant til at gå i byen er der som regel ikke de store problemer med,problemet er når alle amatørerne,den ene gang om året vælter i byen efter julefrokosten,med alt for meget snaps i blodet samt en bøvet og tåkrummende opførsel.

 20. Af jørgen andersen

  -

  Politiserende kvinder og feminiserede mænd har i Sverige fået så megen magt, at Sverige er på vej mod undergang. Kvindesagskvinderne, ligestillingsfanatikerne og feministerne har skabt et organiseret vanvid som er ved at ødelægge ALT. Læs “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord”.

 21. Af Bo Christensen

  -

  Jeg synes at det kommentaren var sjov og drengerøvsagtig. Dejligt at være grænseoverskridende på så uskyldig en måde. Og Majbritt og veninde som selv havde inviteret sig over i selskabet kunne jo helt uden problemer gå igen, og mingle med andre “snorlige akedemikere fra Paris”.

  Kvinder gør såmænd lignende ting og opfører sig også en del mere akavet end det. Det var en underlig og enøjet anskuelse.

  Hvor ondt mon det kan gøre at han sagde hun var liderlig. Det må virkelig ha gjort ondt.

  Men Majbritt…lad være at starte en krig der ikke findes.

 22. Af Mads T. Andersen

  -

  Fint indlæg, tak for det.
  Jeg kan måske lidt sent komme med en kommentar du kunne have råbt tilbage til den den unge herre der råbte at du var liderlig.
  Du skulle nok have råbt tilbage, “det kan være jeg er liderlig, men du er hamrende dum. Når jeg vågner i morgen er jeg igen mig selv igen, men du er stadig dum, og trættene at høre på.”

  Men Majbritt M. Nielsen, du skriver: ‘Stemningen dér er ekstraordinært løssluppen’ … så hvad havde du egentlig forventet? Krøllede hjerner, masser af alkohol, og et kompliment som udtrykt noget uromantisk kunne have givet dig en god oplevelse. Men altså, hvis du vil lege med gadens børn, må du kunne svare igen. Det skal ikke være noget du over 3 dage tænker på, og så over en aften forfatter noget. Lidt hurtigere må du da kunne svare.

  Men måske lidt fra min side, om hvor sjovt det er i natten.
  En tur ud efter firmajulefrokosten med en god kollega, som efter at vi havde været lidt rundt i byen endte på sam’s bar (synge bar) lidt nede af strøget. Her sidder vi og passer os selv, da jeg pludseligt bliver gramset på benene af en mindre køn Tyrkisk kvinde, som gerne vil have mig med hjem. Sandsynligvis med en finansiel transaktion inden da. Selv med insisterende tale til hende om at hun skal gå et andet sted, så fortsætter hun. Men efter noget tid forsvinder hun. Og jeg fortsætter med at snakke med kollegaen. Hvor det da rager mig hvad hun ville. Sådan er nattelivet!

  Da vi senere går hjem, mødes vi af lidt over 10-12 noget sorte kvinder som faldbyder varerne. Men også her takker vi nej.

  Men tilbage til dit indlæg her.

  Noget slår mig. Måske disse unge umodne mænd behøver lidt opdragelse. Men hvem skal give dem det Majbritt?
  Her kunne du måske vælge at svare til disse unge mænd, enten:
  1. Nej tak (Virker ikke!)
  2. Det er pænt af eder at tilbyde deres atletiske legme til min leg, men jeg har travlt med min studier (Virker helt sikkert ikke.)
  3. Fuck af [dit] møg svin/øre, ingen interesse. (virker måske bedre.)

  Selvfølgelig skal kvinder og unge damer kunne færdes i natten uden at blive overfaldet verbalt eller korporligt.
  Men i den virkelige verden er det desværre ikke muligt.

 23. Af Bo Christensen

  -

  Mads…giver dig ret det meste af vejen, bortset fra at jeg ikke mener der er nogen er er blevet overfaldet verbalt. Jeg mener egentlig at det kan være en god dreng der er fuld og “en smule grænseoverskridende” og den slags er for mig sjovt og ekstraordinært…også når kvinder åbenlyst snakker på samme måde.

 24. Af Mitte Just

  -

  Kedeligt indlæg for teenagere og husarer.

