Really, Søren Gade?

Af Majbritt Maria Nielsen 104

Hvis man er en del af Venstre og begår åbenlyse ulovligheder eller bringer landet i fare, så udebliver de gamle hanners moraliseren. Hvis man tager kokain til en privat fest og sætter sig ind i en bil, men i øvrigt passer sit virke til UG og stjerner, så mister man både sit job, sin relation til partiet og til debattørtjanser og skal udsættes for moralsk bedømmelse af en mand, der selv en håndfuld gange har bragt nationen på moralske og juridiske afveje. Og der er én enkelt forklaring på hvorfor, Venstre og Søren Gade slagter den vel nok mest vellidte politiker efter én forseelse – det er gratis for Gade at tage afstand fra Jacob Engel-Schmidt, men for dyrt at ekskludere dem, der virkelig har gjort i nælderne.

Søren Gade, der så sent som i dag har udtalt til Berlingske, at Venstre er ”et regeringsdueligt parti” i forbindelse med Liberal Alliances fritstilling af deres medlemmer i Burkaspørgsmålet, var ikke selv overlevet til at hovere i samme parti, hvis han var blevet dømt efter sine egne principper. Gade, der i sin ministertid potentielt bragte landet i fare, har dog meget lidt til overs for Engel-Schmidt. Efter samme mands mening er det utilgiveligt, det Engel-Schmidt har gjort. Og ingen tvivl – at benytte sig af kokain hører ikke til blandt de stærkeste ruder i moralens glashus og da slet ikke at køre bil i påvirket tilstand. Men utilgiveligt? Er Gade klar over, hvor almindeligt forekommende rusmidler er blandt samfundets top? (svaret er ja) Og kan vi måske skelne imellem at besidde en tvivlsom dømmekraft i privatlivets arena og det at besidde samme i spørgsmål, der angår offentligheden qua det hverv, man har påtaget sig? Den holdning må Gade jo i forvejen abonnere på, ellers havde han vel sendt sig selv hjem for utilgivelig adfærd over for landet.

Endelig har Engel-Schmidt nu mistet både sit arbejde som udviklingsdirektør på handelsskolen Niels Brock i København og som debattør på TV 2 News. At politikere har brug for at statuere et eksempel på folkets  skafot er én ting. Det burde ske med større hyppighed, når politikere bringer Danmark i fare. Men private virksomheder, der ikke før har følt et behov for at afskedige en medarbejder på baggrund af weekendadfærd, burde holde sig for gode til at løbe hen til vasken, fordi de er bange for at forsvare en ansat, der tidligere har lånt det offentliges opmærksomhed. Manden har jo tydeligvis kunne passe sit arbejde, selvom han – som tusinder af andre i hans branche, i en weekend har benyttet sig af rusmidler.

Programmer, der kapitaliserer på den enkelte debattørs egne holdninger, velvilje og tid, burde nok heller ikke smide så karismatiske og vellidte deltagere på porten, når netop hans person og tanker er så efterspurgte for tiden. Jeg havde nok inviteret Engel-Schmidt ind til den udsendelse, han selv skulle debatteres i jorden og tiltrukket en masse, masse seere, hvis det var mig, der havde antaget ham. Hvorfor er vi så bange for mennesker, der fejler?

Det er dumt at tage kokain og det er udpræget dumt at sætte sig ind i en bil bagefter, for man bringer potentielt andre mennesker i fare. Heldigvis skete der ikke noget med nogen og Engel-Schmidt kan nu overveje, om han fortsat vil benytte rusmidler i weekenderne, hvis det kan risikere at gå ud over andre end ham selv. Ja, man er vel liberal. Men det er nok endnu dummere at den selvsmagende elite slagter en kollega for en enkeltstående forseelse, når ingen tidligere har haft anledning til at beklikke samme kollegas moral. Det er ikke moderne at være menneske OG politiker for tiden. Men her kammer slagtningen af politiske mennesker over. Særligt fordi Engel-Schmidt efter samme logik burde ligge i resterne fra den samme, gamle han. Det gør han ikke af den ene grund, at så kunne indtil flere medlemmer af V-gruppen danne en kø på Amager Fælled. Og den slags konsekvenspædagogik er vi trods alt ikke parate til.

104 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et perfekt blogindlæg MAJBRITT MARIA NIELSEN. Der er unægtelig stor forskel på, hvor i det politiske hierarki – eventuelle forbrydere befinder sig. Personlig trækker jeg bare brækspanden frem og åbner munden i en kaskade af lange lårtykke stråler 🙁

 2. Af Finn Bjerrehave

  -

  Sidste kontrol af Kokain på Christiansborgs toiletter, afslørede at man nok ikke skal komme igen, og det blev holdt, og som Jesu sagde: De rene kaster de første steen, og alle vendte hjem,dengang havde befolkningen stadig moral.
  At Engel Schmidt i Juni 2017 kørte Kokainkørsel i egen vogn, og siden ikke fik afklaret situationen med sin arbejdsplads, er nok anstødspunktet, men at privat hændelse stå over sine præstationer, er nok et dybt stød, og hvorfor ikke Kokaintest af Christiansborgs toiletter igen som pejlemærke ?
  Giv nu manden et slips, og start forfra, og vi har kun de politikere som vi fortjener, eller samfundet tilbyder.
  Nak & Æd. hyklere. Finn Vig

 3. Af Christian Hansen

  -

  Hvis vi kunne tilgive Bendtner kan vi vel også tilgive Engel-Schmidt.
  Vi vil ikke have “perfekte politikere”. Det bliver vores land ikke bedre af. De bedste mennesker laver fejl og retter op på dem og laver fejl og retter op osv.

  Hvem er egentlig 100% moralsk perfekt?

 4. Af Helge Nørager

  -

  “Saddam har masse ødelæggelses våben, det er ikke noget jeg tror, det er noget jeg ved !!!!………”

 5. Af Rap And

  -

  Er der noget som kan få den borgerlige overklasse helt op idet røde felt, så er det åbenbart en kritisk tilgang til et kokainmisbrug. Herregud det er jo bare et lige så almindeligt feststof for dem, som øllet er for underklassen. At et Folketingsmedlem må omgås kriminelle elementer for at skaffe sig lidt lykkefølelse er helt uden betydning i de højere samfundslag.

 6. Af Frank Wulff

  -

  J.E.S har forsøgt at skjule hvad der egentligt var sket.
  Og det har så medført at han bliver punket for det nu.

  Så jeg kan ikke se hvorfor man skal have medlidenhed.

 7. Af Ib Kyv

  -

  “Er Gade klar over, hvor almindeligt forekommende rusmidler er blandt samfundets top?”

  Problemet bliver da ikke mindre af, at det er udbredt i samfundets top, blandt beslutningstagere, der træffer vigtige beslutninger, som vi alle er afhængige af – tværtimod!

  “… kan vi måske skelne imellem at besidde en tvivlsom dømmekraft i privatlivets arena og det at besidde samme i spørgsmål, der angår offentligheden qua det hverv, man har påtaget sig?”

  Det er naivt at tro, at misbrugere kun er misbrugere i deres fritid: For nogle år siden fandt BT friske spor af kokain på tre af Christiansborgs toiletter.

  Uddrag fra “PROFESSOR: Cocaine Caused The Financial Crisis” af Nick Britten, The Telegraph 15. april 2013:

  “The former Government drugs tsar, Professor David Nutt, has said the financial crisis was caused by too many bankers taking cocaine.”

  “”Bankers use cocaine and got us into this terrible mess,” he told the paper adding that the drug made them “overconfident” and led to them taking more risks.

  Nutt, who is professor of neuropsychopharmacology at Imperial College, claimed that cocaine was perfect for a banking “culture of excitement and drive and more and more and more. It is a ‘more’ drug”.

  He goes on to claim in the interview that abuse of cocaine led to the financial meltdown, “and the Barings crash”.”

 8. Af Jan Sørensen

  -

  Noget værre sludder, Majbritt.
  Politikerne opkaster jo sig selv i det daglige som rene orakler, ja nærmest guder.

