”Du skifter mening. Vi tales ved om 5 år”

Af Majbritt Maria Nielsen 87

Jeg har de sidste par måneder forestået et eksperiment, jeg faktisk kendte udkommet af på forhånd. Hvis man som barnløs, fødedygtig kvinde rejser sig og deklarerer, at man ikke ønsker sig børn, så er man direkte årsag til en nedsmeltning hos mange mødre og fædre.

”Du ved ikke, hvad du taler om”, fik jeg at vide af moderkvinden over for mig. Og det er da fuldstændig rigtigt, tænkte jeg. Moderskabet er jo ikke noget, man kan afprøve og afvise, hvis det ikke lever op til forventningen, men man kan vel have sine forestillinger i fred. På samme måde som jeg ikke har prøvet at brække begge arme, har jeg en forestilling om, hvordan det må være. ”Du skifter mening. Vi tales ved om 5 år”, sagde hun selvsikkert og afsluttende. Og det gør vi måske, men hvorfor irriterer det folk så akut, når nogle mennesker ytrer, at de ikke ønsker at blive forældre?

Simon Kvamm har allerede sunget, at folk, der ikke vil have børn, ikke fatter en skid og det synes at være en udbredt holdning blandt dem, der har sat børn i verden. Forleden deltog jeg dog i en lang og kompetent samtale om forældrerollen. Her var der anderledes højt til loftet på børneværelset. En kvinde, der selv er mor, pointerede, at det var lidt ligesom en meget dyr ferie; den var nødt til at være god, for ellers var pengene spildt. På samme måde kunne hun føle sig presset til at elske alt ved sin egen moderrolle, for ”det er jo det største i livet”. Hun skammede sig over at nyde tiden væk fra sine børn, for hun ”nød det lidt for meget”. Fortællingen om at sætte børn i verden skal altså være rigtig god og den skal ikke fyldes med angerfulde flash backs til tiden før det massive ansvar indtrådte.

Der var også én, der mente, det var fordi, det var så hårdt at være forælder, at ”så skulle alle lide!” En anden fortalte, at ældre mennesker, der bliver spurgt, hvornår de var gladest i deres liv, næsten altid svarer ”da børnene var små”. Sideløbende med det, skulle det være småbørnsforældre, der synes, livet er mest uvejsomt lige nu, når de spørges. ”De har det jo rædsomt, de nye forældre!” sagde han til et selskab, der grinede med cava-ånde en børnefri fredag aften.

Ovenstående selskab var rummeligt. Det var moderkvinden ikke. Eftersom jeg på det tidspunkt stadig eksperimenterede, sagde jeg endvidere, at mit liv simpelthen var for privilegeret til, at jeg ville sætte et andet lille menneske før mig selv. Hendes øjenbryn forsvandt op i hårgrænsen, men jeg afbrød hendes indånding, før hun kunne komme til. Jeg fortsatte med, at jeg ikke var klar til at overlade hovedrollen til nogen på 3-4 kg og at jeg hverken ville undvære spontane ferier, hyppige fester eller muligheden for at være en lille smule uansvarlig sådan helt generelt. Jeg krydrede det afslutningsvist med, at jeg heller ikke gad have strækmærker, lange bryster og at jeg under ingen omstændigheder havde tænkt mig at presse en håndbold ud af min brevsprække. Hun blev faktisk rasende, men nøjedes med at ryste på hovedet af mig. Det kan man vel svært tillade sig, bare fordi man gøres bekendt med andres livsvalg?

Hvorfor er det så provokerende? Sat på spidsen – hvorfor er forældre for barnløse, hvad eksrygere er for rygere? Vi kan vel være lige gode venner, selvom vi ikke er enige om, at alle skal være nogens mor? Sandheden er naturligvis, at jeg meget gerne vil være nogens mor en dag og at jeg for længst har beroliget den sure moderkvinde. Men jeg håber, når den dag kommer, at jeg fortsat kan fejre andres valg om ikke at sætte børn i verden. Også selvom jeg er stoppet med at sove og har fået lange bryster.

87 kommentarer RSS

 1. Af Glenn Madsen

  -

  Det er da altid noget, at du ikke gav hende fingeren.

 2. Af poul mikkelsen

  -

  Om en kvinde ønsker et familieliv eller ej, er vel nærmest en privatsag. Men derimod er et samfunds familiepolitik ikke en privatsag. Slet ikke hvis partierne/staten/systemet anlægger en familie- og skilsmisse-/splittelsespolitik der er mandsfjendsk, familiefjendsk, børnefjendsk og kvindefjendsk. Siden 1968 er familiepolitikken blevet rød, totalitær og betonbureaukratisk. Både mændene og børnene udnyttes og tyranniseres/terroriseres. Også masser af kvinder gøres til tabere. Medierne har aldrig ønsket at komme til bunds i det rædselsregime der er blevet udfoldet overfor tusinder af børn og forældre. Læs bogen “Far i klemme”.

 3. Af Kristoffer Hansen

  -

  At få et barn er en stor beslutning. Om man vil eller ej, ændre det på ens hverdag. Hvis man ikke har løst, er det sådan. Men man skal ikke gøre det som muslimer i Danmark for pengenes skyld. Man skal ville det, og give/tage sig tiden til det. Ellers ender det som ren lort, det ses jo tydeligt overalt. Så hvis du ikke vil have et barn, er det din egen helt rigtige beslutning.

 4. Af M Jørgensen

  -

  Jeg vil vædde en pakke Bambi babybleer på at når Majbritt Maria om 5 år eller deromkring har besluttet sig for at være nogens mor.
  Så vil hun opleve at hun selv agerer som moderkvinden her i fortællingen om kvinder og børn , strækmærker, hængebryster og “håndbolden som presses ud af brevsprækken.”

 5. Af Hans Sørensen

  -

  Forstår ikke hvis det overrasker dig Majbritt. Hvis man ikke følger normen, er man pr definition provokerende her i janteland. Tænk på

  – rige der flasher deres rigdom med dyre biler, huse mv.

  – dem der ikke vil have en partner eller som er swingere

  – dem der går med burka, ikke vil give hånd, har langt skæg og andet sjovt tøj

  – fede, rygere, tatoverede

  – dem der nyder livet på overførselsindkomst

  – reality segmentet

  Bevidst barnløse er bare endnu en provokation, i den uendelige række af provokerende typer, som normen har det svært med.

 6. Af Niels Larsen

  -

  Respekt.

