Kæreste Ali, danskerne står sammen med dig

Af Majbritt Maria Nielsen 59

For to år siden kom du fra Iran til Danmark, Ali Parnian. Efter 6 måneder i et nyt land åbnede du et kombineret bageri og restaurant i Tingbjerg i det nordlige København, hvor du stadig arbejder i døgndrift for at forsørge dig selv, betale løn til dine ansatte og vise kritiske magthavere, at indvandrere fra Mellemøsten kan være en gevinst for Danmark, hvis de mødes med de rigtige krav og gives de rigtige muligheder. Du er bare 19 år gammel. Nu er din virksomhed smadret af maskerede kujoner og du frygter for dit liv, hvis du finder midlerne til at åbne igen, fortæller du. Du fortæller det med tårer i øjnene, imens din stemme ryster. Du er ikke alene, for vi står alle sammen lige bag ved dig.

Jeg har næsten også tårer i øjnene, når jeg skriver dette. Jeg er så ked af det på dine vegne, ligesom de fleste, der ejer en sjæl, er det. Da jeg var 19 år gammel bekymrede jeg mig om, om mit hår sad rigtigt og om min SU mon var kommet til tiden. Men du har allerede skabt arbejdspladser i et land, hvor du ikke taler sproget endnu og nu er du en oplevelse, ingen burde trækkes med, rigere. Eller fattigere, skulle jeg måske hellere skrive. For det er politisk fattigdom og utilstrækkelighed, der nu er gået ud over dig. Dig, der er et af de mennesker, Danmark har taget imod og som siden din ankomst til landet har brugt dit arbejdsliv på at bevise, at det var en god idé. I en tid, hvor flere og flere ønsker et dansk migrantstop, må det være tungt at stå op om morgenen – eller om natten – og passe sit arbejde, når nogle af dine landsmænd eller trosfæller gør alt, hvad de kan, for at fremskynde netop dén proces. Og den ser da også ud til at lykkes gradvist, for i Danmark er vi eminent dårlige til at integrere mennesker med muslimsk baggrund og følgerne af den politiske utilstrækkelighed er for graverende for vores lille land. Vi kan simpelthen ikke følge med og det er din oplevelse desværre en konsekvens af.

Københavns Nørrebro og nordvest-kvarter er længe i gang med at lukke sig om sig selv. Parallelsamfundet lever i bedste velgående, når koner, døtre og mødre ikke må færdes uden at blive flankeret af deres drengebørn eller ægtemænd. Når de aldrig kommer i arbejde eller tilegner sig det danske sprog. Når indvandrerbander skyder på hinanden og alle andre ved højlys dag, imens politiet virker magtesløse. Og når erhvervsdrivende opkræves beskyttelsespenge af selvudnævnte, hjernecelleforladte personager, der både eksisterer som produkt af årtiers forfejlet bolig- og socialpolitik og af ansvarsløshed hos deres forældre. Forældre, der har forskanset sig i de paralleliserede områder til lyden af Al Jazeera og deres egen køns- og kulturforståelse.

Men ikke dig. Du og din familie har ikke tid til at grave kulturkløfter, I har et arbejde at passe og kunder at betjene i Kaj Bageri. Efter du stod frem, chikaneres og trues du og dit levebrødfortsat. Fordi du stod frem. De anonyme, maskerede kujoner, der med jernkøller og afstumpethed smadrede din forretning blandt spisende gæster, fortsætter. Den mangelfulde, langstrakte politiske indsats er ikke den retslige virkelighed, du skal vænne dig til, håber jeg. Politiets magtesløshed hører forhåbentlig snart op. Håber jeg. Der er allerede samlet et meget stort beløb ind til dig og dit bageri af en politiker, der tilhører samme parti som vores justitsminister. Det er ikke fordi, det ikke er flot – det er det. Men det er som at sætte plaster på en brækket arm, så lad os håbe, at det følges op af reelle, blivende tiltag, så de indvandrere, der kan og vil Danmark, ikke skal trampes under fode af dem, der aldrig bliver en del af os.

Jeg håber for alt i verden, at du vil komme dig og at din tillid til Danmark kommer tilbage, når dine øjne er tørre og din stemme igen er blevet rolig.  At vores, på området ansvarlige, magthavere vil materialisere en vrede og en rettidig omhu, der forplanter sig til de nødvendige konventioner og indsatser i det nordlige København, så mennesker, der er velkomne og afholdte i Danmark, kan få lov at passe deres arbejde og leve i fred og ro i det Danmark, du troede, du kom til.