  Med store skvalbelader om indretning af vort samfund. Rødt, blåt, eller midt imellem.
  Store odr om indre dansk sammenhold eller globalisme/internationalisme/socialisme/kommunisme.

  Når de så, som Jacob Engel-Schmidt, viser sig blot at være små usle plattenslagere, drukkenbolte, narkomaner, skal de da bare uuuddd!

  De kan så gå i kloster, hvis de selv mener at have behov for det.

  Men de skal under ingen omstændigheder have lov til at vende tilbage til dansk politik!

 9. Af Ib Kyv

  -

  “Er Gade klar over, hvor almindeligt forekommende rusmidler er blandt samfundets top?”

  Det er især bekymrende, fordi det betyder, at der er nær kontakt mellem samfundets elite og stærkt kriminelle personer – og organisationer.

  Eftersom, at det er kriminelt, at købe narkotika, og kræver kontakt til stærkt kriminelle personer, at gøre det, så gør især politkere, der køber narkotika, sig til lette afpresningsofre for kriminelle interesser, når de køber narkotika.

  Men det er i øvrigt naivt, at behandle narkomisbrug, som udelukkende et individuelt problem, for narkopenge udgør en stadigt vigtigere del af verdensøkonomien.

  Uddrag fra “Drug money saved banks in global crisis, claims UN advisor” af Rajeev Syal, The Guardian, Søn. 13. dec 2009:

  “Antonio Maria Costa, head of the UN Office on Drugs and Crime, said he has seen evidence that the proceeds of organised crime were “the only liquid investment capital” available to some banks on the brink of collapse last year. He said that a majority of the $352bn (£216bn) of drugs profits was absorbed into the economic system as a result.

  This will raise questions about crime’s influence on the economic system at times of crisis.”

 10. Af Claus Lynge

  -

  Lad den kaste den første sten, som…
  Det smager af uproportionalitet, forekommer det.

 11. Af Jesper Lund Lund

  -

  Jakob Engel-Schmidt må købe kokain fra kriminelle og medvirker herved til at opretholde et kriminelt narkodistributionsnetværk. Et netværk, som politiet forsøger at bekæmpe. En sådan rolle harmonerer ikke med at være folketingsmedlem, underdirektør på Niels Brock eller medlem af et TV debatpanel.

  Men selvfølgelig skal han da tilgives på et tidspunkt. Det blev Hans Engell jo også. Ikke?

 12. Af Kim Kaos

  -

  “At politikere har brug for at statuere et eksempel på folkets skafot er én ting. Det burde ske med større hyppighed, når politikere bringer Danmark i fare. ”

  Uhadada – skulle vi følge den tankegang så skulle vi hakke knoppen af det radikale venstre på Gammel Torv – Det lyder voldsomt Majbritt.

 13. Af Rune Fjellev

  -

  Stol ALDRIG på en politiker, der ikke fyrer en fed en gang imellem. Det er coke-vragene og alkoholikerne, der starter krige. Relax, mand…

 14. Af Henrik S

  -

  Han må jo bare følge reglerne , men jeg kan dårligt forestille mig , at det skulle betyder fyrings grund fra job eller mistet folketingsmandat.
  Og At det skulle står i betingelserne for ansættelsen / folketingsmandatet.
  Hvis han fortsætter misbruget og han advares , kan det selvfølgelig betyde fyring .
  Men tyder ikke på han hører til de kvikkeste eller han er en person der hviler i sig selv og det er jo synd for ham .
  Med mindre man bevidst ønsker at skade andre mennesker , mener jeg , at vores almindelige danske moral tilsiger at man skal have een chance for at forbedre sig -men samfundet og moral ændres voldsomt i disse tider – så ingen ved ret meget med sikkerhed.
  Tænk bare på de 1000 unge der straffes for ikke at være bevidst om virkeligheden.

  Har I hørt om den lille pige i børnehaven , hvor en mariehøne satte sig på hendes finger. Hun er meget betaget af den og spurgte pædagogen : “Hvor stor er den mon i virkeligheden”?

 15. Af Tjalfe Ubbehage

  -

  Lad dén, der er stenet, kaste den første ren.

 16. Af Jan Petersen

  -

  Jacob Engel-Schmidt sagen minder til forveksling om #Metoo heksejagten – ren folkedomstol. Vi er jo alle så rene og hvide som det pureste hvide “sne” . . . . ØØØHHH . . . . måske lige bortset fra de 99.99% – der ikke er helt hvide og rene . . . . dobbeltmoral så det klodser 🙁

 17. Af Per Godiksen

  -

  Det er beklageligt at Jakob ikke omgående bekender sin brøde, det er jo menneskeligt at fejle, det er bare ikke godt at forsøge at skjule en sådan fejl. Det må vist betegnes som en brist i karakteren hos den enkelte person, som i øvrigt kan være et godt menneske. Dog vil jeg mene at det er bedst at lovgiverne er straffri d v s har en ren straffeattest. De som ikke kan præstere en sådan ren straffeattest bør ikke vælges til den lovgivende forsamling. Det er jo ikke godt om landet skal ledes at mennesker som er valgt fordi vi synes det er synd for den enkelte. Det er bedst om der er ordentlighed og holdbar rygrad i de som træffer beslutninger for Danmark.

 18. Af Jesper Lund

  -

  I 2010 holdt den konservative politiker Per Ørum Jørgensen frivillig sygeorlov fra Folketinget i omkring måned efter at være blevet taget for spritkørsel for derefter at vende tilbage til Folketinget.

  Det er helt klart at det er en skærpende omstændighed ved Jacob Engel-Schmidts tilfælde, at det er det ulovlige kokain, han var påvirket af. Hvis det havde været alkohol ville reaktionen sikkert været som i Per Ørum Jørgensens tilfælde.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Hvis der er én enkelt her, der aldrig nogen sinde har begået så meget som én enkelt ulovlighed – bevidst eller ubevidst – så venligst ton ren flag. Ingen tvivl, Jacob Engel-Schmidt har kvajet sig enormt. Men det skal vel ikke udlægges som en total udstødelse fra samfundet? Jeg mener, giv dog manden en chance – alle har vel lov til at kvaje sig . . . . dig og mig inklusive !

 20. Af Jesper Lund

  -

  Claus Lynge
  Kan man ikke mene at fartoverskridelser skal straffes selvom man selv en gang i mellem overskrider fartgrænser?
  Kan man ikke mene at en persons handling skal have konsekvenser, selvom man kunne finde på selv at begå den samme handling?

 21. Af Jesper E Skade

  -

  Kære Majbritt Maria Nielsen!

  Når man på Niels Brock har en meget konsekvent ryge- og misbrugs politik, så elever ved overtrædelse heraf, straks bliver bortvist, må den jo natur nødvendigt også gælde for lærere og især direktører, ellers giver det jo ingen mening…. Jeg kender slet omtalte, den nye Engell, kun har jeg oplevet, da jeg engang kommenterede et opslag fra ham på Facebook, blev jeg straks blokeret, som han vel blokerede overfor politiet den pågældende nat, med arrestationen til følge…. alene den adfærd er jo alarmerende for en lov-og-.orden regering…

 22. Af Mark Lohmann

  -

  Stop nu den hetz mod den arme mand-ikke at politikere generelt er min kop te-ligså amoralske som bankfolk, advokater og brugtvognssælgere, men ud fra det synspunkt at de fleste fejler. I front er Ekstra Bladet med en amoralsk person som Hans Engell. Han har fejlet og som et debatindlæg anførte toppen af alt der lugter af penge sniffer coke, så pak de der dobbeltmoralske prædikerne væk. Koncentrer hellere skytset mod dem der er dygtige til at feje tingene væk fra dækket sammen med de døde torsk og kvoter.

 23. Af Jan Johansen

  -

  Selvfølgelig er det dumt, at Jacob Engel-Schmidt har trådt i nælderne, men hvad pokker, hvem har ikke gjort det? Vi andre har bare været heldige, at det ikke blev opdaget og hurra for det. Hvorfor i al verden er det så forfærdeligt? OK, det er da muligt, at det må ha’ en konsekvens for hans politiske ambitionsniveau, og det er selvfølgelig heller ikke så smart i relation til hans stilling på Niels Brock-instituttet, men så er den vel heller ikke længere. Manden får en eller anden bødestraf og mister anseelse i det politiske liv samt sin nuværende stilling. Det må da for pokker være nok. Giv nu den mand en ny chance. Han er et karismatisk og dygtigt menneske. Ham har vi brug for i en eller anden sammenhæng. Held og lykke, Jacob Engel-Schmidt!