  Der er i forvejen ca. 4 milliarder mennesker for mange på kloden.

 7. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Vores klode kan nemt rumme 100 milliarder mennesker, hvis bare den egoistiske og grådige elite-klasse kan finde ud af at omfordele verdensrigdommen ligeligt og retfærdigt til alle borgere i verden uden at skulle forurene og ødelægge miljøet og naturen.

 8. Af finn larsen

  -

  Ok hvis man er 29 og stadig læser jura så er man vel også 45 inden man når til forældrerollen

 9. Af Kim Kaos

  -

  “AF MEHMET SAMI GÜR – 31. JANUAR 2018 13:16
  Vores klode kan nemt rumme 100 milliarder mennesker……….”

  Du har hul i kuplen – vi er mindst 2 mia. for mange til vi kan opretholde den nødvendige biodiversitet.

 10. Af Jan Sørensen

  -

  Jeg kender kun få, der er sådan. Måske fordi jeg er mand, men tror mere det handler om omgangskredsen.

  Men altså: Man vil selvfølgelig få spørgsmål, hvis man ikke ønsker at få børn. Det må man leve med, når man er ude for normen. Ligesom hvis man vælger at gå med shorts hele året. Så får man også spørgsmål. Det må man leve med.

 11. Af Kristoffer Hansen

  -

  Kineserne har som de eneste vist respekt overfor verden. Med deres et barns politik, som nu er ophørt. Her i lortehullet får muslimer 3-6 børn i gennemsnit. De gør fordi der er danske skattekronerne at hente, og fordi de skal bruge hellige krigere til deres evige hellige krig. Derfor er lortehullet fløjet over for længst. FØJ FOR NAZISLAM.

 12. Af Birger Nielsen

  -

  Stortyrken Gûr skriver flot : :
  “Vores klode kan nemt rumme 100 milliarder mennesker”

  Sikke noget vrøvl. Prognoserne siger allerede, at vi om få år er alt for mange på kloden, og det største problem er, at det er muslimer, katolikker og andre religiøse typer, som ikke må bruge prævention for deres guder, der bliver skyld i fremtiden overbefolkning.
  Det skal så gå ud over mine børnebørn, som heldigvis ikke er inficeret med tro på guder, engle, profeter på flyvende heste, messiasser og andre mysterier.
  Vorherre bevares.

 13. Af Niels Larsen

  -

  Stortosse… øøøh stortyrken har ret.

  100 mia. mennesker vil kun fylde ca. 25.000 kvadratkilometer, hvis de står tæt nok.

  Men hvad de skal spise er en anden sag – og det bliver nok et problem. 🙂

 14. Af Niels Larsen

  -

  BIRGER NIELSEN

  Det er derfor vi skal investere i rigelig med maskingeværer opstillet pegende ud mod Middelhavet.

  Naturligvis kun til afskrækkelse.

  Med mindre muslimerne og afrikanerne ikke forstår et vink med en vognstang!

 15. Af j... hans En

  -

  AF NIELS LARSE N – 31. JANUAR 2018 16:53
  “Det er derfor vi skal investere i rigelig med maskingeværer opstillet pegende ud mod Middelhavet.”

  Det må være nogle meget avancerede maskingeværer, hvis Niels Larse n skal skyde helt fra Nordjylland til Middelhavet.

 16. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  At få et barn er en fantastisk oplevelse. Det er også helt i orden ikke at få børn. Men ønsket om at få børn hænger sammen med, hvorvidt man finder en man gerne vil få børn med. Mit bud er, at Majbritt på et tidspunkt møder en hun gerne vil få børn med. Hun er ung. Jeg kan dog genkende Majbritts følelser og forstår at hun frabeder sig utidig indblanding fra familie og venner.
  Det et også forbundet med en vis risiko at få børn, ikke stor, men en risiko. Alle kvinder, der bliver gravide, frygter at miste et barn og frygter at få udviklingshæmmede børn. Fosterdiagnostik er veludviklet i dag, heldigvis. Alligevel bliver det født handikappede og udviklingshæmmede børn. Det kan ikke ungås, men man kan forbyde at fættre og kusiner giftes og får børn sammen.

  I invandrerkredse får ikke vestlige indvandrere ofte børn med fættre og kusiner. Ægtefællerne hentes til Danmark fra hjemlandet. Disse mennesker er arvemæssigt tætte på hinanden og bærer ofte på de samme genetiske fejl, som forøger risikoen for, at de får børn. der er mindre begavede, retarderede, udviklingshæmmede og handikappede. Dette slægtskab fører også videre de store folkesygdomme, så som sukkersyge, nogle kræftsygdomme, hjerteproblemer, gigt mm. Det burde faktisk være forbudt at gifte sig med fættre og kusiner, uagter ophav. Dels er det hårdt for forældrene at få udviklingshæmmede børn og dels er det meget kostbart for samfundet. Ikke vestlige indvandrere har en overrepræsentation af udviklingshæmmede børn på grund af nært slægtskab bl. andet. Jeg har en bekendt, der arbejder med udviklingshæmmede. På det sted hvor vedkommende er ansat er 1/4 del alle alle brugere på stedet børn af ikke vestlige indvandrere. Alle brugere på stedet er født i Danmark, derfor kan hyppigheden af handikap sammenlignes med etniske danskeres, uden videre. Alle har modtaget samme tilsyn under graviditeten. På stedet er der 3 x 2 individer, de er i familie to og to. Vi kan risikere mindre begavede afkom ved indavl og derved dummere danskere.

  Hvor er det dog heldigt at bloggeren er ved at uddanne sig til psykolog. Vi har individer her så som G u r Li sbeth og J H a n s e n, som virkelig har behov for støtte. Vi må håbe på frustrationerne og hadet ud.

 17. Af j.. hanse n

  -

  AF ROSA HARALD KRIS TIANSEN – 31. JANUAR 2018 18:55

  Så er den patologiske løgnhals “harald” eller hvad han nu hedder på banen igen.
  Han skriver:
  “bloggeren er ved at uddanne sig til psykolog”

  Ja. “harald” kan jo hverken læse eller skrive dansk.
  Alligevel leger han skolelærer.
  Bizart.
  harald har tydeligvis brug for en psykiater. Her kan bloggeren nok ikke hjælpe ham.
  En antabuskur kunne nok også hjælpe harald.
  Så ville han måske få styr på sit had, sin bitterhed og sine mindreværdskomplekser.
  Hans uprovokerede personangreb er kommet helt ud af kontrol.
  Men igen.
  haralds perverterede interesse for undertegnede er ikke gengældt.