 25. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er tilsyneladende et faktum, at smukke kvinders ynder får hjernen til at slå fra, hos ellers intelligente mænd, der er sexafhængige.

  Kommer der sprut oveni, så fordufter enhver form for intelligent empati; scorekarlene “drikker sig mod til”, at nedlægge “byttet” med alle midler.

  Biologien tager over, og deres civiliserede sider fortrænges.

  Løsningen er selvfølgelig, at de sexede kvinder, der er trætte af, at blive behandlet som et idiotisk “bytte” af liderlige tåber, kun går på kaffebar, når de vil score, samt at de tager en burka på, så mændene tvinges til, at fokusere på deres smukke sind.

 26. Af Li..sbet..h sø.re.ns.en

  -

  Indlæg i fifleriet?

  Støøvringens blog, er som sædvanligt blevet en nynazistisk blog, hvor kun de mest sorte fascister i avisen, som lemchen, jan , Ko mv. får lov at ytrer sig. Berlingske skal snart hedde “der sturmer”?

 27. Af niels peter lemche

  -

  LS: Det hed Der stürmer. Kan du ikke engang få det korrekt?

 28. Af bEnny b..

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 20. DECEMBER 2017 15:36
  “LS: Det hed Der stürmer. Kan du ikke engang få det korrekt?”

  Ikke alle har jo udgaver af Der stürmer liggende i skufferne som Lemche.
  Ved siden af hans bibel står Mein Kampf.

 29. Af Jesper Lund

  -

  Jeg er 63 år. Jeg har tidligere nydt det københavnske og frederiksbergske natteliv rigtig meget. Når jeg læser Majbritt Maria Nielsens indlæg, må jeg konstaterer, at tiderne har forandret sig. Nutiden er bornert i forhold til tidligere. Det bevirker, at jeg slet ikke fatter, hvad der er så grænseoverskridende for Majbritt Maria Nielsen i de to nævnte episoder.

  Den korteste indledende samtale, jeg har ført med en kvinde i nattelivet, er: “Skal jeg tage hjem til mig, eller dig?” Vi tog hjem til mig.

 30. Af j. hAnsen

  -

  AF JESPER LUND – 20. DECEMBER 2017 15:59
  “Det bevirker, at jeg slet ikke fatter, hvad der er så grænseoverskridende for Majbritt Maria Nielsen i de to nævnte episoder.”

  Jeg tror ikke, at de to episoder var grænseoverskridende for MMN.
  Det er bare fyld i en blog.

 31. Af Jesper Lund

  -

  “Skal VI tage hjem til mig, eller dig?” Selvfølgelig.

 32. Af Ivar Sørensen

  -

  Det der virkelig undrer mig og vennerne, med mange års erfaring fra nattelivet, er at tøser, som gerne ville snakke, Fx. Majbritt, ja – de skal absolut rende helt bevidst efter alle røvhullerne. Så sidder vi der undrende tilbage og siger i munden på hinanden, nu igen!, de tøser gider sgu ikke at snakke med søde, rare og intelligente mandfolk. Så kommer man tilbage til arbejdsugen og skal ligge øre til hønseflokkens evindelige kaglen og klagen over weekendens kuldsejlinger.

  Jeg synes iøvrigt dette indlæg er et eksempel på at man nemt bliver stødt på manchetterne, går man i byen og også til en koncert osv, så kan det jo hænde at man får lidt bemærkninger og ølsjatter.

 33. Af J Nielsen

  -

  “Det hed Der stürmer. Kan du ikke engang få det korrekt?”

  Aarrgghh! Hvem har for eksempel ikke fået stavet navneord med stort. Og så endda på tysk. Muphrys lov slår til igen.

 34. Af I Kant

  -

 35. Af I Kant

  -

  Okay, så der findes stadig mænd med dårlige manerer.. Det giver ikke en 29-årig studerende ret til at kræve at Den Betalende Klasse skal blive hjemme, men hun, hendes medstuderende, transvestitter, skuespillere og andre mennesker, hun ellers måtte foretrække har præference i nattelivet.

  Kunne egentlig godt have tænkt mig at se reaktionen, hvis MMN havde sat “sort”, eller “invandrer” foran i stedet for “mellemleder”, “mand” og “mavernes klub”. Ikke for at såre de to førstnævnte grupper, men for at se forskellen i reaktion. Der er sikkert ligeså stor forskel på mellemleder med mave, som på fx invandrere.