 24. Af erok andersen

  -

  Må man sige Fisse, eller er det nu også forkert?! Trunten ser sguda meget lækker ud.

 25. Af Jan Petersen

  -

  Min første overordnede (chef) – som jeg har lært meget af – havde følgende motto. Hvis du ikke begår fejl, er det fordi, du enten er doven eller uengageret – MEN lær af de fejl du begår – det gør dig stærk. Indrømmet – chefen havde ret !

 26. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – stærk versus svag – tag lige en kigger på de her par “spøgelser” i følgende DR.dk artikel (jeg kunne brække mig – i lange lårtykke stråler) :

  “Kvinder i niqab besøger Folketinget: De vil gerne tale om os men ikke med os
  Selvom Folketinget vedtager et forbud mod niqab, vil Sarah og Meryem ikke følge det.”
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/kvinder-i-niqab-besoeger-folketinget-de-vil-gerne-tale-om-os-men-ikke-med-os

 27. Af Hans Sørensen

  -

  JES er en super sympatisk og dygtig politiker, men – skulle det vise sig – desværre også uden afgørende dømmekraft. Naturligvis er det ikke et utilgiveligt svigt, men det er tæt på og konsekvensen må være tilbage til start.

  Det er næppe sandsynligt det var en engangsstreg med kokain JES fik sig – da han så vil være en af verdens uheldigste kokainmisbrugere – har han altså overvejet, købt, støttet hårdkogte kriminelle og benyttet kokain tidligere.

  Jeg mener derfor at fyringen fra jobs på Niels Brock og TV er uundgåelige, selvom om det har hårde konsekvenser for karrieren og selvforståelsen. Han skal nok klare sig økonomisk med opsigelseperiode mv. og JES skal nok komme tilbage i job og evt. også politik, hvis det er det han vil. Det sidste bliver dog nok sværere end det første, selvom han godt kunne få min stemme engang i fremtiden.

  Men det kræver naturligvis han stopper 100 % med kokain og andre ulovlige rusmidler.

  PS: Al sammenligning med Gade’s (kendte) kvajekvote er urimelig her.

 28. Af Erik Petersen

  -

  Når man kan have en statsminister som Lars Lykke, så virker det noget absurd med denne reaktion overfor Jacob.
  Moral er godt, dobbeltmoral er ikke dobbelt så godt, men viser meget om hvad det er Venstres nuværende ledelse står for.
  Venstre er på vej ned i et dybt dybt hul.

 29. Af Leif Sommerdal

  -

  Utroligt som de forkælede piger synes at kokain er OK.

 30. Af Peter Meyling

  -

  Ja heksejagten kører bare.
  Det er synd,for Jacob Engel-Schmidt er en af de få saglige politikere der var tilbage i Venstre.
  Ufejlbarlige mennesker findes Ikke,Så mon ikke han kommer igen?

 31. Af Benny Rasmussen

  -

  Hmmmmm

 32. Af SøRe n kR Arup....

  -

  Jakob En gel-Schmidt var faktisk efter V-forhold en forholdsvis anstændig person.
  Og den slags udskejelser går naturligvis ikke i Venstre.
  Derfor havde Engel-Schmidt Støjberg på nakken.
  Om det er derfor, at han havde behov for noget opkvikkende, det er ikke utænkeligt.
  Men kokain er ikke så godt. Han burde nok have gået rundt i en permanent brandert ligesom statsministeren.
  Så havde ingen bekymret sig.
  Engel-Smi dt udtalte efter et besøg i israel sandheden om landet.
  At det var en apartheidstat.
  Efter det havde han ingen fremtid i Venstre.

 33. Af John Jakobsen

  -

  Husk lige på at når man forbruger narko, så har man også en pusher. Man støtter organiseret kriminalitet, og dermed alle disse forbandede bander, som myndighederne bruger store resourcer på at bekæmpe.

 34. Af Eskild Rasmussen

  -

  Selvfølgelig skulle Jacob Engel-Schmidt da ud af Folketinget efter at være taget i køre under kokain-påvirket tilstand – det manglede da bare. Samme retningslinier bør gælde for alle politikere uanset partitilhørsforhold eller polularitetsniveau. Der var jo heller ingen nåde for Mogens Glistrup, da han blev dømt for skattefusk. Alle argumenter for at “benåde” Jacob Engel-Schmidt, fordi “han er bare så sød”, eller hvad man nu kan finde på, er ren klynk.

 35. Af svend jensen

  -

  For nogle mennesker, er alt hvad Eliten foretager sig, normgivende for resten af samfundet.

  Eliten tager stoffer, Elitens børn bliver BZ’ere og Antifa’er, Elitens teenagere deler porno på de sociale medier, Eliten elsker muslimske gevandter på gaden og endelig er det Eliten, som platter og snyder med moms/skat/su/etc. i gigantisk omfang.
  Intet under, at Danmark er på vej ned ad den sociale slidske – på vej mod det multikulturelle, globaliserede, outsourcede multiperverst korrupte og degenererede EU-helvede.
  Hele det syge show finansieret af de enfoldige og troskyldige almindelige lønslaver, som har fået tildelt det ‘privilegium’ at betale og som en særlig gunst at knytte sylten.

 36. Af Hans Larsen

  -

  Engel-Schmidt har erhvervet sig kokain. Hvorfra? Måske fra det grå marked, hvorved han har gjort sig sårbar over for afpresning.
  Da politiet standsede ham p.gr. af en defekt lygte, fattede de straks mistanke om, at han var påvirket. Altså har han været ude af stand til at føre bil på betryggende vis, og hans køretøj var i denne situation et potentielt mordvåben.
  Husk: manden var som medlem af Folketinget lovgiver.

 37. Af Bjarne Salomonsen

  -

  Kære Majbritt
  Så steg morgenhumøret, sikken en begyndelse på dagen. Det bedste jeg har læst i nogen avis meget, meget længe.
  Du har helt ret, start en kampagne “Jacob tilbage i politik”. Der kan ikke gå for hurtigt.
  Ufatteligt at et parti med så mange nuværende skandale politikere, ikke ønsker at hjælpe en ung mand, som har begået en dumhed.

 38. Af Lennard Larsen

  -

  Majbritt jeg kan ikke følge dig, måske fordi du ikke har den samme livserfaring som os på 60+ eller måske fordi du bare gerne vil være klog. Når man sidder som folkevalgt politiker er man en offentlig person og især når man yderligere vil være bedre vidende om landets ve og vel samt om hvordan landets befolkning skal agere og opføre sig. Det kan ikke være første gang Jacob E S. har taget narko og han så yderligere er så tossedum at køre bil, så skriger det til himlen at der ikke er meget liv i hovedet. Du forsvarer en mands handling er din egen sag, men den er ikke særlig smart, men ligger tæt op ad LA’s niveau.

 39. Af Gunnar Moesgaard

  -

  Der er godt nok løbet meget vand i åen, siden A.C. Normann blev stemt ud af Folketinget for en trafikforseelse (til de unge: overskred dobbeltoptrukne linier og var dermed skyld i en alvorlig ulykke). Men han var ædru og ej heller påvirket af kokain…..

 40. Af morten olesen

  -

  Støjberg er den mest populære V-politiker. Ikke den opblæste nar.

