Masseovervågning og tvangsterapi er velfærdsgoder

Af Majbritt Maria Nielsen 54

Socialdemokratiet og DF vil gerne tvinge skilsmisseforældre til at modtage mindst én times rådgivning om deres samarbejde om børnene efter endt ægteskab. Samme partier ser også gerne, at småbørnsfamilier generelt kan masseovervåges, profileres og pointtildeles af deres kommune, hvis deres boligforhold, tilknytning til arbejdsmarkedet, sygdom, etnicitet, herkomst eller relevante forhold i øvrigt taler for det. ”Et velfærdsgode på niveau med et besøg af en sundhedsplejerske, som selv velfungerende børnefamilier får”, siger Pernille Rosenkrantz-Theil om skilsmisserådgivningen. ”Vi vil opspore udsatte børn tidligere, end man gør i dag” siger børne- og socialminister, Mai Mercado om masseovervågningen. Ja, men så mangler vi vel nærmest kun en fremtidskonsulent, der kan rådgive os før, vi vælger at få børn med hinanden. Først da vil den alvidende, statslige bidering være sluttet.

Det skal åbenbart være skræmmende nemt at være danske forældre. Nemt, fordi nybagte, danske mødre og fædre kan vide sig sikre på, at de ikke er de eneste, der har fået et barn, men at staten også indfinder sig på fødeafsnittet efter endte presseveer. En stor, magtfuld forælder, der med al ivrighed søger at tage vare på den lille, nye borger på bedste, profilerende vis. Skræmmende, fordi det nu skal ske gennem masseovervågning af børnefamilier, hvis det står til S og DF med Mai Mercado i spidsen. Mercado kan dog ikke kommentere for meget på det nye forslag, da den endelige model ikke foreligger endnu. På den måde er det også spændende lidt endnu, om Danmark skal udfordre internationale og nationale regler, der varetager retten til privatliv, på ryggen af tusinder af børnefamiliers afmagt.

Forslaget, der i sit potentiale og eventuelle anvendelse er en bivirkning af ghettoplanen og den nye datalov, der ventes 25. maj, er så indgribende, som det nærmest ikke er set før. Det er dybt alarmerende, at et forslag i dets anledning og efterfølgende virkning er så ukonkret, når det samtidig masseprofilerer de mange i forsøget på at finde de få. Dog er det ikke kun forbeholdt Mercado med S og DF i ryggen af skyde gråspurve med kanonkugler. Vi husker alle sammen et maskeringsforbud, der var beregnet til at ramme mindre end 200 kvinder på landsplan, men egnet til at flå halstørklædet ned under hagen på de mange, der eksempelvis var på cykel i frostvejr.

Om tvungen rådgivning i en hektisk periode af ens liv er et velfærdsgode, kan nok diskuteres. Jeg kender en del nybagte og lidt ældre mødre, der sagtens kunne have undværet deres sundhedsplejerske eller decideret følte sig irriterede eller stressede over hendes ankomst i hjemmet, der forståeligt nok lod en del tilbage at ønske på oprydningsfronten. Men at staten skal blande sig igen under afviklingen af et forhold med børn i, det er virkelig gak-gak. “Det forpligter at indgå i et ægteskab og det forpligter også at gå ud af det”. Ja, men da i alle guders navn ikke en forpligtelse, der angår staten. Den angår to mennesker alene.

Forældre, der har det svært med hinanden eller at prioritere børnenes behov efter endt ægteskab, har det med at indfinde sig i Statsamtet relativt hurtigt alligevel. Her kan de benytte al den rådgivning, mediation og konflikthåndtering, der allerede er tilgængeligt for dem, der har behovet. Dem, der ikke indfinder sig, har som regel åndnærværelse nok til at samtale om deres børns videre liv og velfærd. Præcis ligesom de havde åndsnærværelse nok, da de fik dem og opdragede dem og ikke var en aktiv del af det sociale sikkerhedsnet. At mennesker, der også er forældre, vælger at gå fra hinanden, skaber ikke automatisk et nyt behov for indblanding fra staten. Det skaber i langt højere grad et behov for rødvin, ro og refleksion.