Dette er ikke alene ulykkeligt for dig, selvom du er den, der må føle frygten og bære følgerne af ødelæggelserne. Dit smadrede bageri er ulykkeligt for os alle sammen, for hvert et glasskår og hver en trussel, du har modtaget, er et ekko af den socialpolitiske utilstrækkelighed på integrationsområdet, du, til trods for statistikker og kedelige undersøgelser, har klaret dig ud af. Du er en af dem, der hører til i Danmark. Og resten af danskerne står sammen med dig.

59 kommentarer RSS

 1. Af Eskild Rasmussen

  -

  Godt brølt, Majbritt! 🙂 Kan kun være enig med dig.

 2. Af S B c

  -

  Han er med sine 19 år kun en dreng og så er han alligevel så meget mere mand, end alle de politikere og ikke mindst såkaldte politifolk, der er sat til at passe på vort Danmark. Han tør sige Nej til dem, som disse krystere har overladt landet til. Det vækker da til eftertanke.

 3. Af Niels Larsen

  -

  S B C

  Enig!

 4. Af René Sørensen

  -

  Meget enig. Problemerne er skabt af naive politikere, der har åbnet vores fantastiske land for disse islamtroende personer, som aldrig bliver integreret i Danmark. Det er trist.

 5. Af M Jørgensen

  -

  Jeg tvivler meget på at de halvhjerner der smadrede Ali’s bageri er særligt religiøst troende.
  Det skulle da lige være, at hvis det som de bekender sig til, nemlig vold og berigelsekriminalitet kan betegnes som en religion .
  I tilfælde heraf, må de betegnes som værende stærkt troende.

 6. Af j.. haNS en

  -

  Du er ikke alene, for vi står alle sammen lige bag ved dig.
  Skriver MNN.

  Naturligvis.
  Men desværre ser man, at demagoger, populister og hadprædikanter som Støjberg hurtigt er på banen for at udnytte sagen i deres skumle dagsorden.
  En bar ejer blev udsat for det samme som Ali.
  Hun sagde klogeligt nej til at lade sig bruge i Pia Kjærsgaards skumle spil.
  Og bad hende om at holde sig væk.

 7. Af Finn Bjerrehave

  -

  Krigen hedder Iran Shiamuslim og fjenden Sunnimuslim, og den Muslimske verdens konflikter er flyttet til Danmark, og Iraneren kan ikke et ord Dansk, men får vores penge og sympati.
  Udvis alle udlændinge som jagter / forstyrrer vores demokratiske Danmark, og ikke kun Rumænske lommetyve.
  Nak & Æd. Finn Vig

 8. Af ole jensen

  -

  Ja, sympatien bør gå til ofrene for kriminalitet, og ikke til de kriminelle. Men i Danmark har de radikale og deres “borgerlige” medløbere travlt med at fylde Danmark med skumle typer. Og i Tyskland har røde Merkel inviteret en million af jødernes og de kristnes værste fjender til at slå sig ned i landet. I Sverige har politikerne og medierne længe favoriseret de kulturfremmede, der nu takker for gæstfriheden med en guerillakrig mod svenskerne. Sverige, Danmark og hele Europa styres nu mod totalitære og krigslignende tilstande. Om få år vil hele Europa blive hærget af kaos,
  terror og borgerkrig. Se den korte og snap hanen.

 9. Af Henrik S

  -

  Støjberg udtaler at disse gangstere ikke er ønskede i Danmark , men lur mig , finder man dem , får de bare et fy fy skamme og lidt flere af vores andres penge.
  For hvis de fik fem tæer i røven ud af Danmark ville alle de røde , med j han sen i spidsen , komme hylende om hvor forfærdelig Støjberg, DF , Fogh der startede krigen ,osv er for de er skyld i alle disse “stakkels ofre bliver udnyttet ” men som selv kun fejler een ting , at de er luddovne og kun ønsker at forsørget af vi andre trælle.

 10. Af ole jensen

  -

  Det samlede antal muslimer i Europa er nu MANGE millioner. Iflg. diverse kilder omkring 40-50 millioner. Og de strømmmer fortsat ind, fordi EU ikke beskytter de ydre grænser, men tværtimod med kæmpefærger befordrer 10.000 migranter ad gangen til Italien mv. En folkevandring fra Afrika til Europa af BIBELSKE DIMENSIONER er igang. Det ligner en bevidst EU nedbrydning af vores nationalstater, økonomi, velfærd, kultur, fred og sikkerhed.