  Det kommer til at virke patetisk at voksne mennesker skal belæres af en studerende, som – desværre – har fået spalteplads i Berlingske. Nok for at avisen skal virke lidt avantgardistisk. Ligesom Politiken…

 36. Af j. hAnsen

  -

  AF J NIELSE N – 20. DECEMBER 2017 17:12
  “Det hed Der stürmer. Kan du ikke engang få det korrekt?”

  Hvergang Lemche kritiserer en fejl, så formår han at lave fem selv.
  Sådan er det med Trolls.

 37. Af Dennis Szabo

  -

  Uh, sikke da en sur lille pige😂

 38. Af oRla gUUde

  -

  AF KIM OLS EN – 20. DECEMBER 2017 10:30
  “Som en blogger fra venstrefløjen skriver: Hvorfor denne sygelige interesse for voldtægter? Det foregår jo i Sverige. Mere tydeligt kan det nok ikke udtrykkes.”

  Kim Olse ns voldtægter sf små børn foregår mest i Thailand.
  Når kontanthjælpen muliggør rejserne.

 39. Af Henning Nielsen

  -

  Interessant artikel, der illustrerer, hvad der kan ske i mødet mellem forskellige kulturer. Når man går i byen træder man ind i et offentlig rum. Det forstyrres så for dig i julemåneden, ved at den ’normale’ sammensætning af transvestitter, afdankede skuespillere, forfattere, mandlige frisører, bloggere, studerende og andre krøllede hjerner fortyndes af helt almindelige mennesker.
  Det, jeg ser, er en kommunikation mellem folk, der har lidt svært ved at dekode hinanden. Du er erfaren i at gå i byen. Du kender det kodeks, der gælder i det sublime spil mellem mennesker i nattelivet og hvordan man praktiserer en flirt. Det gør ’mellemlederen’ ikke for han er ’bare’ i byen med sine kollegaer. Når han overhører dine pointer kan det være manglende situationsfornemmelse … eller fordi han oprigtigt ikke rigtigt interesserer sig for dem. Når den anden brøler »hun siger, hun er liderlig!«; ja så tror ikke, det er ment som en scorereplik. Jeg tror de er blevet trætte af ’Canadas flygtningepolitik’. De siger åbenlyst: “Gå nu videre!!!”. Det er kommunikationen, der virker for I går videre.
  Kan du ikke håndtere, at der færdes helt almindelig mennesker i det offentlige rum, hvis eneste forbrydelse – i dine øjne – er, at de velnærede, opkogte, mellemlederer, fulde, bøved og helt ordinære, så synes jeg du skal tage en pause i julemåneden og nøjes med at gå i byen de resterende 11 måneder. Det ville være ærgerligt, for dit fravær ville give lidt mindre mangfoldighed. God Jul!

 40. Af Henrik S

  -

  Hvis Majbritt havde fulgt venindens råd og havde sat sig ned og bare iagttaget alle de pudsige typer , havde hun sikkert fået en hyggelig aften.
  Nej hun ønskede selv at opsøge det grænseoverskridende.
  Så er det faneme for dumt at blive forarget bagefter!
  Meget uinteressante og ligegyldige oplevelser.

 41. Af Peter Gren Larsen

  -

  Spejl!

 42. Af N. Jensn

  -

  Det ville være nemmere at at tage Metoo bevægelsen alvorligt, hvis ikke kvinder gjorde deres yderste for at tiltrække mænd med gode gener, som sikrer afkommet de bedste betingelser..

  Darwin’ism rules.

  Men alligevel bør kvinderne selvfølgelig have ret til at afvise ’substandard males’

  Det er jo en ‘menneskeret’ at beslutte, hvem man ønsker at parre sig med.

  Dermed ikke være sagt, at vi mænd ikke bør gøre vores yderste for at skjule vores liderlige lyster, og behandle kvinder ‘pænt’.

 43. Af Flemming Lau

  -

  “Den som vil kende en kvindes fejl, behøver blot at rose hende overfor hendes veninder!” H.Them.

