Majbritt Maria Nielsens weekend: buræg, røde bøffer og tørre tæsk

Af Majbritt Maria Nielsen 53

Niko Grünfeld, alternativist og ny kulturborgmester i København, har i Børsens pleasuretillæg i dag, den 22. december, nedfældet sin weekends forløb, der er så pseudovegetarisk, frivillig og fodformet, at denne skribent får lyst til at opdrætte burhøns og slås, efter at have læst den. Og selvom artiklen ved første gennemlæsning ligner en Rokokopost, der er faret vild, så er det hele desværre bare rigtigt.

Hvis jeg ikke allerede var blevet kronisk ironisk af irritation over Alternativets indtog på Københavns Rådhus, så bliver jeg det over Grünfelds oplevelse og efterfølgende gennemskrivning af sig selv. Jeg har altså kun lige taget luft ind, efter jeg i vantro og harme havde råbt mig igennem fordelingen af borgmesterposter i København, før end jeg igen må hive efter vejret i ren og sker konstatering af, hvordan den grønne socialist bruger en weekend med familien. Efter posten som kulturborgmester kom i hus, altså den post, der ikke var en varm kartoffel og ikke handlede om social ansvarlighed og parallelmiljøer, har Grünfeld i hvet fald ikke brugt weekenderne på at læse David Brooks. Brooks, der skriver for The New York Times og er en af de få konservative, amerikanske stemmer, der ikke mener, skattelettelser er svaret på alt, har nemlig pointeret flere gange, at det er moralsk forsvarligt at bruge mange penge på dagligvarer, imens det nærmest ikke kan forsvares at bruge penge på luksuriøse goder. En pointe jeg forventer, Alternativet vil have omskrevet til lovord.

Men Grünfeld har praktisk talt gjort Rokokopostens arbejde for dem, når det kommer til at portrættere den moderne Alternativist, der på én dag kan nå at bage pandekager fra bunden af økologiske ingredienser, læse Politiken og høre P8, løbe til Valby, gå i frivilligt drevet biograf, gå til økologisk bager, gå på økologisk pizzarestaurant, shoppe bæredygtige, veganske sko, se en kunstudstilling, drikke dyre cocktails, spise på økologisk Michelinrestaurant, gå i byen og afslutningsvist spise en hotdog, for “mere vegetar er han heller ikke”. Hvis ikke Niko Grünfelds gennemskrivning af sig selv og sin dejlige weekend er en endegyldig cementering af den genoplivede kystbanesocialisme, Alternativet, med deres socialutopi, fra starten har bakset med, så ved jeg ikke, hvad det er. Den kreative klasse i København tager fat, hvor de aldrende socialister slap.

Hvor meget grøn venlighed kan man egentlig rive i stykker med et pleasuretillæg og en hotdog? Eller har Niko Grünfeld i virkeligheden lavet årets måske bedste, satiriske joke helt med vilje og med sig selv og liste Å til indtægt?

Uanset hvad skal balancen genoprettes og jeg skal derfor gerne lægge hovedet i resterne af Grünfeld på folkeskafottet. Her følger en dag i den yderste højrefløjs liv, frit opløjet af erindringen og cirka lige så sandfærdig, som Børsens dagbogsformat, Grünfelds satiriske joke eller hvad, det egentlig er, Børsen har bragt i dag.

 

En sandfærdig dag i Majbritt Maria Nielsens liv

Kl. 7.00: Jeg lufter min hund i parken og samler ikke pølserne op; der kommer sikkert en person i aktivering om lidt og samler op. Jeg tænker på, hvor meget det egentlig batter at slække på pensionsskatten og hvor farlige, flygtninge egentlig er.

 

Kl. 8.00: Jeg drikker en tredobbelt espresso og skuler ud over byen med sammenknebne øjne. Jeg planlægger usolidariske aktiviteter og prøver at overdøve mit hjerte, der forgæves skriger op til mig, at der er pesticider og dårlig samvittighed i min ikke-fair trade kaffe.

 

Kl. 10.30: Jeg tjekker min bitcoinbalance. Min wallet har lige fået løn, så København – bed din sidste bøn. Til Gud, der er en gammel, hvid mand.

 

Kl. 14.00: Jeg forfladiger millioner af kvindelige vidnesbyrd om seksuelle krænkelser på internettet. Helt ærligt, vi må stemme og vi må arbejde. Nu skal vi også passe på, vi ikke bliver hysteriske.