 18. Af Liisbeth sørensen

  -

  Kvinder er født med et børnegen for ca. 90% vedkommende..De store samfundsomkostninger derefter, da der er alt for mange børn i verden, og ikke fremtidige jobs, plads til dem , som betyder at de forpester verden derefter i forhold for alle mennesker,, men især de uskyldige der ikke har fået børn betyder at der må stopklods på nu.

  Den religiøse indvandring af muslimer, jøder mv. der føder som som rotter, må stoppes..Også borgerlige generelt. I USA har undersøgelser vist at fødselsraten i den religiøse højrefløj der, er 4o% over fødselsraten blandt de mere kloge “liberals”, som man kalder venstrefløjen derover. (Bevist at venstrefløjen generelt har højere IQ end højrefløjen i alle undersøgelser på området!).

  forældre der får mere end to børn må straffes økonomisk. Fx. en ekstra lo% skat?

  Verdens bliver først bedre når vi får færre mennesker i den. GUr og Rosa der står bag børn på samlebånd og begge er udlæninge-som de er flest-må smides ud af landet. Deres børn bliver også rene fremmede fødemaskiner.

 19. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Rettelse
  Hvor er det heldigt, at en af bloggerne på Berlingske er ved at uddanne sig til psykolog. Vores tre i en venner, kan derved få plads til at udtrykke sig og få tingene ud. Ekstrem fokus på alkohol, dyr mm. virker som et meget stærk følelse hos alle tre i en. Det skidt skal ud, ikke?

 20. Af Liisbeth sørensen

  -

  I den islandske kultfilm “mænd og får”, sinstrueret at den fremmede samfundsnassere Fru. Harald, der fået uddannelse, job, SU, og børn på Danskeres bekostning, vises tydeligt hvorledes mange islæninge sover med får. Det er gået helt skævt for dem der oppe siden de blev selvstændige, og mistet den Danske styring.

  Problemet med hendes mange nassende børn i Danmark, er at hun som moder sætter sit fodspor i deres egen masseproducering af islandske unger, der stjæler Dansk SU, uddannelser og jobs, Pensioner, hospitalspladser mv. Da hun også er fra den ydeste højrefløj der får 40% flere børn end os i venstrefløjen, Man snakker i USA om “stupid will outbreed clever” (fx derfor Trump kunne vinde….), må der straks lukkes ned for mere islandsk indvandring til Danske uddannelser, SU, Jobs. Luk grænsen imod disse..Tak! Ingen Danskere tager den anden vej i videre antal.
  På tandlæge-læge studierne er det så grelt at en tredjedel af alle pladser tages af islæninge-nordiske borgere, mens ingen Danskere så godt som tager den anden vej. De kommer her fordi det er gratis, og højere SU end i deres hjemlande. En skamplet at vi fx. skal betale for de rige norske studerende her, i verdens nok rigeste land? De eneste Danskere der generelt studere i udlandet, er de rigeste borgerlige i top 1%. For der er der selvbetaling.

  På Filmskolen sejler det med islandske nassende år efter år..Mens vi ikke får uddannet vores egne.Svineri..Hjem med dem alle..Ud af Danmark tak.

 21. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  L i s b e t h jeg er gift med en dansker, drikker ikke og jeg har to børn.
  Den ene fik 11.6 af 12 i gennemsnit fra gymnasiet, den anden 11.7 af 12. De kommer nok til at klare sig og forsørge dig i alderdommen.

 22. Af liisbeeth søørenseen

  -

  Hr. Rosa har importeret hele sin nassende familie fra island, kone og børn. Ingen Dansker ville røre ham med en ildtang.

 23. Af liisbeeth søørenseen

  -

  Hr. Ro..sa har importeret hele sin n.assende familie fra is.land, kone og børn. Ingen Dansker ville rø.re ham med en ildta.ng.

 24. Af j... hans En

  -

  AF ROSA HARALD KRISTI ANSENS – 31. JANUAR 2018 19:24

  Alle “haralds” løgnhistorier er helt ligegyldige.
  Og hans fantasifulde eksponering af hans privatliv i alle blogs er ualmindeligt frastødende.
  Og igen.
  Hans perverterede personinteresse er ikke gengældt.
  “harald” må søge hjælp.
  Det er ikke rimeligt, at han bruger disse blogs for at få afløb for mindreværdskomplekserne.
  Han deltager jo kun i debatterne for at starte personskænderier.

 25. Af liisbeeth søørenseen

  -

  “Du har hul i kuplen – vi er mindst 2 mia. for mange til vi kan opretholde den nødvendige biodiversitet.” AF KO

  Den borgerlige indavl over generationerne hvor de kun giftet sig med fætre og kusiner, se fx. den importeret fru Ha.rald?….viser tydeligt de store omkostninger over tid af borgerlighedens indavl med egen familie?

  Det var helt normalt før i tiden at de kongelige kun giftet sig med andre borgerlige. Prinserne mv. er så godt som en egenproduktion, som dolly fåret, som er så elsket i Island. (Mange der har forsøgt at blive klonet til at ligne hende, fx. Hr. R..osa.. Eliten af arvet penge i DK, er totalt indavlet i blå blok.

 26. Af liisbeeth søørenseen

  -

  “Du har hul i kuplen – vi er mindst 2 mia. for mange til vi kan opretholde den nødvendige biodiversitet.” AF KO

  Den borgerlige indavl over generationerne hvor de kun giftet sig med fætre og kusiner, se fx. den importeret fru Ha.rald?….viser tydeligt de store omkostninger over tid af borgerlighedens indavl med egen familie?

  Det var helt normalt før i tiden at de kongelige kun giftet sig med andre borgerlige. Prinserne mv. er så godt som en egenproduktion, som dolly fåret, som er så elsket i Island. (Mange der har forsøgt at blive klonet til at ligne hende, fx. Hr. R..osa.. Eliten af arvet penge i DK, er totalt indavlet i blå blok.

  Uden tvivl er der ca. 4o.ooo for mange islæninge i Danmark…Men problemet ses over hele verden..Der er for mange mennesker. Menneskeheden må tage 3 generationer hvor de får fjernet 80% af dem. Der må økonomiske gulerødder på bordet, fx. via skattelettelser til børnefri mennesker over fx. 45 år, og ekstra skatter til dem med over 2 børn!

 27. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Der er ingen substans i det I skriver J H og L S.
  I gentager jer selv i en evighed, trolls og bots. Dårlig teknik.