 44. Af Henrik S

  -

  For at få en mere meningsfyldt debat:
  B skriver idag:
  Antallet af fattige indvandrerbørn stiger voldsomt:”vi kan være på vej mod et etnisk proletariat”.
  Siger Cepos! ( borgerlig-liberal tænketank)
  Hvad er Cepos agenda – hvad vil de med dette udsagn?
  Vi ved jo alle , at ingen er fattig i Danmark hvis både far og mor arbejder ( selv som avisuddelere).
  Mener Cepos at understøttelsen til indvandrere skal hæves og dermed skatten for os andre eller hvad?
  Eller at både indvandrer mænd og kvinder skal tvinges ud på arbejdsmarkedet – nok ikke , ej heller muligt.
  Hvad skal vi så med sådan en information- føle skyld?

 45. Af Jan Mathiasen

  -

  Suk. Gik på et rygerværtshus, som hun kender for løssluppen stemning, en julefrokost aften. Opsøgte selv i beruset tilstand en beruset mand på værtshuset. Forarges over at den fulde mand udtrykte sin liderlighed mundtligt (uden på nogen måde at gøre fysiske tilnærmelser). Somme tider er det bedre at tie, hvis man ikke har noget interessant at skrive om i sin blog.

 46. Af Henrik S

  -

  PS:
  Proletar bliver man ikke pga mangel på penge , men pga mangel på ånd!
  Det er måske her pointen ligger ?
  Stakkels fremtidens Danmark.

 47. Af Jan Sørensen

  -

  Kvinders liderlighed er videnskabeligt bevist langt større end vi mænds. Grænseløs i fantasien. Overgående den reelle hverdag for mennesker på jord.
  Og denne er løbet helt løbsk med denne latterlige #metoo bølge. Der bliver fulgt 251% op af alle de kommunistiske og påståede “humanistiske” kunstnere og medierne.
  Åhh disse liderlige lesbiske kvindedrømme. Med sædoverførsel til kunstig forplantning fra deltagere i Hus Forbi!!.
  Jeg kan ørle over det!

 48. Af Eske Nielsen

  -

  Er jeg den eneste, der føler mig frastødt af, at folk nævner, at de opsøger steder, hvor de kan beglo transvestitter for at more sig og føle sig fashionable og modigt frigjorte? Det er som den sære og følelseskolde seksuelle dekadence i nazitidens Tyskland.

 49. Af kIm olSe n

  -

  AF ESKE NIELSE N – 20. DECEMBER 2017 20:33
  “Er jeg den eneste, der føler mig frastødt af, at folk nævner, at de opsøger steder, hvor de kan beglo transvestitter for at more sig og føle sig fashionable og modigt frigjorte? Det er som den sære og følelseskolde seksuelle dekadence i nazitidens Tyskland.”

  Ligesom i Pathaya.
  Her rejser jeg ned på grund af små drenge.

 50. Af l..is. sø.ren.sen

  -

  Nyt indlææg i fiiifleriet..Umuligt.

 51. Af l..is. sø.ren.sen

  -

  Nyt indl…ææg i fii..ifl..eriet..Umuligt.

 52. Af Per Guldbrandsen

  -

  Ufatteligt umodent indlæg, der tillige er arrogant og selvforherligende. Vor herre bevares.

 53. Af l..is. sø.ren.sen

  -

  Nå vi må opgive. Kloakmesteren Støvring, har altid de mest naziorienteret indlæg af alle bloggere i Berlingske. Han bruger bramfrit falske statistikker, hvor han totalt useriøst analysere dem ud fra eget fake news perspektiv. Naturligvis støtter jødesmovserlemchen op om det projekt.? Støvringen er også jøde nemlig, og ikke Danskere..Se blot på hans og lemchenriets næse?De er jo kæmpestore?

  Naturligvis er lemchenriet ekspert i der sturmer, da det er hans lokale dagblad. Der sturmer er et stort Amerikansk blad som neo-nazisterne læser. Det er faktisk en organisation der også, som tit er i medierne. De har naturligvis taget det fra Tysklands originale som er forbudt i Tyskland. Men ikke fordi jeg forventer at lemchenriet følger med på twitter mv. i nyheder. Endvidere kan Engelsk. Skrives også ofte på Engelsk som der Stuermer…

 54. Af Lis Transsørensen

  -

  Undskuld min dårlig dansk.
  Mvh
  Lisbet
  Dansk Antisemitisk Forbund

 55. Af Pædo kimOlsen

  -

  Fripædofili skal straks indføres. Vi betaler skatter, og skal kunne udvælge vores drengenumser gratis ved grænsen fra de udledsaget flygtningebørn.