 

Kl. 15.00: Jeg mødes med Anders Samuelsen og Bjørn Lomborg og vi peger alle sammen op i luften med hver vores tændte hårtørrer, imens vi griner og danser rundt om en Mærsktønde med brændende benzin og buræg i.

 

Kl. 16.00: Jeg støtter mig til min elfenbensstok med pandabetræk, imens jeg lovpriser udbud og efterspørgsel ved et CEPOS arrangement.

 

Kl. 17.00: Jeg bestiller bord på MASH, hvor jeg skal mødes med Pernille Wermund, Anne Sophia Hermansen og Katrine Hertz og planlægge en tur over grænsen efter cigaretter og lys rom.

 

Kl. 18.00: Jeg forlader min lejlighed på Teglholmen idet min rengøringshjælp ankommer. Jeg ved stadig ikke, hvad hun hedder, men jeg skal jo heller ikke præsentere hende for støvsugeren.

 

Kl. 19.00: Jeg ignorerer en SMS fra Lars Sejr, imens jeg sætter mig ind i en sort Uber. Nogle mænd nægter bare at kende deres egne begrænsninger. Ligesom taxamonopolet.

 

Kl. 20.00: Jeg prøver at lade være at tænke mere på Danmarks skatteniveau, men tjekker alligevel boligpriser i Schweiz hver gang, jeg tager coke på toilettet på MASH.

 

Kl. 22.00: Jeg kommer op og slås med Konservativ Ungdom på Strøget. De marcherer for Majestæten og jeg råber “ud med Lange Grethe – republik nu!” efter dem. Jeg bliver lagt i benlås, imens de udsiger Fadervor og slår mig med statuetter af Estrup.

 

Kl. 00.00: Jeg drikker en kop matcha-te på i bussen på vej hjem fra skadestuen. Mere borgerligliberal er jeg heller ikke.

 

Rokokoposten har herefter lov til at copy paste.

 

 

 

53 kommentarer RSS

 1. Af Marie Antonnet

  -

  Vi skal være glade for at det ikke er en kedelig dødbidere fra LA-Venstre der er blevet kulturborgmester. Det være sagt, så er radikale fra Alternativet en omgang lunken kattepis af fornøjelse. Det var en skam at Enhedslisten ikke tog sit ansvar alvorligt, og overtog borgmesterposten her. Så vil der komme gang i københavns kulturliv.

  Der er ikke meget tvivl om at alternativet er nære lige så korrupt som de radikale venstre og venstre og LA. Der bliver e
  n del overførelse til vennerne her igen…

 2. Af j andersen

  -

  Virkeligheden overgår igen og igen fantasien, ofte på en skuffende og deprimerende måde. For fem år siden oprettede partierne en OFFERFOND til gavn for ofre for særlig grov vold. Men det er ikke ofrene som er blevet hjulpet, men bureaukraterne og juristerne. Millioner af kroner er gået udenom de ulykkelige og smadrede ofre. Hvordan kan man dog opstille så hjerne døde regler, at ofrene snydes? Er politikerne hjerneløse tumper, eller hvad? Se jp idag og den korte a vis og andre.

 3. Af j andersen

  -

  Kan godt forstå hvis Majbritt bliver irritabel eller kommer ud af balance ved at betragte hvor fjollet tingene fungerer rundt om. Politikerne lover og lover, men holder intet. De bevilger milliarder til dette og hint, men pengene kommer ikke til udbetaling, og der følges ikke op, som feks. sagen med offerfonden viser. Nærmest ALLE reformer har bestået af besparelser og forringelser. Og DK er nu et samfund på vej mod skrækkelige tilstande, ligesom Sverige. Se “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord?”

 4. Af Ole Skovgaard

  -

  Ha Ha Sort humor på et højt plan, god Jul her fra Balkonen.

 5. Af j.. hAnsen..

  -

  MMN er jo stik-i-rend dreng for LA.
  De er gået fra den ene succes til den anden i de sidste par uger.

 6. Af j.. hAnsen..

  -

  MMN er jo stik-i-rend dreng for LA.
  De er gået fra den ene succes til den anden i de sidste par uger.
  Og hvis hendes mølbefængte køter skider i min indkørsel, så får den en gang størrelse 5.