 28. Af Henrik Petersen

  -

  Det er jo egentlig ret simpelt: Forældre kan ikke tillade sig at at fortælle, at de i virkeligheden ikke havde ombestemt sig i tide og må derfor aggressivt angribe mennesker, der træffer et andet valg. Samt belære os andre – selvvalgt barnløse – om, at vi er undermennesker.

  Mennesker, der efter moden overvejelse har besluttet ikke at få børn ( selv om der nu ellers er så rigeligt med børn på denne klode, og de er sikkert alle søde), men hvorfor skal alle selvvalgte barnløse hånes for deres valg?

  Pas I blot jeres dyrebare afkom. Der er i forvejen ubetinget vigepligt for alle andre på fortovet, herunder handicappede, når speltmødrene på fx Østerbro stolte promenerer deres tvillingebarnevogne, mens de har en cafe latte i den ene hånd, eventuelt kopholderen på håndtaget på EmmeLjunga-kareten, samt en telefon, der synes at være implanteret i den anden hånd.

  Og skriver lange sure læserbreve om, at det er for dårligt, at de ikke kan køre deres barnevogne ind på samtlige caféer og amme samt skifte deres fantastiske børn på cafébordet.

 29. Af j.. hanSe n

  -

  AF ROSA HARALD KRISTI ANSEN – 31. JANUAR 2018 20:31

  Jeg besvarer “haralds” syge og uprovokerede personangreb og løgnhistorier..
  Intet andet.
  Jeg har ikke bedt om at have den lunatic hængende over mig i alle blogs.
  Det værste er næsten alt hans klynkeri.

 30. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  I slutningen af 2017 var der 9116 islændinge i Danmark, indklusiv isl. med statsborgerskab.
  L i s du ved ingenting. Du må kode din bot bedre.

 31. Af J.. Hansen

  -

  Rosa må stoppe sit sygelige forfølgelsesvandvid.
  Hvis der er een blogger på Berlingske, som altid holder sig til emnet og kun bidrager med
  gennemtænkte, relevante og velformulerede indlæg, er det undertegnede.
  Jeg vil ikkke røre dem der er uenig med mig med en ildtang.
  Men alle er efter mig.
  Fordi jeg spidder dem mit vid og min overlegne retorik.

 32. Af j.. hanSen..

  -

  AF J.. HANS EN – 31. JANUAR 2018 20:52

  Så er Kim Olse n på banen med sine falske indlæg.
  Man forstår godt, at krybet ikke skriver i sit eget stinkende navn.

 33. Af Kim Olsen

  -

  Skriver jeg i falske navne?
  Det har jeg vidner på, at jeg ikke gør.
  Jeg skriver ikke i mit eget navn overhovedet.
  Jeg er en hæderlig person.
  Bare spørg de kvindelige bloggere.
  Kommunisterne ejer ikke deres navne.

 34. Af Liiiisbeth sør ensen

  -

  Havet islænderne måske nogen sinde bedraget med andet? Så er man pludselig astrologstuderende.

  Nogen må jo derefter hejse den røde fane og slagsange af karakter desangående spilfældighed!

 35. Af Henrik Bønnelykke

  -

  Nu rabler det vist for alvor for de to…..

 36. Af Kim Olsen

  -

  AF HENRIK BØNNELYKKE – 31. JANUAR 2018 21:25

  Lad være med at skrive i mit navn.

 37. Af Niels Larsen

  -

  Hvor længe skal disse debatforpestere fra venstrefløjen have lov til at svine andre til?

 38. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er en menneskeret, at nyde en børnefri cava – hver dag.

  Og nu er der endeligt udsigt til, at kvinder også kan nyde et fuldstændigt børnefrit liv, for endelig er den kunstige livmoder endelig blevet en realitet!

  Og dét er på høje tide!

  For det nytter jo heller ikke længere, at overlade det til gemene, degenererede fæhoveder m/k selv at beslutte, om de vil formere sig, eller ej.

  Fremtidens super-konkurrencesamfund kan kun bruge perfekte mennesker, og almindelige, hjemmelavede babyer er jo propfyldte med genetiske fejl fra starten af.

  Fejl, der nemt kan fjernes med CRISPR-teknologien.

  Det problem har menneskeheden hidtil været tvunget til, at leve med, men dét behøver vi heldigvis ikke mere.

  Det er netop lykkes for nogle forskere, at klone aber, og alt tyder på, at det også bliver muligt at klone mennesker om få år, og så kan vi lade udvalgte supermennesker med perfekte gener udgøre protypen, for fremtidens menneskeslægt -befriet for degenererede fæhoveder m/K.

  Fremtidens perfekte designerbabyer bliver fremstillet af udvalgte og CRISPR-rensede gener, og derefter udruget i en kunstig livmoder, så man kan undgå en aktivering (methylering) af epigenetisk nedarvede traumer.

  Og så er det tid til en cava til!

 39. Af isbeth ørensen

  -

  ” 2018 21:04″

  naturligvis et falsk indlæg af pæd.okim som har for vane at skrive i andres navne.

  Den manglende substans i det R.osa skriver, betyder formentlig at hun ej er islandsk, men en ru.ssisk-jø.di.sk trold..Begge lande har troldefabrikker med tusindvis af ansatte til at manipulere i vestlige medier. Hun er dog en na.sser, da hun tilstår at have stål..det Dansk Su, uddannelse fra en Dansker..en ty.veknægt altså. For ham og hele hans indførte na.sserrfamilie fra I.sland.

  utroligt hvorledes de fremmede har fri ytrin.gsfrihed, men ikke os etniske i vores eget land mere? Fordi de støtter op om lib.eralismen.borg.erligheden som blog.geren naturligvis. Købte trolde.

 40. Af isbeth ørensen

  -

  “I slutningen af 2017 var der 9116 islændinge i Danmark, indklusiv isl. med statsborgerskab.
  L i s du ved ingenting. Du må kode din bot bedre.”

  Sikke noget pjat..Tusindvis af jer studere her gratis, og med Dansk su, inklusiv dine børn. i må ud som de na.ss.ere i er , og Danskere må ind. Smid islæninge ud af DK , tak

  Børnelykke, er naturligvis pædokim, som alle ved? Normalt skriver han i navnene orla eller K.o(ki m olse n)..Han er pæd.ofil og har i utallige kommentarer kæmpet for fri pædofili i Danmark, ligesom liberal alliance..Ok var vist kun fri incest der, men alligevel?.