 11. Af Steen Ehlers

  -

  Der er nogle betydelige misforståelser i flere indlæg.
  Af de indvandrergrupper, der er kommet til Danmark i større tal er tyrkerne den gruppe med langt den højeste kriminalitetsrate – omkring 2,5 gange så høj som de etniske danskere ifølge Danmarks Statistik. Denne gruppe kom for størstedelens vedkommende længe før Fogh blev statsminister og Danmarks udenlandske indsatser har derfor intet med hans ministre eller regeringsførelse at gøre. Der er tale om anden og tredjegenerationsindvandrere som ikke vil det danske samfund. Når jeg siger “ikke vil” skyldes det, at vi fik et meget stort antal vietnamesere på nogenlunde samme tidspunkt som tyrkerne. De har i dag en kriminalitetsrate på niveau med de etniske danskere. Derfor er det ikke vores integrationsindsats. der har fejlet. Den fungerer fint, hvis indvandrerne selv vil lade sig integrere og det vil praktisk taget alle indvandrergrupper bortset fra dem, som kommer fra Mellemøsten og Nordafrika. Sidstnævnte grupper har alle en kriminalitetsrate over de etniske danskere, mens alle andre grupper har en kriminalitetsrate under eller på niveau med etniske danskere.
  Så en effektiv indvandrerpolitik kunne lettest gennemføres, hvis vi diskriminerede på baggrund af indvandrerens nationalitet, men det må vi ikke ifølge de konventioner, vi har underskrevet og det er regeringens dilemma.

 12. Af Gert Hansen

  -

  Ja, om nogle få år går ‘festen’ rigtigt igang. Så er det ‘Tingbjerg’ over det hele.

  Det skal forstås som det multikulturelle samfunds lyksagligheder., har vi fået at vide. Af dem der er skyld i det.

 13. Af Gert Hansen

  -

  Problemet bunder i at der i visse indvandrede grupper ikke er respekt for det danske samfund.

  I den forbindelse forstår man det godt. Som det er nu må man konstatere, at det danske samfund ikke har viljen til at komme dette uvæsen til livs, og til at give indvandrede valget mellem at lade sig integrere i det danske samfund, og opføre sig ordentligt og civiliseret, eller at blive smidt ud igen. De utilpassede skal med andre ord frygte for konsekvenserne, og det gør de ikke.

  Dem i ummahen der opfører sig ordentligt, dukker sig og skal ikke have noget klinket, af frygt for konsekvenserne. Det er også en del af problemet.

  Hvis det danske samfund ikke har evnen og viljen til at tage fløjlshandskerne af, og om nødvendigt at tage et opgør med de konventioner der er medvirkende årsag til at samfundet ødelægges og velfærden forsvinder, bliver det inden længe ganske utåleligt at være borger i dette land.

 14. Af Kristoffer Hansen

  -

  Sæt en prop i mullahens bøsserøv. Lortehullet er fløjet over for længst. Genindfør dødsstraffen lige nu. Vi er med dig til du bliver sendt hjem, sammen med resten af Islam-terroristerne, muslim.

 15. Af Kristoffer Hansen

  -

  Alle muslimer arbejder sammen om at nedbryde fædrelandet og resten af verden. Det kan der umuligt være nogle der er i tvivl om længere. Det er med garanti et aftalt spil for galleriet. Genindfør dødsstraffen lige nu, for menneskerettigheder og karmaens skyld. Husk alle de suspekte slappik tysker luddere, der er så godt som konverterede lorte som elsker lortelugten i bageriet. Der skal en hovedrengøring i lortehullet til…

 16. Af ole jensen

  -

  Postvæsnet viser i en nøddeskal hvor komplet uduelige vores politikere er. Vi er nu sat
  mindst 400 år tilbage i tiden postmæssigt. Det varer ikke længe før vores sundhedssystem, forsvar, nærpoliti, retsvæsen og soc iale velfærd også er smadret til ukendelighed. Titanic-Danmark er EN SYNKENDE SKUDE. Det forstår de hjernevaskede og manipulerede ikke, men de kolde kendsgerninger er at danskernes folkestyre, rettigheder og fremtid er truet og under angreb. Selv privatlivet og familielivet angribes af de totalitære/rødfascistiske/korrupte og radikale kliker. Også falske “borgerlige” deltager i galskaben.

 17. Af svend jensen

  -

  Kæreste alle, hvem står sammen med de almindelige danskere, der betaler?

  Ikke skattevæsenet. Ikke færdselspolitiet. Ikke jobcentrene. Ikke de borgerlige partier. Ikke arbejdsgiverne. Ikke fagforeningerne. Ikke de godtænkende “venligboere”. Ikke Elitens kvindelige fruer af det modsatte køn.
  Danskerne ville få det væsentlig bedre, hvis de kunne opnå samme gunstige vilkår som migranterne, der altid kommer foran almindelige danskere i alle køer.

 18. Af kIm Olse n

  -

  Når bagenden er god er alting godt.
  Som vi siger her i Pathaya.

 19. Af Margrethe Jensen

  -

  Det er hans far, der ejer forretningen, som Ali bestyrer. Sympatisk at danskerne solidariserer sig med ham ved en pengeindsamling. En skam ingen danskere udtrykte sympati og solidaritet med den kristne præst, der måtte forføje sig p.g.a. chikanerier fra bander i samme område.