 7. Af K8m Olsen

  -

  Bravo Hassan.
  Godt skrevet. Den med hunden er simpelthen så sjovt skrevet.
  Det er så dit kvalificerede og velargumenterede bidrag til debatten 🙂
  Et værdigt indlæg fra en selverklæret seriøs og intelligent blogger!

 8. Af pædoKim Olse n

  -

  Så er julehandlen næsten slut. Så trist.
  Jeg har nydt at sidde udenfor supermarkederne med små børn på skødet.
  Forklædt som julemand.
  Nu går turen til Patthaya.

 9. Af J... Hansen

  -

  Undertegnede er da i det mindste mere intelligent end de fleste bloggere.
  Undertegnede har to videregående uddannelser, godt og velbetalt job i udlandet og en stor landejendom på Sydfyn.
  Det er mere end staklerne herinde har.
  Bistandsklienter og nassere hele bundtet. Jeg kunne kæbe alle deres lejligheder.Hvis jeg ellers gad eje rotterederne.
  Så bare klap i!

 10. Af J.A. Rasmussen

  -

  Efter den lidt pjevsede beskrivelse af byture i decembernattelivet er du med dette stærkt underholdende og velformulerede indlæg tilbage som spydighedernes ukronede dronning.

 11. Af j... haNse n

  -

  “AF J… HA NSEN – 22. DECEMBER 2017 19:02”

  Så er pædoKim på banen med indlæg i mit navn.
  Ingen grænser for hvor dybt psykopaten kan synke.

 12. Af kIm olSe n

  -

  Jeg skal nok få skovlen under kommunisterne.
  Deres kritik af børnesex rager mig ikke. I Patthaya begår jeg intet ulovligt.
  Naturligvis skriver jeg i deres navne. De er til grin.
  Jeg er tidligere postbud, PET agent og flaskesamler.
  Jeg har forbindelserne i orden.

  MVH
  pædoKim

 13. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Fyr bare løs.

  Svensmark og Co har fundet og påvist dén mekanisme, som Svensmarks tidligere Solteori manglede.

  Uddrag fra “The missing link between exploding stars, clouds, and climate on Earth”, Sciencedaily.com 19. december 2017, Source: Technical University of Denmark:

  “The hypothesis in a nutshell

  Cosmic rays, high-energy particles raining down from exploded stars, knock electrons out of air molecules. This produces ions, that is, positive and negative molecules in the atmosphere.
  The ions help aerosols — clusters of mainly sulphuric acid and water molecules — to form and become stable against evaporation. This process is called nucleation. The small aerosols need to grow nearly a million times in mass in order to have an effect on clouds.
  The second role of ions is that they accelerate the growth of the small aerosols into cloud condensation nuclei — seeds on which liquid water droplets form to make clouds. The more ions the more aerosols become cloud condensation nuclei. It is this second property of ions which is the new result published in Nature Communications.
  Low clouds made with liquid water droplets cool the Earth’s surface.
  Variations in the Sun’s magnetic activity alter the influx of cosmic rays to the Earth.
  When the Sun is lazy, magnetically speaking, there are more cosmic rays and more low clouds, and the world is cooler.

  When the Sun is active fewer cosmic rays reach the Earth and, with fewer low clouds, the world warms up.”…

 14. Af Marie lechen

  -

  “Efter posten som kulturborgmester kom i hus, altså den post, der ikke var en varm kartoffel og ikke handlede om social ansvarlighed og parallelmiljøer, ”

  Kultur drejer sig om meget mere end dette. Hele samfundet er opbygget på kultur.

  Under den siddende regering er Danmarks kulturbudget faldet til det næstlaveste i Europa, efter grækenlands. Det ligger nu på 0.77% af BNP. Sverige har gået den modsatte og kloge vej, og satset på flere penge til kultur. Dette er et så latterligt beløb at man krummer tæer over den idiotiske borgerlige-liberalisme i landet siden 2001?

  Under samme tid er der givet massive skattelettelser til de rigeste, i topskatten, virksomhedsskatter, virksomhedsoverdragelser, NordsøOlien, Listen er endeløs af ondskab de borgerlige-liberale har indført i landet siden 2001.

  Fx. er uligheden steget markent siden de kom til, til et så højt niveau at top 1% nu ejer over 40% af alle værdier, som nok er nærmere de 55% når gemte penge i skattely medregnes. Derfor skal der skatter på værdier.