 56. Af Pædo kimOlsen

  -

  Giver ikke mening at mine omkostninger til pædofili ikke kan fratrækkes skatten?

 57. Af Lis Søre nsen

  -

  Undskuld jeg skriver hele tiden.
  Jeg føler mig uden for på grundet af mit handikap. De voksne vil ikke diskuterer med mig, og så skriver jeg om noget. Men jeg er kommunist lissom Hassan. Ham kan jeg godt Li. Han gir mig gaver og er sæd. Han er osse komunist og glad for mænd.

 58. Af kIm olSe n

  -

  Jeg holder meget af juletiden.
  Jeg er forklædt som julemand. Og kan have små drenge siddende på skødet uden at forældrene holder øje med mig.
  Og efter jul skal jeg til pathaya.
  Her kan jeg leje med drengene uden nissetøj.
  Jeg kan ikke lide mænd og kvinder. Kun drenge.

  Venlig hilsen

  pædoKim.

 59. Af oRla gUUde

  -

  Jamen Kim da.
  Du har lovet at være sæd ved mig her i julen.
  Og at vi skulle lege nisser sammen. Jeg har ingen problemer med at du er multihandikappet.
  Hvorfor skriver du som LIS SØRE NSEN. Jeg forstår ikke.

 60. Af Ole Mikkelsen

  -

  Hvem var det der vandt i dag …

  STORE PATTER!!!!

  tag jer nu sammen tøser og kom ind i kampen.

 61. Af David Winter

  -

  Månedes mindst overraskende hændelse:

  Overklasseløg vil te sig i byen præcis som det passer hende, og kan ikke acceptere at andre vil te sig i byen præcis som det passer dem.

  Flere ligegyldigheder efter reklamerne.

 62. Af J. Christensen

  -

  Der findes vel også berusede kvinder i nattelivet som opfører sig dumt. Det virker noget hyklerisk at du klæder dig til lejligheden og så bliver fornærnet over mændenes interesse.

  Hvis du vil undgå tilsvarende episoder i fremtiden, så konverter til islam.

 63. Af Michael Wolffhechel

  -

  Åh, så mange forargede mænd. Tag nu lige et skridt tilbage og læs Majbritts beretning.

  Hun beretter om to episoder, hvor hun er blevet skuffet og sur over at blive reduceret til et stykke kød. Må hun ikke blive sur over det?!

  Enig i det ikke er verdens undergang, men det siger hun jo heller ikke det er. Hun opfordrer blot til, at hvis en julefrokost gør dig så tåbelig at høre på, ville det være bedre for alle, du gik hjem inden du skal ærgre andre mennesker med din stupiditet.

  Men nej nej, selvfølgelig er Majbrit en nærtagende, kold skede, fordi hun kommer med et par konkrete eksempler på, hvor pinlige fulde mænd kan være overfor kvinder.

 64. Af jørg andersen

  -

  Danmark og Sverige er nu de to mest feminiserede lande i verden, og Sverige er nu sunket ned i kæmpekriminalitet, kaos og opløsning, og DK er et samfund som også har kurs mod det totale vanvid. Begge lande er BIG MOTHER samfund, matriarkalske samfund hvor mændene udnyttes, undertrykkes, er retsløse i hjemmet og er til grin i det af feminister dominerede skilsmisse-bureaukrati. Og radigale feminister/pladderhumanister fører både familierne, børnene og deres medsøstre mod islamisering, barbari, fattigdom, tragedie og katastrofe. Se “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord?”

 65. Af Jesper Lund

  -

  Michael Wolffhechel
  Er det ikke lige lovligt voldsomt af Majbrit at kræve at de mænd, som hun synes er tåbelige at høre på, skal holde sig væk fra nattelivet?

  Der er forskel på at være tåbelige at høre på og så udøve direkte sexchikane.

  Der er et hav af mennesker i nattelivet, som er tåbelige at høre på. Det er min erfaring. Jeg har sikkert selv engang imellem været tåbelige at høre på.