 20. Af Lis.... sørensen

  -

  Danmark har ingen gavn af alle de asyl immigranter der starter firma op, stjæler Danske jobs. De burde kun få mad og drikke, indtil de kan sendes hjem igen. Dette bedst hvis det foregik i lejre, hvor de ikke kunne gå frit omkring og begå kriminalitet, som det er nu.

  Bevist i utallige undersøgelser i skat, at de så godt som aldrig betaler korrekte skatter og afgifter.

  En skamplet at de borgerlige støtter Ali her. Men forventeligt. De er altid for nye løndumpere og velfærdsforringere.

  Under VKO fordoblet de antallet..Nu igen fordoblet. langt over 25o.ooo fremmede er ankommet siden regeringen kom til. Skriver Danmarks statistik.

  Men altid regne med liberalisterne og de konservative til at ødelægge-velfærdsforringe Danmark.

  Deres næste mål er private fængsler..Hvor vi etniske Danske kan indsættes, mens de fremmede overtager det hele..Fra uddannelser til jobs. Og kriminaliteten blot stiger og stiger, for den mest afdumpet slags, men især pengekriminaliteten under borgerlige regering. Forbyd frimurerlogen også..En ren pengekriminal organisation..

  Er åbenbart at der må lukkes ned for østeuroærisk indvandrer, muslimer, jøder og ligesindet.

  Men naturligvis kan vi ikke have pengeafpresning af småforretninger. I det meste af latin-amerika er dette normalen. Selv i civiliseret Argentina. Det er derefter direkte ned i sølet i manglende skatte inddrivelser.

  Sjovt og sørgeligt hvorledes den borgerlige regering kun interessere sig for dette når det foregår i småforretninger, og ikke i store firmaer..Såvel som ingen interesse når venstremænd bevæger sig med forbrydere der stjælder milliarder i skat via fup og svindel i udbytteskat mv. . Men tværtimod da beskytter disse v-revisor forbrydere typere? Sjov for galleriet siger jeg?

 21. Af Lis.... sørensen

  -

  Danmark har ingen gavn af alle de asyl immigranter der starter firma op, stjæ..ler Danske jobs. De burde kun få mad og drikke, indtil de kan sendes hjem igen. Dette bedst hvis det foregik i le.jre, hvor de ikke kunne gå frit omkring og begå krimi.nalitet, som det er nu.

  Bevist i utallige undersøgelser i sk..at, at de så godt som aldrig betaler korrekte sk.atter og afg.ifter.

  En skamp.let at de borg.erlige støtter A.li her. Men forventeligt. De er altid for nye løndum..pere og velfærds..forringere.

  Under V.K..O fordoblet de antallet..Nu igen fordoblet. langt over 25o.ooo fremmede er ankommet siden regeringen kom til. Skriver Danmarks statistik.

  Men altid regne med liber..alisterne og de kons…ervative til at ødelæ.gge-velfærds.forringe Danmark.

  Deres næste mål er private fængs.ler..Hvor vi etniske Danske kan indsættes, mens de fremmede overtager det hele..Fra uddannelser til jobs. Og kriminalite.ten blot stiger og stiger, for den mest afst..umpet slags, men især pen..gekriminaliteten under bor.gerlige regering. Forbyd frim.urerlogen også..En ren pe.ngekriminal organisation..

  Er åbenbart at der må lukkes ned for øste.uroærisk indv.andrer, m.uslimer, jø..der og ligesindet.

  Men naturligvis kan vi ikke have pen.geafpresning af småforretninger. I det meste af latin-amerika er dette normalen. Selv i civiliseret Argentina. Det er derefter direkte ned i sølet i manglende ska.tte inddrivelser.

  Sjovt og sørgeligt hvorledes den borger.lige regering kun interessere sig for dette når det foregår i småforre.tninger, og ikke i store firmaer..Såvel som ingen interesse når vens.tremænd bevæger sig med forbr.ydere der stjæ.ler milliarder i sk.at via fu..p og svind.el i udbytt.eskat mv. . Men tværtimod da beskytter disse v-revi..sor forbr.ydere typere? Show for galleriet siger jeg?

 22. Af Lis.... sørensen

  -

  “Og i Tyskland har røde Merkel inviteret en million af jødernes og de kristnes værste fjender til at slå sig ned i landet. ”

  De er blevet inviteret af jøderne. 1/3 af den Amerikanske supremecourt består af jøder, selvom befolkningen kun er 0.10% der af dem. Samme i regeringen. US er en rent jøderegering.