  Kultur beskæftiger mange. Et af de områder der desværre ikke et beskæret af den elitære borgerlige interesse for kunst, i operaen mv.. Den har fået flere penge, således at hattedamer og tophatte borgerlige kan gå i operaen med statsstøtte på tusind kr. pr. billit plus, betalt af folket der aldrig møder op der.

  De kulturløse borgerlige, skal straks fjernes fra alle kulturelle ledelse stillinger. Fjern operaen totalt fra statsfinanserne. Lad den synke under egenbetaling. Sats derimod flere penge på folkelig kultur, Film, dokumentarer, politisk kritik, teateret.

 15. Af Marie lechen

  -

  Utroligt at Berlingske ikke kan fjerne den PsyKO, der aldrig evner at komme med debat relevante kommentarer, som ellers står i blog reglerne? Er han betalt af B, for decideret at fjerne kritikere af den onde borgerlighed?

 16. Af J Hansen

  -

  Ja det er han.
  Og jeg har beviser.
  Så han kan bare komme med sine sagsanlæg.
  Så afslører jeg alt.

 17. Af Kim olsen

  -

  I julen skal børn have tørre tæsk! . Sørgeligt hvorledes børnemisbrug nu er ulovligt i Danmark? DF har støttet op om at indføre revelsesretten igen. Jeg er med…Mig og Axel holder dog åbent hus julen over for børn under år. Vil i med ned i kælderen og se min frimærkesamling? Jeg betaler topskat, hvorfor kan jeg ikke fratrække mine børneomkostninger? De er jo så dyre i DK pr. time? Danske priser skal ned på niveauet i Pattaya.

 18. Af Kim olsen

  -

  DF har lige vedtaget en finanslov for det nye år. Dette betyder at DF ønsker at velfærdsforringe deres egen vælgere? Jeg er virkelig imod denne og dette?

  Hvordan kan vi højreradikale nu overleve i det næste år? DF har jo stemt for flere indvandrer også her? . Ved næste valg stemmer jeg altså på socialisterne. Nok er nok.

  Grænserne kan ikke være vidt åben, uden at det betyder færre Danske job blandt postbude? Naturligvis vil de fremmede bringe posten ud i slud og sne, men til laver løn end min? Nok er nok!

 19. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Ikke just ok.

 20. Af j.. hAns En.

  -

  “AF J HANSE N – 22. DECEMBER 2017 23:39”

  Så er pædoKim Olse n på banen med et indlæg i mit navn.
  Man må håbe, at politiet har snor i ham her i julen.
  Så børnene er i sikkerhed.

 21. Af Niels Uldal

  -

  Man hører at Jan.Pedersen har karantæne men alligevel kan han køre videre som Kim.Olsen kue vi dog bare få lagt en fast linie så en udvisning er udvisning og tag lige et kik på de to kommunister fra Enhedslistens bestyrelse de står bag et utal af navne

 22. Af Orla Guude

  -

  KL. 11.00 – MMN glemte, at hun viftede med Tibets flag foran Christian Borg – for hvilken forbrydelse hun blev smidt direkte i kanalens kolde vand efter 10 slag i rumpen.

 23. Af Ki m Olsen

  -

  Hassan og den dresserede abe morer sig igen med indlæg i andres navne.

 24. Af j.. haNsen

  -

  AF KI M OLSE N – 23. DECEMBER 2017 9:14

  Den eneste som indsætter indlæg i andres er tydeligvis pædoKim.
  Som et lille vanartet barn fortsætter han med den racistiske intimidering.
  Selvom en af avisens bloggere har irettesat den lille løgnagtige køter.

 25. Af Niels Larsen

  -

  Skidt-pyt.

  Københavnerne har selv valgt venstrefløjstosserne.

  Det bliver festligt for vi jyder at følge nedsmeltningen. 🙂

 26. Af Pseudo Karl

  -

  Pseudo vegetarisk kost – bønnepasta- linsepasta- ærtepasta, et proteinrigt forslag til en dejlig julemiddag , så hjertelig velbekommen.
  Så giv endelig grisesteg og andesteg fuck fingeren de er alligevel fyldt med penicillin og vækshormoner.
  Halleluja – halleluja- og hen til kommoden og tilbavs igen- og Herren vender røven til sin dame

 27. Af ib hansen

  -

  Sært som visse debat b øller kan få lov til at beskylde andre for naz isme, racis me og børnemishandling osv. Men selv må de ikke kri ti se res. Det forhindrer redi ge ringen/f ilt ret.