 41. Af Erik Skifter

  -

  Det siger desværre bare alt om Majbritt Maria Nielsen, om hendes og mange andres holdninger og meninger. Et voldsomt moralsk skred, som dræner og ødelægger alt i vort samfund er Majbritt Maria Nielsen i besiddelse af. At hun kan forsvare Engel-Schmidts handlinger ved at sætte sig ind i en bil og køre den i påvirket tilstand og samtidig mene at man i Venstre og hans arbejdsgiver dømmer ham for hårdt og helt urimeligt, jamen man tager sig til hovedet og tænker; – denne kvinde burde ikke have muligheden for at lufte sine meninger i offentligheden.
  Engel-Schmidt var en del af den lovgivende magt. Hvis nogen inden for den dømmende og udøvende magt gjorde det samme som Engel-Schmidt, blev de straks dømt og afskediget fra deres job. Det samme skal jo selvfølgelig også gælde for dem som sidder og lovgiver i den lovgivende magt.
  At hans arbejdsgiver Niels-Broch afskediger ham er vel også det naturligste og mest rigtige. For det første valgte denne Engel-Schmidt at oplyse sin arbejdsgiver ved sin ansættelse i efteråret 2017, at han lige kort forinden var blevet taget for at have kørt bil i påvirket tilstand og afvende en dom. Dernæst har Niels-Broch en ryge, alkohol og misbrugspolitik som ikke kan acceptere at en af de øverste chefer kører rundt i biler og er påvirket af kokain.
  Det ville være helt ødelæggende for denne institution hvis man valgte at følge Majbritt Maria Nielsens moral.

 42. Af Erik Skifter

  -

  Det siger desværre bare alt om Majbritt Maria Nielsen, om hendes og mange andres holdninger og meninger. Et voldsomt moralsk skred, som dræner og ødelægger alt i vort samfund er Majbritt Maria Nielsen i besiddelse af. At hun kan forsvare Engel-Schmidts handlinger ved at sætte sig ind i en bil og køre den i påvirket tilstand og samtidig mene at man i Venstre og hans arbejdsgiver dømmer ham for hårdt og helt urimeligt, jamen man tager sig til hovedet og tænker; – denne kvinde burde ikke have muligheden for at lufte sine meninger i offentligheden.
  Engel-Schmidt var en del af den lovgivende magt. Hvis nogen inden for den dømmende og udøvende magt gjorde det samme som Engel-Schmidt, blev de straks dømt og afskediget fra deres job. Det samme skal jo selvfølgelig også gælde for dem som sidder og lovgiver i den lovgivende magt.
  At hans arbejdsgiver Niels-Broch afskediger ham er vel også det naturligste og mest rigtige. For det første valgte denne Engel-Schmidt ikke at oplyse sin arbejdsgiver ved sin ansættelse i efteråret 2017, at han lige kort forinden var blevet taget for at have kørt bil i påvirket tilstand og afvende en dom. Dernæst har Niels-Broch en ryge, alkohol og misbrugspolitik som ikke kan acceptere at en af de øverste chefer kører rundt i biler og er påvirket af kokain.
  Det ville være helt ødelæggende for denne institution hvis man valgte at følge Majbritt Maria Nielsens moral.

 43. Af bent jensen

  -

  Det dur altså ikke med narkomaner i en regering. Tænk bare på hvordan et par top-narkomaner hærgede Tyskland og Europa 1935-45. Men Majbritt har da ret i at der er mange andre danske politikere der er lige så slemme (eller meget værre) som jacob e-s, bare på andre måder. Borgens samlede politik er en katastrofe, og vi er hastigt på vej mod kaos, opløsning og undergang lige som Sverige. Tænk dog over de helt fantastiske skandaler de sidste to-tre regeringer har iværksat. Fra tvangsdigitaliseringen (en guldgrube for hackere, mafiaer og identitets-tyveknægte) til nedbrydningen/smadringen af postvæsnet, sundhedsvæsnet, velfærden, folkeskolen og meget mere. F. eks. salget (for 1% af værdien) af serum- og vaccineindustrien til en saudi-araber med skumle forbindelser til terror-bevægelser. (se EB igår) Partierne er alle utroværdige, og alle er de fulde af hykleri samt foragt for deres eget land og eget folk. Titanic-Danmark sejler på en utryg og farlig kurs.

 44. Af K Kristensen

  -

  Interessent holdning af en jurastuderende… MajBritt… at du åbenlyst mener at narkotika er helt okay, og du derved direkte støtter den form af kriminalitet som der følger med.
  Du mener videre at det er okay at et folketingsmedlem må modarbejde politiets arbejde (den pågældende person blev de facto anholdt netop for at modarbejde politiet)
  Spørgsmålet er vel mere om et folketingsmedlem som modarbejder politiet i den grad at vedkommende må anholdes ikke skulle ha en højre straf på samme måde som “vold mod tjenestemand i funktion” §119
  Måske skulle Københavns universitet overveje en test før optagelsen af jurastuderende om man er lempelig at få en statsfinansieret uddannelse

  Engel-Schmidts handlinger, ikke mindst løgnen til sit orlov, giver ikke Venstre andre muligheder end UD og selvfølgelig skal han fyres fra Niels-Broch, et kokain vrag kan man ikke ha som direktør.

 45. Af b jen

  -

  Partierne Venstre, Konservative, Radikale, Socialdemokraterne, SF og DF osv. har alle svigtet i helt uhyggelig grad. Der er noget galt med valglovene og valgordningerne. Det vil nok være klogt at tage ved lære af Schweitz hvor vælgerne har en langt mere direkte indflydelse. Derimod bør vi nok undgå at efterligne Sverige, hvor den menige svenske befolkning af førende politikere betragtes som stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. Regeringen har bl.a. erklæret at Sverige fremover skal tilhøre migranterne og ikke svenskerne. Og i konsekvens heraf føres en pladderhumanistisk
  politik som undertrykker, fordriver og tyranniserer svenskerne, og udleverer dem til uretfærdige, grufulde og tragiske tilstande. Bl.a. er mængden af overfald, voldtægter, MORD, hjemmerøverier, påsatte brande og knivstik/skyderier i gaderne mangedoblet. Hertil kommer et utal af sociale ulykker, boligmangel, opløste familier, sundhedsskandaler og nye sygdomme. Se “Sverige er fortabt”.

 46. Af Eskild Rasmussen

  -

  I virkeligheden slipper Jacob Engel-Schmidt alt, alt for let. Han burde tvangsindlægges til at rejse til Syd- og Mellemamerika, så han med egne øjne kunne se, hvor meget helt unødvendig vold og kriminalitet kokainen forvolder på sin rejse fra producent til forbruger. Tusinder af mennesker dræbes i Mexico, Guatamale, Honduras og de andre mellemamerikanske lande af narko-kartellerne – også har jeg slet ikke nævnt bandekrigene i de lande, der producerer kokainen.

 47. Af Lars Petersen

  -

  @ MAJBRITT MARIA NIELSEN.
  UNDSKYLD.. MEN DIT INDLÆG BASERE SIG IGEN PÅ IDIOTIENS TRAGIKOMISKE UVIDENHED

  1. JACOB SCORE T SAMME SKATTE-SKABTE JOBS ”2X”:
  Modsat Danmark, og få andre OECD Stater, har alle øvrige et simpelt regelsæt, som går ud på,
  at de centralt placerede folke-amatører, (læs: det i kalder politikere), naturligvis ikke må side
  og bevillige (andres penge) ind i X institution mv., for dernæst at installere ind i selv samme.

  Derfor er her typisk en karenstid på fire år, før folke-amatøren kan betræde X institution/er.

  I Jacob´s tilfælde, er her tilmed tale om 2X samme skatte-skabte job, som såkaldt udviklings
  -direktør, idet denne først overtog jobbet fra en anden folke-amatør, (anne vang (S), idet hun
  ulovligt, (målt med fleste andre OECD Stater), vandrede til ny off. skatte-betalt direktør post.

  Senere forlod Jacob folketinget, (hvor han kun kom ind, fordi Løkkegaard tilgik EU), hvor han,
  (altså jacob), kun var i kortere tid, før han (I G E N) at kunne nyde voldsom fordel af at side tæt
  på bevillingerne, (som Niels brock er 100% afhænge af), hvormed denne Jacob, målt med de
  fleste af de øvrige OECD Stater, derfor korrumperet kunne jumpe nær otte års karenstid over.