  Hvilket betyder at Amerikansk politik går ud på at ødelægge Europa, som er verdens største økonomiske supermagt. Dette gøres bedst via at starte krige i mellemøsten og oversvømme Europa i muslimske immigranter. Desvære har vi mange borgerlige politikere der støtter op om USA´s gøren og laden her. Og VKO er sådant set skyld i alle de immigranter vi har. Som de fa.scister de nu engang er, kan de købes af USA. De fleste borgerlige er købte af US i Danmark. De er slet ikke Danskere?

 23. Af Lis.... sørensen

  -

  “Støjberg udtaler at disse gangstere ikke er ønskede i Danmark , men lur mig , finder man dem , får de bare et fy fy skamme og lidt flere af vores andres penge.”

  Den største kriminelle gruppe i DK , er Henrik S typen af borgerlige. Bevist via at google Danmarks statisik.

  Desvære bliver mange borgerlige kriminelle ikke retsforfulgt, da vi ikke sammenligner økonomisk kriminalitet med voldelig og desperat overlevelses kriminalitet.

  Vi må have død.sstraf for den værste borgerlige white collar kriminaliet. Denne forårsager også mestendels den fattige blue collar “pøbel” kriminalitet. Ihvertfald når etnisk Dansk.

  Først da får vi fjernet de værste, og løst problemet?

  Henrik. S må ind og side i brummen, og dø.dsstraf når slem med deres pengekriminalitet.

 24. Af Lis.... sørensen

  -

  “Støjb..erg udtaler at disse gang.stere ikke er ønskede i Danmark , men lur mig , finder man dem , får de bare et fy fy skamme og lidt flere af vores andres penge.”

  Den største kri.minelle gruppe i DK , er Hen…rik S typen af borge.rlige. Bevist via at google Danmarks statisik.

  Desvære bliver mange borge.rlige krim.inelle ikke retsforfulgt, da vi ikke sammenligner økon.omisk kriminalitet med vold.elig og de.sperat overlevelses krim.inalitet.

  Vi må have dø.d.sstraf for den værste borg.erlige whi.te collar krimi.naliet. Denne forårsager også mestendels den fat.tige blue collar “pøb.el” krim.inalitet. Ihvertfald når et.nisk Dansk.

  Først da får vi fjernet de værste, og løst problemet?

  He..nrik. S må ind og side i br.ummen, og dø.dsstraf når slem med deres pe.ngekriminalitet.

 25. Af Lis.... sørensen

  -

  ” En skam ingen danskere udtrykte sympati og solidaritet med den kristne præst”

  Vel de færeste der interessere sig for præsternes ludoven pengekriminalitet, med fuld løn for en dags ugentlig arbejde? Desværre. Jeg er træt af at betale til kirken-kirkerne, selvom jeg har udmeldt mig af folkekirken. Denne skal være en rent selvbetalt forbruger organisation. Derefter vil den hurtig gå døden i møde, via de nærrige troende.

 26. Af lis e søøørensen

  -

  “Han er med sine 19 år kun en dr.eng og så er han alligevel så meget mere ma.nd, end alle de politikere og ikke mindst såkaldte poli.tifolk, der er sat til at pas..se på vort Danma.rk. Han tø..r sige Nej til dem, som disse kry.ste.re har overl.adt lande.t til. Det vækker da til eft..ertanke.”

  Danmark skal stemme om indvandringen…I alle dens nuancer..Tankevækkende at vi lever i et “demokrati” siger de, men de siddende partier er ikke villige til dette? Altså er pan-politisk opbakning til flere indvandrer altid..Selv DF, som jo fordoblet indvandringen under VKO og nu igen under denne forfærdelige regering.

 27. Af Rikke Nielsen

  -

  Ali, du er et forbillede for os alle.

  Men lige nu er din største udfordring, at du risikerer at blive udnyttet i diverse politiske agendaer, der i sidste ende ikke vil dig noget godt.

 28. Af niels peter lemche

  -

  Problemet er enkelt og forfærdeligt: Danmark har hidtil været forskånet for en mafia, som den der hærger nu i Tingbjerg. Mafiaen findes de steder, hvor statsmagten er svag, og hvor mafiaen så i stedet bliver “de beskyttende”. Det kan kun ændres ved massiv politiopdækning.

  Det her har egentlig intet med religion at gøre. Det er simpel kriminalitet.

 29. Af niels peter lemche

  -

  Problemet er enkelt og forfærdeligt: Danmark har hidtil været forskånet for en mafia, som den der hærger nu i Tingbjerg. Mafiaen findes de steder, hvor statsmagten er svag, og hvor mafiaen så i stedet bliver “de beskyttende”. Det kan kun ændres ved massiv politiopdækning.

  Det her har egentlig intet med religion at gøre. Det er simpel kriminalitet.