 66. Af vagn nielsen

  -

  Helt klart opfundet til lejligheden. Det er ikke første gang

 67. Af niels peter lemche

  -

  Hele scenen minder mig om Notting Hill, hvor filmstjernen (Julia Roberts) spiser ude med sin boyfriend. Ved bordet i nærheden er disse, var det “maveklubmedlemmer”, igang med en samtale om kvinder og hun bliver emnet, og det er ikke flatterende, hvad der siges. Hun rejser sig op, går hen til bordet og giver dumrianerne det glatte lag. Sidste del heraf handler om størrelsen på en bestemt legemsdel hos dem.

 68. Af Jesper Lund

  -

  Alléenberg var bedst i den periode, hvor en meget gammel dame sammen med sin datter drev stedet. De havde styr på kunderne. Siden kom der en indehaver, som jeg desværre blev uvenner med, så jeg nærmest fik Alléenberg-karantæne. Det er så mange år siden. Nu er det slut med natteliv i byen for mig. Et epoke er slut.

 69. Af Michael Wolffhechel

  -

  @JESPER LUND
  “Er det ikke lige lovligt voldsomt af Majbrit at kræve at de mænd, som hun synes er tåbelige at høre på, skal holde sig væk fra nattelivet?”

  Hvor “kræver” Majbritt noget?! Hun “opfordrer” til, at fulde stoddere går hjem, men selv det er åbenbart for meget. Hun må end ikke blive sur eller forarget over fulde stoddere?!

  Prøv da bare et øjeblik at sætte dig i kvindens sted.

 70. Af J L

  -

  Michael Wolffhechel
  “Så her er en opfordring: … Bare bliv væk fra nattelivet. Tak.” Skriver Majbritt.

  Det er korrekt, at hun kun kommer med en opfordring, da hun selvfølgelig ikke kan kræve det. Men det gør det ikke bedre.

  Hun må selvfølgelig blive sur eller forarget over fulde stoddere, der siger tåbeligheder. Det er så hendes problem. Helt hendes problem.

  Jeg kunne provokerende komme med en opfordring til hende: “Med din indstilling til andre mennesker. Bare bliv væk fra nattelivet. Tak. Du bidrager ikke med noget.”

  /Jesper Lund

 71. Af kimpædo olsen

  -

  Venstre er Danmarks pædofileparti sammen med liberal alliance. Dette er to partier som kæmper for Danske dyder. Husk at stemme der!

  I juledagene for ensomme børn, må de godt forbi hjemme hos mig og Axel. Døren er åben, gratis adgang for alle børn under 8 år. 1. kr. indtil lo år. Ældre accepteres ikke. Der bliver julegodter?

 72. Af oRla gUUde

  -

  Kim. Jeg møder op. Jeg tager slik og cola med.
  Jeg kommer i nissetøj.

 73. Af Lis beth Sør ensen

  -

  Undskuld min dårlig Dansk og inlæg i andres navne.
  Jeg er syggopat og i behandling.
  Mvh Luis

 74. Af Bo Christensen

  -

  Michael Wolffhecel

  “Hun opfordrer blot til, at hvis en julefrokost gør dig så tåbelig at høre på, ville det være bedre for alle, du gik hjem inden du skal ærgre andre mennesker med din stupiditet.”

  Jo da, det er da tilladt for hende….der er vel ikke nogen der har forbudt hende det?

  Og på samme måde er det tilladt for debattører der er uenige at gi’ udtryk for deres holdning.
  Selvfølgelig skal et selskab der hygger sig, er fulde og har det sjovt, ikke gå hjem fordi der kommer en kvinde, med en anden holdning til fis og ballade, og blander sig i selskabet.

 75. Af kimpædo olsen

  -

  Som fhv. postbud, nu PET agent og international forretningsrejsende med speciale i handel i Pattaya….Må jeg sig til bloggeren at hendes kommentar virker virkelighedsfjern. Alle mine kæreste har været dyre pr. time. og jo yngre desto dyrer. Intet er gratis her i livet, og dette er naturligvis sund kapitalisme. I Pattaya er kapitalismen dog billigere end i Danmark. Der skal fødes flere børn i Danmark. Der er for få, og de er for dyre pr. time. .

 76. Af kimpædo olsen

  -

  Den mand jeg respektere mest, var en socialist jeg smed af bænken engang en kold juleaften. Som han sagde, der var jo varmere på jorden…Husk alle at gøre en humanistisk juleindsats for jeres næste i år også. De hjemløse har det alt for nemt, og bænkene skal fjernes i Danmark hvor de sidder og sover.