  HOVEDKONKLUSION:
  Jakob Engel-Schmidt´s “coke case”, udløsende at denne bl.a. måtte forlade den ”forærede”
  direktørpost, er derfor, at denne Jacob, allerede først antaget, slet ikke skulle være i stand
  til at forlade nævnte direktørpost, da han først antaget, aldrig skulle være i nærheden heraf.

 48. Af Bo Warberg

  -

  Meget overraskende Majbritt Maria Nielsen læser jura på Københavns Universitet. Mig bekendt er narkotika forbudt i Danmark. Hvordan vil Danmark se ud, hvis de kriminelle sidder i Folketinget og er med til at lave love, som skal gælde for hele befolkningen? Utroligt!

 49. Af Lars Petersen

  -

  @ Bo Warberg.
  DE FLESTE OECD STATER, HAR ET VÆRN MOD DET JACOB HAR KUNNE RAGE TIL SIG HELE 2X 🙁

  Er vel mere overraskende, at blogholderen ej heller ved, (det jeg nævner i mit indlæg), at de
  fleste OECD Stater, dog har et lille korruptions-værn, gående på, at man som centralt placeret
  folke-amatør, naturligvis må fodre X institution med andres midler, for dernæst at nyde godt
  af institutionens skatte/tilskuds-afhængighed, som folke-amatøren deraf kan kapitalisere på.

  I den konkrete “coke case”, taler vi tilmed, at folke-amatøren – Jacob, hele to gange har kunne
  tilgå selvsamme skatte-skabte job, hvormed vedkommende har kunne undgå 8 års karenstid,
  målt med de fleste andre OECD Stater, idet disse typisk har en karenstid udgørende godt 4 år..

  Men ak… allerede køres medie-vennerne i stilling, som grundet deres dumhed og uvidenhed,
  kontra kan helvedes udemokratisk “side selv-inviteret”, og bræge deres idioti ud, som derved
  konverteres til idiotiens standard, imens sandhedens egentlige sammenhæng har tabt igen.

 50. Af Lars Petersen

  -

  naturligvis må fodre X institution med andres midler.
  SKULLE STÅ: naturligvis “IKKE” må fodre X institution med andres midler

 51. Af Jesper E Skade

  -

  Lidt selvmodsigende, Majbritt – hvis han er den mest vellidte (hvor?), og så kun kan score stemmer til en suppleant plads til Folketinget – endda i to omgange….?

 52. Af M andersen

  -

  Efter at man har afskaffet historieundervisningen i folkeskolen mv. er der nok mange
  danskere der bedre vil kunne forstå hvad der foregår i Danmark og Europa, hvis de selv sørger for at læse bøger om hvad der skete i 2. verdenskrig, hvor tyskerne fik masser af grunde til at fortryde at de havde stemt på superpsykopaten, løgneren, tossen og lystmassemorderen med det firkantede overskæg. Historiebøgerne viser at der absolut ingen grænser er for dumheden, ondskaben og statens terror, når demokrati og civilisation forsvinder, fordi de forkerte kommer til magten. Læs om diverse rædselsregimer i dusinvis af europæiske lande.

 53. Af m andersen

  -

  Er også vi danskere ved at anskaffe os en form for vanvids- og rædselsregimente? Ja, noget tyder på det. Konstant FORRINGES alt. V, K og S mfl. er parate til at sende endnu flere milliarder af danskernes penge ned til afrikanske og arabiske lande, selvom danskerne i kraftigt stigende antal lider under de omfattende nedskæringer, spareøvelser, lukninger og grove forringelser som ministrene har bombarderet sundhedsvæsnet og velfærdssystemet med. Dødsraten på hospitalerne er steget…. lov, orden og retfærdighed er i betydeligt omfang afløst af anarki, juridiske krumspring og ustyrlig kriminalitet…. skilmissetallet er i rekordhøjder…. antallet af hjemløse og rodløse unge er steget og steget…. arbejdsløse tyranniseres, syge og gamle svigtes…. “patientsikkerhed” lader sager samle støv…. resistente bakterier breder sig…. og lægemanglen bliver værre og værre. Postvæsnet, skattevæsnet, forsvaret, politiet, privatlivet, vores folkestyre, familielivet, den private økonomi og vores kultur m.m. snigløbes og angribes konstant af en række partier. Og DF har længe været et arrogant og utrolig slapt parti.

 54. Af Bjørn Ramming

  -

  Synd for JES som person. Selvfølgelig begår vi alle fejl og de fleste fejl kan tilgives med tiden.. Problemet er bare at når man er folkevalgt skal man overholde de love man selv vedtager, ellers giver det ikke nogen mening. Er man ansat på en uddannelsesinstitution kan man ikke tage stoffer eller være misbruger, hvis der er en nul tolerancepolitik overfor de studerendes misbrug. Det har intet med at være hellig at gøre, det er sund logik og fornuft. . Al henvisning til andres fejl og at der er andre som gør det godt og de velbjergedes festvaner og at nogen ikke ønsker fejlfrie politikere. Det går bare ikke. Kan vi ikke stole på at dem som laver lovene også overholder dem, så skrider tilliden fuldstændigt. Vil man være politiker må man være ren ellers forlade jobbet. Vil man være lærer eller ansat som leder på en uddannelsesinstitution skal man være en rollemodel. Kræv ikke noget af andre som du ikke selv kan honorere.

 55. Af N. Jensen

  -

  Faktum er, at ingen er kommet til skade ved J. E-S bilkørsel med et forbudt stof i blodet.

  Når han nu bliver universelt fordømt af den moralske brigade, virker det ret overdrevet.

  Men man kan jo ikke forvente sig en fornuftig reaktion fra et samfund, hvor lovgivningen definerer børneporno som billeder/film af mennesker der har frivilligt seksuelt samkvem hvis personerne er under 18 år, men tydeligvis post-pubertære.

  Så samfundet mener altså at det er helt OK at smadre fremtidsudsigterne for mere end 1.000 unge, fordi de har begået denne virtuelle forbrydelse !
  Så kan de lære det, kan de !

  Lovgivningen er tydeligvis på mange områder helt ude af trit med al sund fornuft, og befolkningens almindelige moral.

  Kriminaliseringen af cannabis og forbuddet mod aktiv dødshjælp er andre eksempler.

  For øvrigt meget enig med Lars Petersen 12.28.

  Hvor mange toppolitikere er ikke endt i chefstillinger hos de NGO’er, de har bevilliget enorme beløb ? Rendyrket korruption !

 56. Af Lis.... sørensen

  -

  Liberal alliance støtter op om fri kokain, og ASH er fx. ude at støtte op om hendes parti kammerat JES i et indlæg her i avisen. Partiet ønsker at tage forretningen ud af indvandrer-rockerne, og over i deres egne klamme hænder. Partiet støtter også op om incest-pædofili mv.

  Man skal vel være et borgerlig kokainvrag af egoisme, for at kunne få en tjans som blogger i Berlingske? Hvis man tog en narkotest på b.bloggerne, ville nok ca. 90% falde igennem her for kokainmisbrug?

 57. Af Lis.... sørensen

  -

  Liberal alliance støtter op om f…ri ko.kain, og AS.H er fx. ude at støtte op om hendes parti kammerat JES i et indlæg her i avisen. Partiet ønsker at tage forretningen ud af indva.ndrer-rock..erne, og over i deres egne klam..me hænder. Partiet støtter også op om in..cest-p…ædo..fili mv.

  Man skal vel være et borgerlig kok.ainvrag af egoism.e, for at kunne få en tjan.s som blogger i Berlin..gske? Hvis man tog en nark..otest på b.bloggerne, ville nok ca. 90% falde igennem her for ko.kainmisbr.ug?

 58. Af Lis.... sørensen

  -

  “Utroligt som de forkælede piger synes at kokain er OK.”

  Sådan set mere bekymrende at liberal alliance advokater syntes at det er ok.

  Kokain er langt mere forfærdelig end fx. Marijuana . Det er et rusmiddel af egoisme, modsat det fredelige grønne græs. Derfor at hele liberal alliances parti top er på kokain. Dette ses tydeligt når man følger dem i debatten.

 59. Af J.... Hansen

  -

  Sandt nok Lis.
  Alle de borgerlige møgsvin er på Coke!