Efter de forskellige forslag og udviklinger at dømme, så er det nok kun et spørgsmål om tid, før vi vil se de offentlige stillingsopslag, der averterer efter mænd og kvinder, for hvem det er naturligt at have en holdning til andre menneskers private valg, samvær, sundhed og generelle gøren og laden. Den kommende fremtidskonsulent får sikkert til opgave at tage turen fra sit hæve/sænkebord og ud til samlevende borgere, der spekulerer i børn og ægteskab.

”Er I sikre på, at I kan holde hinanden ud?”

“Hvad nu hvis I bliver uvenner?”

“Dorthe vil jo se Luksusfælden konstant og du vil læse Proust; formår I at blive gamle sammen?”

“Jeg spørger mest fordi, hvis I får børn, så er det vigtigt, at I overholder aftaler hos tandlægen og ikke lægger jer syge for ofte. Det påvirker nemlig jeres pointbalance – den skal I lige huske på”

“Også i forhold til at du, José, jo ikke ligefrem udstråler Ib Mossin og kolonihave”

Herefter kan Dorthe og José så overveje, om de orker et ægteskab med både børn, tøjvask og den danske stat. Og hvis de gør, så vil ringen være sluttet. Og det vil det enkelte menneskes frihed under ansvar så også. Men som en af forslagsstillerne til denne samkøring af data mellem kommunerne præciserede i Politiken så ”helliger målet midlet”. Og det tror jeg da nok vi danskere, altså som det overvågede flertal, vil kunne erklære os enige i. Og hvis vi stritter imod, kan vi nok regne med, at der kommer et ”statsligt velfærdsgode” og ringer på vores dør i fremtiden. For de fås skyld, selvfølgelig.

54 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et glimrende “en lige højre” af MAJBRITT MARIA NIELSEN – i denne ombæring. Ja George Orwell 1984 kører allerede på skinner, men skal naturligvis justeres løbende. Ikke just et kønt syn. 🙁

 2. Af j.. hanSEn.

  -

  Majbritt Maria Nielsen.

  Jeg synes, at du begynder at oppe dig.

 3. Af b jensen

  -

  Et fint debatoplæg. Men får vi danskere lov til at kommentere sagligt med mere end få linjer? Det vil vise sig.

  En totalitær og fascistisk udvikling har længe været i gang. Vi danskere fratages i stigende omfang vores borger- og menneskerettigheder. Samt vores velfærd, tryghed, frihed og fremtidsmuligheder. De sidste ti- tolv år er den syge udvikling accelereret. Under helle t-s var der tvangsdigitaliseringen og angrebet på skolerne, lokalpolitiet, postvæsnet og sundhedsvæsnet mv., og under den nuværende regering er den syge/skæve udvikling fortsat og kammet over. La rs u lykk lovede indvandringsstop, men det er ikke blevet til noget, kriminaliteten stiger og stiger……. og nedskæringer, lukninger og forringelser hagler ned over befolkningen.

 4. Af gerald wiltek

  -

  Danskerne er blevet til malkekvaeg i en industriel produktion. De fleste ser ikke ud til at fatte hvad der sker, eller ogsaa er de lige glade.
  Jeg er helt OK med at andre foeler sig tilfredse med at blive fortalt hvad de kan og ikke kan, samt at blive overvaaget, kontrolleret, malket og fodret.
  Det er deres sag.
  Men jeg har aldrig givet tilladelse til at nogen kan behandle mig saadan, og jeg frabeder mig hoefligt, men bestemt at blive underlagt et saadant regime.

  Dette kan dog vaere af akademisk interesse, idet der ser ud til at mange oensker en krig med Rusland. Man burde maaske proeve at fortaelle folk hvad det indebaerer, men jeg tror at det er spild af tid.

  Saa fortsaet som startet, i vil faa tid til at fortryde, den ene eller den anden vej.