 41. Af isbeth ørensen

  -

  “Og skriver lange su.re læserb.reve om, at det er for d.årligt, at de ikke kan køre deres barne..vogn.e ind på samtlige caf..éer og am..me samt sk..ifte deres fan.tas.tiske børn på cafébordet.”

  En menneskerettighed. Du må købe dig til din forargelse og erotisk opstemthed via at se et bryst på det private marked, mens det desværre stadig er lovlig i DK, kø.besex.

 42. Af Rosa Haraldsen

  -

  Nb..

  Du er jo dømt i en Dansk ret for at opildne til m.ord imod mus.limer..Hvorfor skulle nogen tage dig seriøst, nogensidne?

 43. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Majbritt Maria Nielsen du er en kommende jurist. Jeg vil bede dig venligst om at fjerne
  kommentar fra den 1. Februar 2018 kl. 0.57. Her misbruges dele af mit navn på bloggen. Her er det muligvis L i s b e t h, der kalder sig Rosa Haraldsen. Indholdet er så GRÆNSEOVERSKRIDENDE, at NU ER DET NOK. Hvis denne kommentar ikke bliver fjernet bliver jeg nød til at melde dig og Berlingske til politiet. Nu har jeg i lang tid samlet på kommentarer fra Berlingske blogs. Jeg har taget skreenshots af mange kommentarer, der vedrører min person og nogle andre, der bliver chikanerede. Jeg har koncentreret mig om udsagn fra dem, der kalder sig L i s b e t h
  S ø r e n s e n, J. H a n s e n og M.S.G ü r. Denne kommentar var dråben, der fylder bægeret.

  L i s b e t h S ø r e n s e n, det hedder du selvfølgelig ikke. Du kalder dig et utal af navne. I morgen tidligt melder jeg dig og dine kumpaner til politiet for at misbruge og efterligne dele af mit navn på bloggen. Du laver dokumentfaskneri. Du misbruger en anden blogdeltagers navn. Nu er det nok. Politiet vil finde dig og dine kumpaner. EDB efterlader altid spor. Min telefon er blevet hacket tidligere, husk det. Jeg gemmer det der er blevet lagt ind på telefonen.

 44. Af Harald Rosasen

  -

  “Maj.britt Maria Nie.lsen du er en kommende jurist. Jeg vil bede dig venligst om at fjerne
  kommentar fra den 1. Februar 2018 kl. 0.57. Her misb..ruges dele af mit navn på bloggen. Her er det muligvis L i s ..b e t h, der kalder sig Ros.a Har.al.dsen. Indholdet er så GRÆNS.EOVER..SKRIDENDE, at NU ER DET NOK. Hvis denne kommentar ikke bliver fjer.net bliver jeg nød til at melde dig og Berling.ske til politi.et.”

  Fruen.timmeret er godt nok på overbejde her i hys.te.ri..For det første har denne ” R.osa H.arald Kristia.nsen ” tilkendegivet at skrive i fals.k nav.n før i Berlingske.. For det andet har navnet Ros.a Harald.sen intet med navnet R.osa Ha.rald Kristi.ansen at gøre..Og et et helt andet navn. Så juridisk er det intet at komme efter..Hverken forfra, eller bagfra som de siger blandt specialle få.rehyrdeelskere. Men elsker retssagen der kommer dog…”Fru R.osa, de er altså skrivende i falsk na.vn, og beskylder denne Fru R.osa for at være fa.lsk også, og kopiere deres fa.lske navn?, og hvorfor ønsker de dø..dstraf frue, for pga. af et fornavn lig dit?”…Bliver fornøjeligt. Kan ikke vente! “misb.ruger dele af mit navn”..

  ” Jeg gemmer det der er blevet lagt ind på telefonen.”…ha ha..ha ha …Siden Hr. R.osa skriver i tilkendegi.vet fal.sk navn, ville det være umuligt at finde hendes tlf nr. Om det så var muligt, vil du være den sidste Nogen gad ringe til.

 45. Af Harald Rosasen

  -

  Interessant hvorledes Hr. rosa kom på barrikaderne, da vendningen “Danske etniske interesser først” blev forelagt? Siger ikke så lidt? Fremmed infiltrering i den Danske debat.

 46. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Ja L i s b e t h gør du bare grin. Jeg ønsker ikke nogen noget ondt, ikke engang dig der lige pludselig kan skrive nogenlunde korrekt. Du er nemlig et uetisk, hadefuldt, ekstremt usympatisk menneske og en regulær stakkel. Ydermere er du racist. Du kalder dig socialist. Det er du slet ikke. Alle ved hvem du er. Du ligger på den yderste højrefløj. Den slags rygtes. Ikke godt hvis man vil ind i politik.Tror du, at jeg ville gå ind i et frivilligt arbejde med muslimer, hvis jeg ikke kunne lide dem. Jeg kendet masser af muslimer. Har også haft nogle ansat både i Danmark og udlandet. Kva mit arbejde har jeg desværre fundet ud af hvor meget, der bliver svindlet hos nogle indvandrere og alt for få kvinder gider arbejde. Dette er ikke racisme. Det er desværre sandt og sandheden er ilde hørt. Denne manglende solidaritet synes jeg er sølle, især, når de bliver forsørget af danskere og andre flittige indvandrere. Disse mennesker er ikke solidariske med den arbejdende befolkning. Du kalder mig nasser, fårehyrde, pædofil og meget andet. Jeg har arbejdet utrolig meget hele mit liv. Du laver til gengæld ingenting andet end at chikanere andre. Mennesker som dig har ingen respekt for. Det viser sig gang på gang på bloggen. Jeg har kommentarer fra dig, hvor du kalder dig mit præcise navn, ligeledes Lemches navn mm. Der er masser at komme efter. Jeg afspadserer hele ugen og har masser af tid til at svare dig og dit sølle skyds. Jeg har endtvidere kontakt til Danmarks bedste EDB folk. Når hackere går ind i andres edb udstyr, så finder dygtige edb folk vej tilbage til den der brød ind. Så hyg dig med chikanen, du kan ikke andet din arme sjæl. Det ved vi. Saglighed er ikke noget du går ind for.