 30. Af j.. hans en

  -

  Ali skulle have bedt demagogen, populisten og hadprædikanten Støjberg om at holde sig langt væk.
  Denne sag er som en gave sendt fra himlen til Støjberg.
  Hun vil udnytte sagen til det yderste.
  Hun er fuldstændig hæmningsløs.

 31. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 23. JANUAR 2018 19:55
  “Problemet er enkelt og forfærdeligt: Danmark har hidtil været forskånet for en mafia, som den der hærger nu i Tingbjerg…. Mafiaen findes de steder, hvor statsmagten er svag, og hvor mafiaen så i stedet bliver “de beskyttende…”

  Hvor mange penge blev samlet ind til værtshuset på Nørrebro, der blev angrebet og ramt af trusler omkring ‘beskyttelsespenge’?
  Nå ja – ejerne var ‘kun’ almindelige danskere; så de skal bare holde kaje og deltage i betaling af regningen for den igangværende destruktive islamiske invasion.

 32. Af j.... hAn...

  -

  AF SVE ND JE NSEN – 23. JANUAR 2018 20:12

  Så vidt jeg husker, så blev der ikke ødelagt noget på værtshuset på Nørrebro.

 33. Af Gert Hansen

  -

  N.P. Lemche:

  ‘Det her har egentlig intet med religion at gøre.’

  En temmelig skråsikker påstand.

  Bageren er fra Iran og formentlig shia. Der er flest sunnier i Danmark, og vi ved ikke, om vandalerne er sunnier.

  Selvfølgelig er der under alle omstændigheder tale om kriminalitet. Og en form vi ikke tidligere var forvente med her i kongeriget. Kombineret med indslæbte Mellemøstlige stammekrige.

  Så i øvrigt lige andetsteds, at 180 tyrker og kurder har været oppe at slås i Hannover Lufthavn.

  Efter at Europa har endelig afgjort tusindårige krige, og var begyndt at leve fredeligt og civiliseret, får Europa nu importeret en ny gang uroligheder, som vil vare ved så langt øjet rækker.

 34. Af j.. ha Nsen.

  -

  AF GERT HANS EN – 23. JANUAR 2018 20:28

  Jeg har arbejdet sammen med mange iranere i forskellige lande.
  Det var alle yderst moderate mennesker som ikke var særligt religiøse.
  Veluddannede er iranerne ofte også.

 35. Af svend jensen

  -

  @J.. HA NSEN. – 23. JANUAR 2018 20:35
  “Jeg har arbejdet sammen med mange iranere i forskellige lande.”

  Jeg har også arbejdet sammen med mange andre – f.eks. tyskere og svenskere i forskellige lande.
  Nogle af mine bedste venner er jyder og de har ikke altid dårlig ånde. Ofte har de halm i træskoene og nogle har læst en bog, som de kalder ‘biblen’.
  Så jeg er slet ikke racistisk.

 36. Af Lotte Aagesen

  -

  Sakset fra en FB-ven

  Bager Ali får smadret sin bagerforretning af indvandre bander – politikere og andet godtfolk vælter op , af hullerne med chokolade , blomster og en indsamling , som indbringer nogle hundredetusinde kr.
  Bent , førtidspensionist , Pia , kassedame i Bilka , lærlingen , Toke , alle har fået deres biler brændt ned og ikke haft råd til ” den rigtige forsikring ” – de køre nu med bus… Tysk mor med småbørn myrdet fra dansk motorvejsbro
  Pia , gruppevoldtaget og torteret
  , nu …uden arbejde – og på bistand .. huset væk
  Forskellige danskere overfaldet af
  udenlandske grupperinger , trampet i hovedet , derfor handikappet..
  Det …nok bare mig… det gamle fjols , som ser spøgelser , men hykleriet og valgflæsket har, i min optik kronede dage ..
  Efterhånden mister man modet !

 37. Af Lotte Aagesen

  -

  https://www.bt.dk/danmark/husker-du-overfaldet-paa-nanna-julenat-et-aar-senere-er-intet-helt-som-det-burde-v

  Sjovt nok blev der ingen indsamling her – ingen politikere stod frem med varme ønsker om medfølelse……..

  Tværtimod blev kæresteparret hånet i retten, hvor overfaldsmændene grinede – og kunne gå fri, fordi deres 2 måneder var afsonet………!

  Det danske retsvæsen er en HÅN imod ofre for vold – især DANSKE ofre for vold begået af menap’er.

 38. Af j... haN....

  -

  AF SVE ND JE NS EN – 23. JANUAR 2018 21:01
  “Jeg har også arbejdet sammen med mange andre”

  Har SG prøvet at arbejde??
  Endda sammen med jyder.
  Kan jyder godt lide hans dårlige ånde?