 60. Af Lis.... sørensen

  -

  “Utroligt som de fork..ælede piger synes at ko..ain er OK.”

  Sådan set mere bekymrende at liberal alliance adv.okater syntes at det er ok.

  Kok.ain er langt mere forfær..delig end fx. Marijua..na . Det er et rusm..iddel af ego..isme, modsat det fredelige grønne græs. Derfor at hele liberal alliances parti top er på kok.ain. Dette ses tydeligt når man følger dem i debatten.

 61. Af Lis.... sørensen

  -

  “Faktum er, at ingen er kommet til skade ved J. E-S bilkørsel med et forbudt stof i blodet.”

  Hvilket idi..oti.sk argument? Fordi det første knivs.tik ikke slog ihj..el, skal personen altså så frifindes? I liberalister har en sørgelige indgang til retssystemet, og frifinder alle skyldige borgerlige i det. Frimurerne som Lemchen, må ud af retsstysstemet, og skal ikke have lov at arbejde som nævninge mv. heller.

 62. Af Lis.... sørensen

  -

  “Alle de borgerlige møgsvin er på Coke!”

  Sandt nok “JH”… Man ser det også i supermarkederne..Lange køer med coca colaer som de tager sammen med stoffet..Kim olsen har dog kun råd til at sniffe lidt vaskepulver..

 63. Af Lars Petersen

  -

  ROS TIL M. ANDERSEN.

  Sætter man sig ned, og tænker tilstandens tilstand blot super overfladisk igennem, vil man
  straks opdage, at partiforeningerne fungere på et ekstremt ødelæggende, og primitivt setup,
  bestående i en konstant genvalgs-baseret spekulation for andres midler, hvormed man evigt
  underminere livskvaliteten for utallige borgere, samt nationens samlede forretningsevner..

  KRAV TIL KANDIDATEN:
  * NUL krav til joberfaring i markeds-underlagte erhverv. (derfor overload off. ansatte i tinget).
  * NUL krav til kandidaten vedr. denne SKAL fremlægge egne detaljerede nationale planer.
  * NUL CV adgangskrav overhovedet, (uanset art), hvorpå venner/familie medl. vælter ind.

  Endelig bør enhver idiot kunne sige til sig selv, at en kandidat som tilmelder sig X politiske
  forening, hvor stort set alt er forbrugt, og deraf anti dynamisk er sammentømret på plads,
  idet langt, langt hovedparten af finansloven allerede ses bundet til tvangens ublu manifest,
  ja, så er det nok ikke i dette central administrerende fora de reelle ændringer ses foretaget.

  Her en videostump af en ægte politiker som sviner disse meningsløse bistands-kandidater til
  youtube.com/watch?v=MlN9o3g-yuA&feature=youtu.be&t=245

 64. Af Lis.... sørensen

  -

  “Alle de borgerlige møgsvin er på Coke!”

  Sandt nok “JH”… Man ser det også i superm”Af Jan Petersen – 8. februar 2018 21:00

  Jacob Engel-Schmidt sagen minder til forveksling om #Metoo heksejagten – ren folkedomstol. Vi er jo alle så rene og hvide som det pureste hvide “sne” . . . . ØØØHHH . . . . måske lige bortset fra de 99.99% – ”

  De fleste mennesker er anstændige mennesker..At jan Petersen ikke er, kommer ikke bag på nogen. Pattayabeboeren med sit misbrug af piger, må under skærpet statsundersøgelse. Og gud vide hvad andre former for kriminalitet manden har begået?

 65. Af otto barreth

  -

  prove

 66. Af otto barreth

  -

  Har forsogt at sende en kommentar.
  Man faar svaret paa engelsks i en meget danske avis : This page isnt working!
  Hvad pokker sker der paa Berlingske, eller er det censur?

 67. Af oRla.. GuuDe..

  -

  “AF J…. HANS EN – 9. FEBRUAR 2018 14:38
  Sandt nok Lis.
  Alle de borgerlige møgsvin er på Coke!!”

  Skrevet af den pædofile nazist Kim Ols en.

 68. Af m anders

  -

  Vi danskere kan lige så godt indse det først som sidst. Danmark er ved at blive forvandlet til en bananstat, et diktatur, en galeanstalt og et rædselskabinet. Partierne er så asociale, anti-danske, korrupte og forrykte, at de er villige til at afskaffe og ødelægge vores land og fremtid. Forskellen på vores samfund og det svenske samfund bliver mindre og mindre. I begge lande har kommunister og fascister forklædt som humanister, travlt med at udskifte demokrati, velfærd og civilisation med tyranni, elendighed og barbari. Tusinder af danskere er allerede kvæstede eller døde pga. dårligere velfærd og sundhed samt eksploderende kriminalitet. (se støv rings blog herom) FOA har anslået at tusinder af patienter omkommer unødvendigt pga. groteske tilstande på hospitalerne og i sundhedsstyrelserne mv. Oveni kommer rekorder i antallet af forhånede voldsofre, sociale tabere, misrøgtede ældre, rodløse og faderløse børn, sjoflede syge og pårørende, massefyrede lønmodtagere og udplyndrede/stressede skatteborgere, bilister, boligejere, boligsøgere og folkepensionister mv. DK er et misregeret land. Se den korte a vis, 180gr, urias og snaphanen.

 69. Af Erik Clausen

  -

  Kære venner.

  Husk lige, at USA’s hidtil bedste, og mest moralske præsident, George Walker Bush, er tidligere kokainmisbruger og alkoholiker.

  Han omvendte sig fra sit syndige og ugudelige liv med alkohol og stoffer, til at blive en god, kristen medborger, der påtog sig sit ansvar for hele verdens fremtid.

  Søg Guds tilgivelse ydmygt, og mirakler kan ske – der er med andre ord også håb for JES, hvis han vil selv, og gør en ærlig indsats, for at blive et bedre menneske.

 70. Af M Jørgensen

  -

  Sørgeligt med disse unge “venstre løver”en tidligere lysende stjerne i partiet og nu forhenværende borgmester fra Fredericia Thomas Banke..
  Måtte også trække sig på grund af misbrugsproblemer med smertestillende og euforiserende stoffer

 71. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Venstre opstillede Flemming Oppfeldt, som partiets borgmesterkandidat i Furesø Kommune, efter at offentligheden havde fået kendskab til, at han havde narret og presset flere trettenårige drenge til sex.

  Retten frikendte Oppfeldt for, at have voldtaget de mindreårige drenge, men det blev fastslået at han havde narret og presset drengene, der jo var mindreårige, til sex.

  Men alligevel mente partispidserne i Furesø Kommune til, at han var valgbar, men det mente vælgerne ikke – Socialdemokraterne vandt borgmesterposten.

 72. Af Jesper Lund

  -

  Erik Clausen
  Mon ikke George W. Bush stadig var på stoffer som præsident? Han påstod f.eks. at Gud havde pålagt ham at nedkæmpe Saddam Hussein i Iraq.

 73. Af I. Hansen

  -

  Gad godt se hvad der havde stået i “det-er-da-ikke -så -slemt-skriverierne” hvis det havde handlet om en socialdemokrat, enhedsliste eller df’ er.

  MEN uanset hvem – så er det et faktum at når man er påvirket så læser og tolker man sin omverden fra et forskruet, kynisk, uempatisk og selvcentreret ståsted…..og handler og beslutter derefter !!

  Den sørgeligt åbenbare accept i landets top ( på borgen, i finanssektoren, ja alle indflydelsesrige sektorer) af brugen af stoffer (i alle de s former) er skræmmende.
  Hvor mange tåbelige love og regler er besluttet i sådan en tilstand?
  Egoismen er jo påfalden i disse tider og det sparkes kynisk nedad på syge, gamle, ledige mf.!!

  Det er meget naivt at tro at nogen kun tager sit stof i weekenden……..især i præstationsfag.