 47. Af Jan Petersen

  -

  OK – Berlingske er egentlig bare formidler af fake news . . . MEN hvor længe vil en formidler af fake news SELV finde sig i at blive kørt rundt af en håndfuld notoriske net psykopater, navne fakes og debat sabotører? Forestillingen er ret pinlig – efter min smag 🙁

 48. Af j.. hanSe n

  -

  AF ROSA HARALD KRIS TIANSEN – 1. FEBRUAR 2018 2:07

  Så er “harald”/Kim Olsen igen på banen med løgnhistorier.
  Midt om natten.
  Efter de sædvanlige to flasker hjemmebrændt. Tre denne gang måske.
  Haralds løgne om hans privatliv er dybt uvedkommende og dybt frastødende.
  Hans perverse interesse for andre ligeså.
  Han overfører alt sit personfnidder, sit had, sin bitterhed og sine mindreværdskomplekser fra den ene blog til anden.
  Hans indlæg er gennemført racistiske. Som indlæg fra nassere ofte er.
  Nu starter han så klynkeriet. Over at han får svar på tiltale på det svineri, som han selv har startet. Endnu engang.

 49. Af Niels Ulstrup

  -

  Evighededs studenten har stor spændvidde på sin blog:

 50. Af Benjamin Natihuen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 31. JANUAR 2018 13:16
  “Vores klode kan nemt rumme 100 milliarder mennesker,”

  Mennesker og derfor ikke muhamedanere – sidstnævnte har bevist at de hører mere hjemme på Mars ved at gøre sig totalt umulige – send dem alle derop ved først givne chance.

 51. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  J. H a n s e n
  Ved du hvad, efter at jeg også har meldt dig til politiet, må du finde dig en anden at lege med. Du finder nok en til at chikanere, det er dit livsindhold, chikane, med al din snak om alkohol og den evige remse om, at bandemedlemmer er bandemedlemmer på grund af krige i Iran, Irak og Libyen. Bandemedlemmer er bare gemene kriminelle, uanset om de er danske eller indvandrere. Sjovt som min kommentar om snyd med SU midler har hidset både dig og L S op til kogepunktet. Det var denne kommentar, der var i Berlingske om, at af de 60 studerende, der blev fundet i at svindle med SU, var 50 af de svindlende ikke vestlige indvandere. De flyttede adresse for at hæve SU beløbet fra 1000-5000-6000. En indvandrer fortæller selv i Berlingske hvordan forældrene styrer børnenes snyd. Jeg har aldrig modtaget SU, alligevel skriver I ar jeg har modtaget SU. Nogle arbejder, andre nyder andres arbejde og vænner sig til at snyde. Det tror jeg snart, at danskerne ikke gider finde sig i mere. Er dette racisme. Nej. Indvandrere er nemlig også racister, de kan ikke lide de blege kartofler og “svinene”. Jeg er godt klar over, at alle ikke lever på denne måde, men for mange gør. Jeg kender masser af flittige og sympatiske indvandrere. Det er I til gengæld ikke L J G.

  Materialet bliver bragt til politiet, også dit. Således vil det tage et par dage at sortere det hele. Jeg har et hav af dine hadefulde kommentarer. 1.5 års materiale. Jeg har også trusler fra G u r, godt nok lidt gamle. Men de er der. Nyd dagen du. Mvh Rosa

 52. Af j.. hanSen

  -

  AF ROSA HARALD KRIST IANSEN – 1. FEBRUAR 2018 7:47
  “J. H a n s e n
  Ved du hvad, efter at jeg også har meldt dig til politiet,”

  Stop klynkeriet. Og det fordrukne kaudervælsk.
  Du får svar på dine syge uprovokerede personangreb. Det vil du vedblive med at få.
  Selvom det er frustrerende, at spilde tid på en lunatic som dig.
  Du gentager dine løgnhistorier tyve gange om ugen.
  Sov din kæfert ud “harald”.
  Og gå under behandling.

 53. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Jan Petersen
  Du synes jeg er pinlig. Det er dit synspunkt. Det synspunkt har du lov til at have. Jeg skriver ingen usande nyheder. Gør du?

  For JER, der flere gange har været inde i min telefon vil jeg sige.
  Jeg har med mig utrolig dygtige edb folk. Jeg skal bare trykke på knappen vedrørende politiet. Det er anmeldt. Hav en god dag alle sammen.

 54. Af Niels Larsen

  -

  BENJAMIN NATIHUEN – 1. FEBRUAR 2018 7:35

  Personligt så jeg helst, at raketterne futtede forbi Mars – og langt ud i den tomme del af Universet.

  Det er jo trods alt muligt, at menneskene kan finde ud af at nyttiggøre Mars.

 55. Af Niels andersen

  -

  J han sen/has san og l is be th er to ondskabsfulde/mentalt syge bloggere der hader civilisation og alle danskere, jøder, jyder, islændinge og kristne. De slynger om sig med falske beskyldninger og skøre påstande. Hvorfor tillader man at de to forrykte støjsendere saboterer og afsporer/ødelægger debatterne??

 56. Af Niels Anders en

  -

  Jeg er på udgang idag.
  De plejer ellers aldrig at kunne finde nøglerne om morgenen.
  Men kan ikke ikke finde hen over marken til busstoppestedet. Er rundtosset.
  Mange har samme problem og ligger og dør på vejen.
  Må ikke se børnene. Politiet er efter mig.

 57. Af Niels andersen

  -

  11.47 er et falsk indlæg fra en af de to psyk opater, der op til 16 timer i døgnet har travlt med at skrive løgnagtige og perfide/meningsløse/tåbelige “indlæg”, kun for at hindre seriøs debat og for at chikanere andre bloggere. Gætter på at begge skriver fra en eller anden forvaringsanstalt.

 58. Af nIel s anDerSe n.

  -

  Indlægget 12:09 er falsk. Det er skrevet af en psykopat som kalder alle for psykopater.
  Jeg er først blevet eksporteret hjem nu. De havde stukket en GPS i lommen på mig.
  Og jeg bor alene. Vi er ikke to psykopater i cellen. F j ense n er på den lukkede. På ubestemt tid.

 59. Af bent jensen

  -

  Det går jo ellers vældig godt her i vores lille hyggelige land. Det eneste regeringen bistået af DF, S og R osv. har fået smadret, er jo postvæsnet, DSB, sundhedsvæsnet, skattevæsnet og den sociale velfærd. Og vi kan jo bare anskaffe nogle brevduer, lægge os til at dø eller nøjes med at bo på gaden. Og hvad vores land, familieliv, privatliv, økonomi,
  fred og folkestyre angår, så kan vi vel også undvære det? Når genierne på Chrborg mener at Danmark hører til på historiens losseplads, så er det vel rigtigt? Det vigtigste er at vi kan blive ved med at sende hundredvis af millioner af kroner til Afrika. Det påstår socialdemokraternes forkvinde frederiksen og Venstres kri stian jen sen ihvertfald.