 5. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  For højrefløjen er velfærdssamfundet grundlæggende et modbydeligt, ondsindet diktatur, der skal bekæmpes med alle midler. Sådan har det altid været og sådan vil det fortsat være. Hovedårsagen er, at velfærd kræver skatter, og hvis der er noget højrefløjen hader, så er det skatter. Dermed være ikke sagt at højrefløjen hader diktatur. Tværtimod – men det skal være højreorienteret.

  Højreorienterede er overklassetilbedere og den eneste form for velfærd, de går ind for er lavere skatter. Lave – eller bedre ingen – skatter er ægte velfærd og et paradis på jord. Derfor kaldte Glistrup og hans proselytter skattesnyderne for de sande frihedskæmpere, som vi burde rejse mindestøtter for. Han har sikkert fået en – af vennerne.

  Netop nu har højrefløjen styrken til at smadre alt, hvad der smager af velfærd – tror den. Nu skal velfærden, fagbevægelserne og den offentlige sektor have dødsstødet. Skal vi lade dem gøre det eller skulle vi hellere gå til modstand? Vi er et mindretallet – skal vi bare opgive?

 6. Af b jensen

  -

  Måske er det ikke ideologi det handler mest om. Måske er det snarere uduelighed, dumhed, frækhed, korruption og usselhed der former partiernes politik? Valgsystemet tillader at umodne og infantile teen-agere vælges ind i landets styrelse, at der manipuleres med opstillinger, at ministre kan hentes udefra uden vælgernes godkendelse, at mystiske og tvivlsomme konventioner og organisationer kan fjernstyre og overtrumfe “demokratiet”. Vil vi ikke tage ved lære af det mere direkte demokrati i Schweitz ender det rivende galt.

 7. Af Janik Martensen

  -

  Og hertil er DR nu ophøjet til Folketingets Public Propaganda Service, tvangsbetalt over skatten uden nogen som helst mulighed for at fravælge skidtet.

  Tillykle til Det Danske “oplyste” stemmekvæg,

 8. Af b jensen

  -

  De SKANDALER som regeringerne og partierne byder befolkningen bliver stadig større og værre. Nogle af dem er helt fantastiske og næsten utrolige. Såsom angrebene på privatlivets og hjemmets fred via tvangsdigitaliseringen. Såsom slagtningen af postvæsnet og diverse hospitaler, skadestuer og skoler m.m.m. Såsom ulykkes og tre kvindelige ministres “salg” af serum- og vaccinationsproduktionen til en saudi-araber med skumle forbindelser. (i realiteten blev vores beskyttelse mod smitsomme sygdomme foræret væk, plus at der tabtes over en milliard kr. på “salget”)

 9. Af Rap And

  -

  Måske skulle man oven i alt det nævnte være opmærksom på, hvordan den Liberale regering i skyggen af deres stort anlagte ghettoplan i dølgsmål har fået indført muligheden for at kunne aflytningen diverse lejligheder og telefoner, såfremt en nabo måtte ser sig sur på et eller andet..

 10. Af b jen

  -

  Tvangsdigitaliseringen betyder at alle oplysninger om cpr-numre, kørekort, pas, sygejournaler, adresser og meget mere nu er stillet til rådighed for alverdens hackere og mafiaer. Med tusinder af identitets-tyverier og svindel-numre til følge. Sundheds-platformen har allerede kostet mange patienter livet, eller har påført dem frygtelige og unødvendige lidelser. Invasionen fra Afrika mv. koster nu snesevis af milliarder af kr. pr. år. Vi ender som Sv erige. Se den korte.

 11. Af Tim Larsen

  -

  “Socialdemokratiet og DF vil gerne tvinge skilsmisseforældre til at modtage mindst én times rådgivning om deres samarbejde om børnene efter endt ægteskab.”

  Det skal nok skaffe arbejde til en del psykologer, men det er langt fra sikkert, at det vil give skilsmissebørn en mere stabil og harmonisk opvækst, eller medføre, at færre skilsmissebørn bliver sociale tabere; i nogle tilfæld vil det tværtimod give en kaotisk opvækst.