 77. Af kimpædo olsen

  -

  Lisb..eth sø…..r.ensen spioneret engang på mig. Der så hun på min interne “intranet” af ejere, at jeg havet kæmpet for at fjerne bænkene foran lejlighederne som ødelagde udsigten, da så mange hjemløse holdt til der. Jeg fik det dog fjernet fra siden.

  Men blot for at gentage det igen.. Hvorfor har hjemløse ret til at sove på en bænk foran vores ejerlejligheder? OK, børnene skal da være velkommen, når under 8 år. De skal naturligvis sove foran offentlige ejet lejelejligheder på Nørrebro, og ikke i vores ejerområder?

 78. Af Ki m Ol sen

  -

  Få dog et liv lille Søre n Sø rensen!
  Du behøver da ikke udstille, at du har knald i låget.

 79. Af Johan M

  -

  Synes egentlig jeg er godt træt af, at læse om disse forkælede, evighedsstuderende, navlebeskuende trunter der synes det er væsentligt, at tale om mænd i et negativt lys.

  Hvis der er nogle mænds adfærd I ikke bryder Jer om, så bliv dog hjemme eller forlad stedet de huserer på.
  Gå hjem med dig, Majbritt! Hvor svært kan det være?!

  I kan stadig ikke, *og kommer aldrig til*, at mikrokontrollere samtlige menneskers adfærd, heller ikke selv om I hænger dem ud på nettet eller bitcher over et frygteligt udvandet #metoo statement.
  Og hvorfor er det lige I bliver ved med, at flokkes om disse såkaldte “assholes” som fluer på en væg…?!

  Det er Jeres egen skyld, I på et tidspunkt kommer til at stille spørgsmålet
  “where have all the (good) men gone..?”

  #manout.

 80. Af j.. hAnsen

  -

  AF KI M OL SEN – 21. DECEMBER 2017 20:47
  “Få dog et liv lille Søre n Sø rensen!
  Du behøver da ikke udstille, at du har knald i låget.”

  Hvorfor udstiller nazisten pædoKim OlsE n hele tiden, at han er syg i hovedet.

 81. Af J(anus) Hassan

  -

  Hassan
  Hvorfor klynker du på den ene blog og forlanger at dit navn ikke nævnes samtidig med at du vælter dig rundt i møddingen her sammen med din homoven sære nse n.
  Fis dog ned og leg med dine drengebørn i baggårdene i dit pædofile paradis i Asien.
  Svin!

 82. Af oRla guuDe

  -

  “AF J(ANUS) HASSAN – 21. DECEMBER 2017 21:13”

  Så er den pædofile nazist Kim Olse n på banen med falske indlæg.
  Køteren tør ikke skrive i sit eget navn.
  Små pædofile nazister som Kim Ol sen, der skriver i falske navne, er det laveste kryb på internettet.
  Og svinet praler med at han misbruger små børn i Thailand.
  Man må håbe at politiet overvåger psykopaten.

 83. Af J L

  -

  Michael Wolffhechel
  “Prøv da bare et øjeblik at sætte dig i kvindens sted.”
  Mener du åbenbart, at vi mænd, som blander os på denne blog, kun skal foreholde os til Majbrit som “kvinde”. Jeg foretrækker i respekt for hende som menneske at forholde mig til hendes synspunkter.
  /Jesper Lund

 84. Af Kim Olsen

  -

  Da de sociale myndigheder mødte op for at se om der var småbørn i kælderen, sagde de at min historie om at smide hjemløse fra bænken betød en yderligere bedømmelse. Hvilken uretfærdighed?

  Hvorledes de to ting hænger sammen , forstår jeg ikke? Hjemløse er myndige generelt og er selv skyld i deres armod?. Børn er derimod en del af voksnes rettigheder, og skal ikke ses som ofre, men som en rettighed af voksne? Uanset om man er forældre eller ej!

 85. Af oRla GuudE

  -

  AF KIM OLSE N – 21. DECEMBER 2017 23:43

  Pædofile svin.

 86. Af kIm oLse n

  -

  Man er trist.
  Snart lukker butikkerne. Så skal man ikke længere sidde med børn på skødet. Forklædt som julemand.
  Patthaya venter.

Kommentarer er lukket.