 74. Af Per Torbensen

  -

  Majbrit Dit forsvar for Jacob er i forhold til andre syndere og hvad så med de andre-bla bla bla.
  Nu må Du virkelig tage Dig sammen og forstå juraen i sin simple rene form eller forlade dette
  studium,hvor du blander pærer og grøntsager sammen,i et væk.
  Personen har handlet uansvarligt,køre i bil i påvirket tilstand og været til fare for andre,forhindret opklaring og fortiet og udskudt sine meritter og det er bare ikke i orden
  uanset hvad andre har gjort eller sluppet afsted med.
  Det har intet med heksejagt at gøre ,utroligt som liberale sparker nedad og slikker opad i hykleriets ulidelige verden,Asker Åmunds forklaringer er også helt i skoven.

 75. Af lis..... sørensen

  -

  “For nogle mennesker, er alt hvad Eliten foretager sig, normgivende for resten af samfundet.
  Eliten tager stoffer, Elitens børn bliver BZ’ere og Antifa’er, Elitens teenagere deler porno på de sociale medier, Eliten elsker muslimske gevandter på gaden og endelig er det Eliten, som pla.tter og sny..der med moms/skat/su/etc. i gigantisk omfang.
  Intet under, at Danmark er på vej ned ad den soci…ale sli.dske”

  Præcis..Intet under at Danmark er på lige vej til helvede, siden VK…O kom til i 2001, og de borge..rlig..e regeringer der har haft magten 90% af tiden siden da.

  Det hele sejler i k.okainegois.me..Skat sejl.er, vens.trebøn.derne, de konservativetoph.atte og liberalistgo.ds-fabriksej.erne har kørt det hele hjem i trille.bør til sig selv.

  Aldrig er der kommet så mange fremmede løndu.mpere, musli.mere, asy.lansøgere , øste.uroæere mv. som siden vko tiden til landet. Den eneste pause var under N…yrup regering.

  V..K.O alene fordoblet indvand.ringen pr. år, af Ni.els Ju.ul Ha…sens indførte mus.limske kone, koner? . mv.

  La..vK.O har nu alletiders indvand.rerrekord. Ikke mindre end 25o.ooo plus frem..mede jobsøgende fremmede er kommet hertil siden de tog over efter Helle.

  Påviser at eneste interesse blå blok har , er flere til at tage Danske jobs fra Danskere. Uden tvivl også flere islan.dskenasse.re mv. i vores uddannelsessystem under samme tidsramme, mens ingen Danskere tager den anden vej? Disser tager Dansk SU, uddannelse og job fra en Dansker. Vi skal vel acceptere Nordmænd, da så mange Danskere tjener gode penge der, men. ..

  Hvornår får Danskeren lov til at bestemme om indva.ndring i sit eget land?

  Det er på tide med en folkeafstemning herom, hvorfra, hvor mange…Skal is.læninge-Svensk.ere-Østeuro.æere-kine.sere have lo..v til at studere i Danmark, mv. ..

 76. Af lizz ssøørensen

  -

  90% af ens tid i berlignske blog, foregår med at forsøge at få et indlæg på..Helt umuligt, ikke en debatterende avis, men en plutokratisksprøjte for top 1%, som betales af folkets skattebetalinger. Vi er til grin for egne penge.

 77. Af lizz ssøørensen

  -

  Nyt indlæg sendt af 8 omgange…det første er læseligt.. Kan ikke finde fyordet.

 78. Af lizz ssøørensen

  -

  Nyt ind..læ..g sendt af 8 omga..nge…det første er læs..eligt.. Kan ikke finde fyor.det.? Er ikke bor.gerlig, som ellers er det mest åbenbare?

 79. Af lizz ssøørensen

  -

  Nyt ind..læ..g send..t af 8 o..mga..nge…det første er læs..eligt.. Kan ikke finde fyo..r.d.et.? Er ikke bor.ge..rlig, som ellers er det mest åbenb.are?

 80. Af lizz ssøørensen

  -

  N…yt ind..læ..g sen..d..t af 8 o..mga..nge…det førs..te er læs..elig.t.. Kan ik.ke fin…de f.yo..r.d.et.? Er ikke bor.ge..rli..g, som ell..ers er det mest åbenb.are?

 81. Af lizz ssøørensen

  -

  Vi forsøger ad 3 omgange så…første del… “Det har intet med he…ksejagt at gøre ,utroligt som liber…ale sp…arker ned.ad og slik.ker opad i hy..kler..iets uli…delige verden,Ask..er Åm..unds forklari..nger er også helt i skov.en.”

  Aam..und er helt væk dero.ppe, og følger pr.i..ns h..en.rik i kog.niti.ve færdigh..eder og samme.nligninger. Er landets mest fal.leret forre..tningsm.and, der har fraso..lgt syn.kende skibe utallige gange, og tørr.et rejse.n af på ak.tion.ærer, mens han selv blev mange…mi.llio..nær på at na..r.re og ma..nip.ulere med bør.sku.rser, og gik ud af egn.e virk…somheder før han vidste kr.ak..ket vil komme.

 82. Af lizz ssøørensen

  -

  Ordet “he.ksejagt” er bor.gerl.iges yngli..ngsord. Det drejer sig altid at top 1%-resten af ignor.ente borg..erlige der tror de er forful.gte af fo..lket-, føler sig ure.tfærdigt behand.let i Danmark, fordi disse der ejer 50% af Danske væ.rd..ier, kun betaler ca. 15% af lande.ts ska..tter..Derfor vi skal have s.kat på væ..rdier og ikke blot indko..mst. Dette ville også få de sov.ende pen.ge ud at arbej.de i samfundet, modsat i dag.

  K..oka.in er et borg.erligt eg.ois.me ru.sm..iddel. Og blo…ggeren her tager det uden tvivl tit selv. Det er hår…d na.rko, og dens samf..undsom..kostning er helt på lige fod med he…roin. De to har ikke ødelagt så få samf.unde. Underteg..nede har boet mange år i lati.nam.erika, især mellem.a.merika. Hele samfund er ødela.gt af det. Hele eli.ten der er på ko.k.ain, og deres eg..o..is.meledelse af land…ene der forv.ol.der ska..der så stort imod -99% at de er umulige at opsu..mmere.

 83. Af lizz ssøørensen

  -

  Ordet “he.kseja..gt” er bor.gerl.iges yngli..ngso.rd. Det drejer sig altid at t.op 1%-resten af ignor.ente borg..erlige der tror de er forful.gte af fo..lket-, føler sig ure.tfærdigt behand.let i Danmark, fordi disse der ejer 50% af Danske væ.rd..ier, kun betaler ca. 15% af lande.ts ska..tter..Derfor vi skal have s.kat på væ..rdier og ikke blot ind.ko..mst. Dette ville også få de sov.ende pen.ge ud at arbej.de i samfundet, mod.sat i dag.

  K..oka.in er et borg.erligt eg.ois.me ru.sm..iddel. Og blo…gger.en her tager det uden tvivl tit selv. Det er hår…d na.rko, og dens samf..undsom..kostning er helt på lige fod med he…roin. De to har ikke øde..lagt så få samf.unde. Underteg..nede har boet mange år i lati.nam.erika, især mellem.a.merika. Hele sam.fund er ødela.gt af det. Hele eli.ten der er på ko.k.ain, og deres eg..o..is.meledelse af land…ene der forv.ol.der ska..der så stort imo.d -99% at de er umulige at opsu..mmere.

 84. Af lizz ssøørensen

  -

  Og blo…ggeren ønsker at vi skal indføre samme ban.arepu.blik via vens.tre-lib.erale na.rkovrag i Danmark? Nej tak. Ingen bana.nrepu.blik her. J..ES må aldrig få lov at komme retur til politik. Han har nu en plet..tet stra..ffeatest..Vi må håbe at som andre med en stra.fa..t.est, bliver det så godt som umuligt for ham at få et arbejde nu..Desværre forholder det sig ikke sådan for libe..r..ale. Deres støtter der er ligeglade med borg…erlige n..arkov.rag, og han har uden tviv…l uretf.ærdig.tvis, job li..net up der..ude. Du er en ska.m.pl.et på Dan..markskortet .JE..S. Og Be..rlin..gske fortsætter vel med hans bl..og her i avise..n?………….