 39. Af Henrik S

  -

  J….han…
  Du har ret , du husker præcist ligeså godt som en dement.
  Tror du ikke snart du skal stoppe med dine talrige fjollede indlæg , når du nu husker så dårligt og heller ikke kan finde ud af google –
  Du mangler blot lidt selverkendelse og det er ikke noget Støjberg eller Fogh har nogen skyld i , selvom du nok tror det – stakkel.

 40. Af j... hAn...

  -

  AF HENRIK S – 23. JANUAR 2018 21:22

  Så er den retarderede bistandsklient og samfundsnasser Henrik S på banen.
  Godt at han har fundet nogle blogs, hvor han kan være nede på samme niveau somnogle andre højreekstremister og .lunatics.

 41. Af Hanne Selsager

  -

  Hvordan blev det et skældsord, at være på kontanthjælp?

 42. Af lise. søørensen

  -

  “Af ni..els pet..er lem..ch..e – 23. januar 2018 19:55

  Problemet er enkelt og forfærdeligt: Danmark har hidtil været forskånet for en mafia, som den der hærger nu i Tingbjerg.”

  Helt forkert. Danmark har sin jød.is.ke mafia fx. som set via frim..urerlogen som du er medlem af?

  En økonomisk interesseorganisation af borgerlige fabriksejere, politibetjente-dommere, der skal hjælpe hinanden økonomisk og i retsssytemet?

  Uden tvivl har du hjulpet frimurerbørn igennem på andre børns bekostning fx. Dette er du tvunget til som medlem. Derfor skal organisationen forbydes i Danmark. Såvel som medlemmer at arbejde i offentlige stillinger især i uddannelsessytemet.

  Logen er rent on.dskab.

 43. Af John M Monana

  -

  JA det er synd for en “flygtning” , vi skaL HAVE DEN ALLE OP til Danmark. vores land .
  ALLE skal til Danmark . det er synd for børnene . DE STAKKELS børn . se DR TV . VI SKAL HJÆLPE . og . ja kvinder vi skal have A: L L E til DANMARK —

  JA alle . men KUN MUSLIMER— for der er vores stemmer

 44. Af j.. haNse n

  -

  Det viser sig nu, at Ali allerede anmeldte afpresning til politiet for en måned siden.
  Politiet gjorde intet.
  De havde ikke tid.
  De hyggede sig bl.a. med Støjbergs overflødige grænse overvågning.

 45. Af Niels Larsen

  -

  Har Ali mon helt rent mel i posen?

  Næppe; 19 år; 3 lukkede virksomheder bag sig; bor i lejlighed til over 5 millioner; 2 advarsels-smilies i 9. og 11. måned 2017; 1 sur smiley 6. januar i år.

  Succeshistorie?

  Not so sure…

 46. Af Mette Thomsen

  -

  Det ville være god og nuanceret journalistik, hvis der blev sat bare lidt fokus på at undersøge den mulige historie, Niels Larsen skitserer. Har det betydning for forståelsen at sagen, at en ung mand, som angiveligt kun har været i dk i 1 1/2 år og ikke taler dansk, allerede har tre lukkede firmaer bag sig?

 47. Af Jan Johansen

  -

  Meget smukt og sympatisk oplæg, Majbritt Maria Nielsen. Ja, vi er sikkert mange, der bakker op om indholdet, men det løser desværre ikke det bagvedliggende problem med nogle få relativt unge mennesker, der ikke ønsker at lade sig integrere. De er og vil fortsat være en pestilens for det omgivende samfund. Derfor er vi nødt til at få strammet op for yderligere indvandring og anlægge en helt anderledes kurs over for dem, der kun har eet mål her i tilværelsen, nemlig at sabotere og gøre forsøg på at ødelægge alt for andre. De skal stoppes nu, og jeg mener nu, for ingen af os ønsker hverken svenske, tyske, franske eller engelske tilstande. Vi skal ha’ langt bedre styr på vores skattesystem, så vi kan få bedre råd til at finansiere en stærkt udvidet politistyrke, og vi skal ha’ skærpet straffesystemet betydeligt for dem, der bliver taget for gentagne alvorlige kriminelle forseelser. Hvorfor ikke doble op, hver gang en person bliver taget for en kriminel handling. Vores nuværende retssystem virker jo overhovedet ikke på flere af disse kriminelle afvigere!