 28. Af K8m OL sen

  -

  Hassan og den dresserede abe trækker konsekvent offerkortet.

 29. Af `j.. hanSen

  -

  AF K8M OL SEN – 23. DECEMBER 2017 15:20

  Hvilket kort trækker racisten pædoKim her?
  Man forstår godt, at racisten og kujonen indsætter injurierne i falsk navn.

 30. Af K im Ols en

  -

  Du er da en ægte Hassan og din håndlanger er en abe.
  Ingen injurier der!

 31. Af j.. haNsen

  -

  AF K IM OLS EN – 23. DECEMBER 2017 15:58

  pædoKim er helt oppe at køre idag.
  Man må håbe, at politiet holder øje med ham.
  Så han i det mindste ikke voldtager små børn her i julen.
  Racisten må nøjes sin perverse fornøjelse med at ødelægge blogs skrevet af kvinder.
  På mændenes blogs er der nogenlunde styr på ham. Når han irettesættes som det lille syge barn han er.

 32. Af Kim Olsen

  -

  Hassan.
  Tag din lille abe med dig og fis af…

 33. Af j.. haNsen

  -

  AF KIM OLS EN – 23. DECEMBER 2017 16:39

  pædoKim gentager sig selv.
  Gad vide hvem han henvender sig til.
  Ingen vil røre den anonyme racist med en ildtang.
  Ikke engang højreekstremisterne på disse blogs.
  Bortset fra Lemc he naturligvis. Lemc he er ikke så kræsen. Han kan godt lide den pædofile racist.

 34. Af Ki m Ol sen

  -

  Rolig nu lille Hassan. Du er jo helt Fra den af indebrændthed i dag.
  Smil til verden og prøv om du kan abstrahere fra dine tvangstanker om dem der ikke er enige med dig. Det du har gang i er usundt. Hils aben!

 35. Af j.. hanSen

  -

  AF KI M OL SEN – 23. DECEMBER 2017 17:46

  Racisten pædoKim er helt ustyrlig idag.
  Han er nok låst inde. Helt alene.
  Og ingen børn i nærheden af ham. Så han har nogle gevaldige abstinenser.
  Endnu en trist og ensom jul for pædoKim. Men godt for børnene.

 36. Af Ki m Ols en

  -

  Næh såmænd er jeg ej lille Hassan. Jeg fejrer lillejuleaften i gode venners lag.
  Dine vanvittige indlæg spreder moro og lidt undren ved bordet – de fleste mener, at du har knald i låget. En enkelt mener, at din konstante kredsen omkring børn og ulovligt seksuelt samkvem er lidt bekymrende.
  Kan du ikke adsprede dig lidt med din lille abe?
  PS. En enkelt mener at kende dig fra tiden på kutteren inden du blev afskediget efter klammeri med nogle menige. Siger navnet Carl dig noget?
  Nå, hav en god aften. Jeg har ikke tid til flere af dine barnagtigheder.
  Hils aben.

 37. Af K im Ols en

  -

  Han omtaler dig forøvrigt som en bebrillet inkompetent splejs.. som havde det lidt vanskeligt med kvinderne.

 38. Af ki m ols en

  -

  Mænd skal have ret til at gifte sig med spædbørn ned til 6 måneder gammel.

  Er i enige? Jeg har virkelig mødt mange børn i juledragten foran vuggestuerne i år. De er nu nemme at lokke ind ind i varevognen, lidt julegodter er alt der behøves.

 39. Af j. haNsen

  -

  AF KI M OLS EN – 23. DECEMBER 2017 18:03

  Nå. pædoKim er ikke alene i gummicellen her til jul. Men sammen med ligesindede.
  Meget humant. Bare han ikke er i nærheden af børn.
  Nu forsøger den pædofile racist og anonyme injurist så at trække sig fra det løgn og racistiske svineri, som han har startet endnu engang.
  Så agerer kujoner.
  Men godt at pædoKim holdes adskildt fra børn. Og at han kun er samen med ligesindede.
  Lad det fortsætte på denne måde i det nye år.

 40. Af ki m ols en

  -

  “Så han i det mindste ikke voldtager små børn her i julen.”