 60. Af Lis..... søørensen

  -

  HR. Rosa har fået et svært tilfælde af hysteri, klynkeri…Igen. Må søge pro hjælp—–I Island!

  “for jer der flere gange har været inde i min tlf”. Tag dine piller. Der er ingen i foster stadiet der skriver i b og som kan hældes i din tlf.

 61. Af bent jensen

  -

  At de mange milliarder sendt ned til Afrika, hidtil har været spildt, at folk dør som fluer på hospitalerne efter utallige nedskæringer, at kriminaliteten er eksploderet, at antallet af sociale og andre tabere er fordoblet eller tredoblet, osv., det bør ikke bekymre. De gamle partiers styrke er asocial og hjernedød politik, og det skal vi nok være glade for. For hvis de først begyndte at føre sig frem med anstændighed og sund fornuft, ville vi vælgere jo få et kæmpechok og sikkert falde døde om af hjerteslag. Men vi kan nok roligt stole på at den åndelige formørkelse fortsætter.

 62. Af Lis..... søørensen

  -

  Hvorfor er Prebe.n lukket ud af dårekiste n igen? Det er ikke jul? og hvorfor kalder han sig nu niels og bent? Der må.lås på dårekisten.

  Fru Harald nasserer i DK er vel dokumenteret. Han lyver som den fremmede han og dennes kone og børn er. Anmelder ingen da nazistens mange personangreb over tid mod anstændige debbatører er af så beskidt en garantere. Men det er da muligt politiet vil køre hende til en sikret afdeling i en spændetrøje. Der kan hun så forklare eksperterne om de mange b debbatører , som hun mener opholder sig i sin tlf..Huster “stemmerne” også..

 63. Af Lis..... søørensen

  -

  Hvorfor er Hr. Rosa.

  Vi venter spændt på nyheder om din dag på SU kontoret, og om hvor mange nye penge du fik ud af os i dag.

  Er der kommet flere b debbatører ind i din tlf i dag? Måske Jan Petersen også? Så vil der være fyldt med psykopater ,nu Rosa også befinder sig der?!?

 64. Af Rosa Haralds. Kristiansens.

  -

  L i s b e t h og dødehavnsrullerne bliver mit næste kunstværk. Jeg er oppe på 50 meter tekster fra L i s b e t h. Nogle tekster er lidt gentagende, må jeg indrømme. Hendes fantastisk billedrige tekster bliver så illustrerede udervejs, af billeder, som refererer til indholdet, hvis man kan kalde det indhold. Der bliver mange f å r. Hvordan jeg skildrer n a s s e r e n er jeg lidt usikker på, men er ved at finde forskellige egnede billeder. Udstillingen åbner til sommer. Jeg havde printet en del ud og manglede lidt. Jeg fik så fremprovokeret mere fra dig. Det bliver en slags dokumentation for hvordan indvandrere i Danmark skilderer danerne.

  Vi må ikke glemme J H a n s e n s bidrag. Jeg har ikke glemt ham. Hans korte og præcise tekster, en slags hadets haikudigte kan så læses ved at de bliver projiseret fra loftet og kan fanges af små papplader, som publikum bærer rundt på. Publikum fanger selv, så at sige de små præcise hadefulde tekster. Jeg har lånt en mørk gammel hal til formålet. Fra loftet bliver der projiserede tekster indsamlede fra J H’s fantasifulde tekster. J H’s tekster bliver accompagnierede af lyde fra militært isenkram. Enkelte lydbillerer hentes fra P i a

  K j æ r s g a a r d og A n d e r s F o g h s taler. Sig så ikke, at de ikke er til nytte de to bots.

 65. Af j.. haNseN

  -

  AF ROSA HARALDS. KRISTIANSE NS. – 1. FEBRUAR 2018 15:30

  Så er lunatic`en “harald” væltet ud af den sorte beskidte køje, efter at han har lagt underdrejet i nogle timer.
  Freden er forbi.
  Harald fortsætter, hvor han slap.
  Hadefuldheden og mindreværdskomplekserne er ikke blevet dulmet af spritten.
  Nu er “harald” i gang med at “reparere”. Så han får det bedre for en stund.
  Hvordan er haralds tilstand?
  Langt værre end i går. Men betydelig bedre end i morgen.
  Ret uhyggeligt at der sidder paranoide psykopater som harald og gemmer sig i deres sorte huller.
  Men godt trods alt at han i disse blogs får afløb for hadet, mindreværdskomplekserne og afstumpetheden.
  Har “harald” fået et nyt sæt løgnhistorier brygget sammen?
  Eller kommer alle gentagelserne igen.
  Larmer de små mænd inde i hans telefon mon?
  Det dulmer spritten nok for en stund.

 66. Af Preben F1 Jensen

  -

  Ak ja sørme så, Den kære Rosa fra rouladegade, kan da også sætte griller i kasketten hos et par særlig udvalgte bekendtskaber.
  Læs også Den korte, Vagttårnet og Sønderjysk Hønseavlertidende om hvordan vi snart kan forvente svenske tilstande herhjemme.

 67. Af Lis... sør øøørensen

  -

  Hahaha…. Så Rosa leget og ikke havet buskort i forlængelse.
  Han må til læggen

 68. Af J... Hansen

  -

  Haha Præcis Lis
  Men da der ikke er krybbespil!

 69. Af j.. hanse n

  -

  “”AF J… HANS EN – 1. FEBRUAR 2018 16:46″”

  Så er Kim Olse n igang med de falske indlæg i vi andres navne.
  Han debatterer med sig sig selv i vi andres navne.
  Man forstår godt, at han ikke bruger sit eget stinkende navn.

 70. Af oRla guude

  -

  Bare fordi Rosa Harald har små mænd rumsterende i telefonen og rotter på loftet virker hun da meget normal.
  Helt enig med F1..

 71. Af Sorte Per

  -

  J.H. og L.S. !

  Mon ikke det var på tide, at i holdt kæft med alle jeres insinuationer og modbydelige ondskabsfuldheder!

 72. Af kIm OlSen

  -

  Skriver jeg i falske navne?
  Det har jeg vidner på, at jeg ikke gør.
  Jeg skriver heller ikke i mit eget navn.
  Jeg er en hæderlig person.
  Bare spørg de kvindelige bloggere.
  Sorte Pers indlæg kunne være skrevet af mig.