 48. Af Thomas Nielsen

  -

  Historien om Alis bageri er historien om Danmark og indvandringen. Det kan stilles helt kort og klart op: Vores politikere har ukritisk lukket en masse fremmede mennesker ind i Danmark, uden at sikre sig at de ville og kunne forsørge sig selv og at de ville Danmark og vores grundlæggende værdier. Det har vi efterhånden så måttet erkende på den hårde måde: Rigtig mange af de fremmede er som Ali. De klarer sig selv og bidrager positivt til samfundet. Men rigtig mange andre er som de maskerede voldsmænd der smadrede Alis butik: De ønsker ikke at være en del af Danmark. De laver deres egne regler og lever efter dem. De taler deres eget sprog. De nasser på det danske velfærdssamfund, samtidig med at de spytter på vores demokrati, ligestillingen mellem kønnene, ytringsfriheden, friheden til at være homoseksuel eller jøde, ja i det hele taget den frihed for den enkelte til i fred og fordragelighed med andre at forme sit liv, som er hovedhjørnestenen i den vestlige verden.
  Og nu falder bomben: De samme politikere som ukritisk har lukket disse anti-danske voldskriminelle ind, sværger til luftige, internationale konventioner som forhindrer os i at komme af med dem igen. Og det går med Ali præcis som det går med Danmark: I længden taber han til de kriminelle og må enten lukke sin butik (som vi må lukke vores grænser) eller han må falde til patten og betale beskyttelsespenge til banderne (som vi tåler og ofte også underholder de krimnelle udlændinge – og deres slægtningen i mange led).
  Vi må stille de skyldige politikere og partier til ansvar ved næste valg: De radikale, Enhedslisten, SF – men også Socialdemokraterne og Venstre, som godt nok siger en hel masse, men som ikke sætter magt bag ordene. Det er ved at være sidste udkald hvis Danmark skal overleve som et frit og fredeligt land for Gud og hvermand.

 49. Af Kristoffer Hansen

  -

  Også hele vejen til gaten. Så vi kan være sikre på at i alle sammen er med det første fly hjem. Hjem til dødsstraffen og den evige hellige Islam krig. FRI os fra mullahens tynde mave, lortehullet er fløjet over for længst.

 50. Af Kristoffer Hansen

  -

  Læs også: Dansker på liste over Europas mest eftersøgte. Der er sku ingen danskere på den liste. Det er jo igen igen en muslim. Som muligvis får alt hvad han ber om for danske skattekroner. Men dansker bliver muslimer sku aldrig. FØJ FOR SATAN.

 51. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Niels Larsen, ville det ikke være på sin plads, at du verificere dine udsagn. Jeg kender ikke til hans forløb, eller ejerforhold. Det er i hvert fald vandaler, der opfører sig sådan som overvogningsbillederne viser. I spjældet med dem. Dette er kriminelle unge mænd. Det er nemt at stifte firmaer i DK. Pernille Vermund fra Nye Borgerlige har også 2- 3 små firmaer, der er blevet lukket. Gå ind i Erhvervsstyrelsens oversigt. Mange udviklere og små byggefirmaer, enmandsfirmaer, arkitekter opretter et CVR nummer for hvert projekt, for ikke at gå konkurs med resten af firmaet. De laver et ApS. Det koster ca. 100.000,- kroner. Hvis den unge man ejer firmaet personligt, så er han ille stedt, med mindre, at han er godt forsikret. Det kan være svært at være et lille firma, tror jeg. Jeg har aldrig benyttet mig af denne metode. Vores firma har heldigvis altid været stort nok til at klare konjunkturene, det er et A/S. Her skal man hoste op med ca. 500.000,- kr. Der findes i øvrigt mange selskabsformer.

 52. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Rettelse
  overvågningsbillederne

 53. Af Kristoffer Hansen

  -

  NazIslams racisme er skyld i fejlslagen integration fra resten af verden. Der hvor Hitler fejlede marcherer islamister frem. De bruger alle knep, og dette stinker også af Islam. Hjælp dog indvandrere og integrationen. Slet menneskerettighederne (Islam terroristers rettigheder) og send alle islamister hjem. Hjem til deres dødsstraffe og evige hellige Islam krig. FØJ FOR SATAN!

 54. Af A. Bierce

  -

  “Kæreste Ali, danskerne står sammen med dig”

  Kun de danskere som mener, at der er stemmer at hente i sagen. Hvis sagen er fup, sker der ikke noget videre; det vil ikke blive offentliggjort.

 55. Af a. bIerce

  -

  Og i øvrigt så skal pædofili være lovligt.

 56. Af Kristoffer Hansen

  -

  Snak om tyskerludder, A. Bierce pædofili vil blive lovligt, hvis dine nazislamist venner vinder mere magt. Genindfør dødsstraffen lige nu.

 57. Af Peter Christensen

  -

  Vel sagt, Majbritt – helt enig !

 58. Af Roda Harald Kristiansen

  -

  Rettelse
  …..verificerede dine udsagn…
  ..overvågningsbillederne
  ..den unge mand..

Kommentarer er lukket.