  Ha ha ha…For sent! Det har været en god jul i år. Og 6 børn under 8 år, kommer til middag i aften og de næste dage.

 41. Af ki m ols en

  -

  Der er mandelgave til alle børn i år. Et lillel håndjerns sæt til børnehænder, …

 42. Af oRla gUUde

  -

  Kim Olse n har styr på kvinder. Som i dette indlæg.

  “AF KIM OL SEN – 28. JANUAR 2014 21:07
  Tak! Tak fordi vi slipper for dig din lede manipulerende so!”

  Fra Anne Sophia Hermanse ns blog:
  “Tak for kampen”
  http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2014/01/28/tak-for-kampen/comment-page-1/#comments

 43. Af ki m ols en

  -

  De siger julen er børnenes tid. Dette passer ikke! Det er voksne psykopaters tid. Intet er så fornøjeligt som at fjerne smilet fra et barn. Først giver man julehåb, så helvede til barnet. Intet giver mig mere fornøjelse år for år.

 44. Af kiM olSe n

  -

  Man siger at julen er børnenes fest.
  Det passer ingen steder bedre end hos mig 🙂
  Gaverne er klar.

 45. Af Uffe Hansen

  -

  De sædvanlige pædofile kommentarer fra denne Kim Olsen. Kan berlingske da ikke fjerne ham?

 46. Af kim oLsen

  -

  Først skal børnene vises.
  Siden skal de spises. 🙂

 47. Af kiM olSe n

  -

  Og de bar også deres børn til Kim Olse n, for at han skulle røre ved dem; da disciplene og politiet så det, truede de ad ham, men Kim Olse n kaldte børnene hen til sig og sagde: »Lad de små børn komme til mig
  Lukasevangeliget Kap. 18. Kim Olse n og de små børn.

 48. Af georg christensen

  -

  M.M.N´s weekend, med ” bur æg” og røde bøffer, uden kartofler, og så en gang tæsk?.

  Kan et overdrev også lande i sig selv på grund af sit eget overdrev`?.

  Jeg aner det ikke, det er kun et spørgsmål, som jeg formoder at have anelse om..,.

 49. Af r. vangkilde

  -

  Liderligheden er et julerace! og en del af Københavns og MMNs søde natteliv ! eller hvorfor er nætterne så lange i denne juletid, hvor liderligheden er et julerace og gaverace, dog mest hos kvinder ELLER, som Ulla Dahlerup udtrykte det i 84, “mænd skal jo tammes med sex” .

 50. Af J Nielsen

  -

  “De sædvanlige pædofile kommentarer fra denne Kim Olsen. Kan berlingske da ikke fjerne ham?”

  Der er kun én person der åbenbart ser det som sin livsopgave at komme rendende med den slags. Og det er ikke den person der henvises til.

  Det er en (indsæt skældsord) der har indledt en vendetta mod bemeldte person for adskillige år siden. Og som ingen midler skyr, herunder let gennemskuelige indlæg i angrebsmålets navn.

  Sådan forholder det sig, og findes der en måde at sætte en stopper for det på, ville det være til alles fordel.

 51. Af j... h Ansen..

  -

  AF J NIELS EN – 24. DECEMBER 2017 12:51

  Kim O“s tilsvining af kvinder og pædofile indlæg i Berlingske er frit tilgængelige.
  For øjeblikket har han travlt med racistisk intimidering med øgenavne. Og kalde andre for aber og lignende.
  Men det mener hans ligesindede som J N ielse n så er helt i orden.
  For vi andre er det noget forbandet svineri.

 52. Af sanne hansen

  -

  Hvem er denne ulidelige j.nielsen der ikke evner at følge debatreglerne med fuld navn, bakker op om pædoKO og udgiver sig for at være Johanne s. Nielsen?
  Dejligt hvis b ville slukke for hende?

  Forævlet borgerligt hykleri indlægget.

  De massive skattelettelser til virksomheder og top 1% siden vko i 2001, har fuldstændigt ødelagt det Danske samfund. -97% har tabt. Hjemløsheden er eksploderet.

  Som alle år, ønskes borgerlige også i år en forfærdelig jul.

 53. Af sanne hansen

  -

  Uffe min kære mand,

  PædoKO har i årevis ødelagt debatten med tiltvinger af kvinder, børn..Han er syg i hovedet. Siger han har børn..Hvem ringer til de sociale myndigheder?

Kommentarer er lukket.