 73. Af Sorte Per

  -

  Ja, indlægget kunne være skrevet af enhver, som gennem adskillige år har været vidne til deres vedvarende terror på diverse blogs – og er dødtrætte af det!

 74. Af Lis... s øøørensen

  -

  Sorte Per har som bevist tidliger med ugeaviser. Rent Fake News og typisk antisemitisme at unddrage mig.

 75. Af orLa haNsen

  -

  Det er sort humor når Kim Olsen kalder sig selv for Sorte Per.
  Sådan er hans politiske overbevisning jo.

 76. Af Sorte Per

  -

  L.S.!

  Du er rablende skør – der var vist en fagmand, der på en blog for ikke så længe siden stillede den helt rigtige diagnose på dig: Psykopat!
  J.H. lider bare af paranoia!

 77. Af orLa guuDe

  -

  Sorte Per/Kim Olsen er en dømt pædofil som gemmer sig i Thailand.

 78. Af J... Hansen

  -

  Det er jo det jeg har sagt i årevis…

 79. Af j. haNse n

  -

  “AF J… HANSE N – 1. FEBRUAR 2018 18:01”

  Endnu et falsk indlæg indsat af Kim Olsen.

 80. Af Sorte Per

  -

  Så har I to svinemikler vist fået nok ammunition til at kunne fortsætte hele natten!

 81. Af Rosa Haralds. Kristiansens.

  -

  Hvorfor taler J H altid om alkoholiske drikke. Har J H haft problemer på dette område. Alkoholikere kan blive mentalt skadede, afstumpede og meget negative. Alkohol skader hjernen, derfor drikker jeg ikke og har aldrig gjort det. Jeg har dyrket sport på et højt plan. Jeg arbejder med kunst, arkitektur, konstruktioner, byggeri og design. Jeg er allerede i gang med at bruge dine tekster. Metoden som jeg beskrev blev brugt af to danskere i 60 erne. Blev brugt til en Verdensudstilling. Ideen er meget flot. Min ide bliver dog noget anderledes. Jeg takker dig for at bidrage med et utal af tekster, som jeg gemmer og bruger. I øjeblikket læser jeg jeres tekster igennem. Jeres tekster er ekstremt grove. Jeg tænkte, det er næppe mennesker, der skriver teksterne. Jeres bot er godt nok ikke særlig troværdig. Jeres teknik er ringe. Men vi skal huske på, at indtil videre er der altid mennesker bag al teknik. Hvis I selv skriver jeres tekster, så bør I søge hjælp hos en psykolog, så er der noget galt. Jeg ved at du ikke hedder J H a n s e n og L S hedder ikke L S. L S’s tekster har jeg allerede brugt i mine billeder.
  Citat J H: “Efter at han har lagt underdrejdet i nogle timer”. Dette er ikke dansk J H. Det hedder efter, at han har ligget underdrejet i nogle timer.

 82. Af j.. hanse N

  -

  AF ROSA HARALDS. KRISTIA NSENS. – 1. FEBRUAR 2018 18:16

  Ingen har vel bedt harald om at udstille sine problemer i alle blogs.
  På undertegnede virker alle hans løgnhistorier om privatlivet frastødende, påtrængende og helt uvedkommende.
  Hvad pokker rager det paranoide nonsens andre?
  Og at harald ikke er istand til at udtrykke sig sammenhængende, det kan have mange årsager.
  Det skal han vel ikke til at betro os her i bloggene også?
  Men hvorfor stiler han alt sit fordrukne kaudervælsk til bl.a. undertegnede, hvis han ikke ønsker, at man gisner om, hvad årsagen er til hans voldsomme psykiske problemer?

  Indlæg er grove. Klynker harald.
  Overhovedet ikke.
  De er ikke nær så grove som haralds. Og han forstår jo kun sit eget beskidte sprog.
  I øvrigt kan han jo bare lade være med at overfalde andre verbalt, hvis han ikke tåler et svar.
  Hvad er alternativet i øvrigt?
  Ignorer man harald, så standser han jo ikke sit svineri alligevel.

  Bizart at en person som harald, der ikke kan læse og skrive, leger skolelærer.
  Har politiet undersøgt haralds telefoner for små blå mænd.

 83. Af orla Guude

  -

  Rosa
  Helt tilbage til JH tid i marinen var det velkendt, at han havde et anstrengt og problemfyldt forhold til alkoholiske drikke. Det han har gang i nu hedder projektion med et fint ord.

 84. Af j... hanS en..

  -

  AF ORLA GU UDE – 1. FEBRUAR 2018 18:42

  Kim Olse ns løgnhistorier er nok ikke lige, hvad harald står og mangler.
  Her er han selv leveringsdygtig.
  Og Kim Olse n blev jo kasseret til militæret, grundet hans hang til små drenge.

 85. Af Preben F1 Jensen

  -

  Det som JH ikke forstår er at kærlighed og had er den samme valuta. Det starter altid med kærlighed og møntens bagside er hadet.
  Derfor nærer han en grænseløs fascination af Rosa og dennes fortællinger . Som til tider kan være meget læseværdige og underholdende.
  Læs også i Den korte, DSB’køreplan og DMI’s vejrmeldinger for de indre farvande om de truende tilstande der truer vores land.

 86. Af lis... søørensen

  -

  “Bare fordi Rosa Harald har små mænd rumsterende i telefonen og rotter på loftet virker hun da meget normal.
  Helt enig med F1..”

  Ja, see er no forskellige virkelighedsforestillinger. Som leary Sagde “any reality is an opinion, and you make up your own reality”. ha ha. Om han direkte hentydet til b kommentatører der gemmer sig i Rosas tlf når hun kalder til misbrugslinien, er dog yderst tvivlsomt.

  Forventer en invitation til at se Rosas klatter om undertegnede. Såvel som royalties. Men ellers er det ok. Hvad tøj tager man på til en får fernisering? Lammeskindsjakken er vel upassende? Må man tage nogen af hendes venner med hjem til fryseren?

 87. Af lis... søørensen

  -

  Et utal af falske indlæg fra ko i undertegnedes navn. Som sædvanligt.17.45 bla.

  Manden er en kendt pæ dofil. Virkelige navn er k im O lsen. Køre rundt på landeveje og samler uledsagede flygtningebørn op sammen med kammersjukken” v revisoren”…

Kommentarer er lukket.