 85. Af lizz ssøørensen

  -

  Og blo…ggeren øns..ker at vi skal indf..øre samme ban.arepu.blik via vens.tre-lib.erale na.rkovrag i Danm..ark? Nej tak. Ingen bana.nrepu.blik her. J..ES må aldrig få lov at komme re..tur til poli..tik. Han har nu en plet..tet stra..ffea..test..Vi må håbe at som andre med en stra.fa..t.est, bliver det så godt som umul.igt for ham at få et arbej.de nu..Desværre forholder det sig ikke sådan for libe..r..ale. Deres stø..tter der er ligegl..ade med borg…erlige n..arkov.rag, og han har uden tviv…l u.retf.ærdig.tvis, job li..net up der..ude. Du er en ska.m.pl.et på Dan..marks.ortet .JE..S. Og Be..rlin..gske forts…ætter vel med hans bl..og her i avise..n?………….

 86. Af lizz ssøørensen

  -

  Det lykkedes efter 35 minutter at få et enkelt indlæææææææg på i 3 udgaver…Fyyyyyordene var vist I..m..o..d og b…l…o….g og e.li.ten….Sådan stopper be..rlingske debatttttttttten….(Begge ord er altid fyyyyyord i fiiiifleriet!)

 87. Af Jan Petersen

  -

  Høvl for pokker da den der LIZZ SSØØRENSEN net psykopat ud . . . .please !

 88. Af lizz ssøørensen

  -

  Det ly…kkedes efter 35 minutter at få et enkelt indlææ..æææææg på i 3 udga..ver…Fyyyyyordene var vist I..m..o..d og b…l…o….g og e.li.ten….Sådan stop..per be..rlingske debatttttttttten….(Begge or..d er altid fyyyyyord i fiiiifleriet!) …åbenbart også or.det “o.r.d og Lyk.kkedes, såvel som ud.ga..ver?)

  Ja, ta.nken (uden tvivl “an enemy word too”) er at man giiiiiiiver uppppppp…

 89. Af lizz ssøørensen

  -

  Få nu den Russiske trold jan smidt ud af debatten..Tak..Hans kvindehad er trættende.

 90. Af Får Sø rens ens

  -

  Jan Petersen
  Du er ju selv dukkeføreren for gale Lis.

 91. Af lis sørensen

  -

  Så er p.syKO retur eller er det hr. fåreharald fra Island? Begge kendt for kritik af russer-patt.aya Jan.

 92. Af A. Bierce

  -

  Mange kokke fordærver maden. Meget koke fordærver politik.
  Legalisér koke for politikere – så gør de ikke så meget skade på borgen.

 93. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Jacob Engel-Schmidt repræsenterer på demokratisk vis gruppen af kokain-brugere i folketinget – en repræsentant som flertallet af os ikke ønsker at se som forbillede for kommende generationer. Der er uheldige forbilleder nok i forvejen.

  Tag dansk folkepartis Morten Messerschmidt der et afskrækkende eksempel på, hvad ungdommelige udskejelser kan føre Danmark ud i. Engel-Schmidt har ligesom Morten på intet tidspunkt leveret et politisk bidrag, der kan begrunde hans fortsatte tilstedeværelse i folketinget. Derfor skal de ud.

  Folketingsmedlemmer bør som minimum holde deres sti ren uanset, hvad andre gør – ellers mister demokratiet mening

 94. Af For Sø ren sen

  -

  L i s b e t h er en robot med troll, der styrer. Prøv at se tidspunkterne. Der går kun et minut imellem afsendelser, somme tider to i minuttet. Hvor hun er fra, vides ikke. Danmark, Rusland, B avis, Rokokko.Posten, et politisk parti, who knows?

 95. Af poul nielsen

  -

  Nogen har beklaget sig over debatniveauet på diverse blogs. Men det lave niveau har jo sin forklaring i at de seriøse bloggere oftest blokeres, men nettrolde som l is be th og j han sen favoriseres. Det er perverst at det er sådan. Hvorfor bliver avisen ved med denne syge og tåbelige redigering??

 96. Af ole jensen

  -

  Noget som burde interessere mange flere, er hvordan vi forhindrer at Danmark får samme skæbne som Sverige, hvor korrupte kliker plus godheds- og indvandringsindustrien plus pladderhumanister/feminister/ feminiserede mænd er ved at AFSKAFFE/TILINTETGØRE/ UDSLETTE den svenske velfærd, kultur og fremtid. Læs selv snap hanen, den korte avis og 180gr. Og læs “2. Verdens krig i billeder og tekst, Skandinavisk Bogforlag/Stalingrad af beevor.

 97. Af Poul Nielsen.

  -

  Vi seriøse debattører forhindres også i at indsætte indlæg.
  Fordi vagterne ofte ikke kan finde nøglerne når vi skal lukkes ud om morgenen.

 98. Af ole jensen

  -

  180 grader fortæller at regeringen har droppet loftet over børnepenge til migranter. Og man vil nu give over 200.000 kroner bare i børnepenge til een afrikansk familie som er på vej til Danmark med 17 børn. Hertil kommer mange andre ydelser. Iøvrigt er der nu over en halv million muslimer i Danmark, og de koster over 100 MILLIARDER pr. år. På hospitalerne var sidste år indlagt 35.000 udlændinge.

 99. Af Jan Petersen

  -

  Så i øvrigt lige dette mærkværdige indlæg på B.dk fra Majbritt Maria Nielsen:

  “Gider du heller ikke høre om lange skamlæber? Men det skal du – for du har godt af det”

  Så muligvis er små Majbritt travl optaget af at studere lange skamlæber, istedet for at holde lidt styr på sin blogs kommentarspor 😉

 100. Af Finn Bjerrehave

  -

  Kokain eller ej, dansk politik skal mødes over midten, og DF skal ud, de forpester nemlig dansk politik og kan ikke samarbejde.
  Vi skylder Enevælden en flertalsregering, og ligesom i Tyskland, skal landet kun regeres af flertallet, og vores politikere skal forstå denne henvendelse.
  Nak & Æd mindretalsregeringer. Finn Vig

 101. Af Jan Erik Røjkjær Rasmussen

  -

  Ja helt enig, stop den hetz. Det er helt menneskeligt, at den unge mand trænger til noget opkvikkende med det arbejde. Og BT skulle også tænke sig om med deres drugwipe af toiletter på Christiansborg, jeg foretrækker klart opmærksomme og skarpe politikere. Dog bliver de fleste beslutninger truffet i EU og af verdensøkonomien, de folkevalgte på Christiansborg kunne egentligt bare slappe lidt af, trække vejret, snup en lur, eller holde en lang ferie. I virkeligheden er igen grund til, at politikerne tager præstationsfremmende stoffer.

 102. Af A. Bierce

  -

  @FINN BJERREHAVE – 10. FEBRUAR 2018 15:36
  Dansk politik eller ej, dansk ‘kamp mod islam’ skal mødes over midten, og De Radigale skal ud, de forpester nemlig dansk frihed og kan ikke samarbejde.
  Medens politikerne fylder sig med sprut og koke, vælter tsunamien af kameldrivere ind over grænsen indtil de udgør flertallet; derefter bliver de kristendrivere.
  Gid politikerne kom ud af deres sprut- hash- og koketåger, dannede en national samlingsregering og smed dødsreligionen islam ud af Danmark.

 103. Af J... Hansen

  -

  Den yderste højrefløj kan naturligvis ikke leve med Sør en sens fornuftige indlæg.
  Derfor falder de over hende som hadefulde, glubske, kvindefjendske hyæner.
  Til glæde for Berlingskes rygklappende blogejere.

 104. Af Orla. Guude

  -

  “AF J… HANSE N – 10. FEBRUAR 2018 17:07
  Den yderste højrefløj kan naturligvis ikke leve med Sør en sens fornuftige indlæg.
  Derfor falder de over hende som hadefulde, glubske, kvindefjendske hyæner.
  Til glæde for Berlingskes rygklappende blogejere.”

  Så er den pædofile nazist Kim Olse n på banen med endnu et falsk indlæg.
  Jeg er ikke den samme person som Kim Olse n.

Kommentarer er lukket.