  Nogle gange er det bedre med én forældre, som barnet kan stole på, end to “halvforældre”, uanset, hvor godt de arbejder sammen om, at slippe af med barnet hver anden uge.

  Mine psykolog-forældre var venner efter skilsmissen, og arbejdede virkeligt godt sammen efter skilsmissen, men deres gode samarbejde, om at slippe af med ungerne, medførte netop en totalt kaotisk opvækst.

  For deres gode samarbejde medførte, at jeg, og min halvbror, blev smidt fra den ene forældre til den anden med uregelmæssige mellemrum, fordi de begge var travle mennesker, der også ville have tid til deres karriere, sig selv, deres hobbyer, samt deres elskere/elskerinder..

  Deleordningen blev i praksis til delt ansvarsforflygtigelse.

 12. Af Niels Larsen

  -

  Så blev tvangslicensen til DR lige en tand mere tvungen. Nu kan ingen undgå at betale.

  Ydermere har forligskredsen den frækhed at belønne den enlige med en stor besparelse, mens par nærmest hånes med en ussel besparelse.

  Det er ganske enkelt en ommer!

 13. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et glimrende personligt indlæg AF TIM LARSEN – 16. MARTS 2018 13:08 til bloggens emne. Flere af den slags indlæg please. 😉

 14. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  S og DF skal have ros for, at tage problemet med de mange skilsmissebørn, der bliver sociale tabere på grund af deres kaotiske opvækst efter forældrenes skilsmisse, op.

  For det er jo desværre et faktum, at skilsmissebørn langt oftere bliver sociale tabere uden uddannelse, og med en eller anden form for misbrug, der dør tidligt, end børn, der vokser op sammen med begge sine forældre gør- og det koster skatteborgerne kassen, hvilket især de liberale vælgere er vrede over.

  Det er dét problem, som DF og S vil løse med forslaget, og noget bør gøres, for problemet vokser i takt med, at anstallet af skilsmisser vokser.

  Hvis de liberale forældres børn bliver sociale tabere, som en direkte følge af forældrenes skilsmisse, så kommer de jo til, at finansiere de sociale udgifter, til deres taberbørn over skatten – og det bryder disse egoister sig jo heller ikke om.

  Man må have en smule forståelse for de liberale hyklere, der gør deres børn til sociale tabere ved at blive skilt, men som ikke vil betale udgifterne til de sociale tabere, for børneopdragelse bliver nemt ret besværligt i disse tider, hvor alle skal løbe hurtigere.

  Men god børneopdragelse kræver ro, regelmæssighed – og tid, når der er brug for dét, og derfor er S’s og DF’s forslag kun en kosmetisk løsning, som primært vil gavne psykologerne, eller hvem, der får opgaven med at rådgive skilsmisseforældrene.

 15. Af jørgen andersen

  -

  Både de radikale partier og de liberale/borgerlige partier har svigtet groft når det gælder familieværdierne. Man udspionerer og overvåger og mistænkeliggør nu familierne som aldrig før. Udgangspunktet for de fleste politikere er at STATEN er langt bedre til at passe og opdrage børn, end børnenes egne forældre. Den underliggende dagsorden er at det er bedst for børn at være i institutioner. Bl.a. derfor har der været hetzet mod husmødre og fædre. Tusinder af børn er blevet tvangsfjernet. Men den fremmede/statslige pasning har ikke forhindret at langt de fleste af disse børn er endt som tragiske skæbner. Og skilsmisse-systemet har i mange år ageret ud fra den rødtotalitære/feministiske ideologi at det var bedst for børn at blive gjort faderløse.

 16. Af Finn Bjerrehave

  -

  Helt seriøst, hvis ægteskabet har børn, skal ægteskabet ikke kunne opløses før det mindste barn er 18 år og myndig, ellers undlad at få børn.
  Ansvar og liv. Finn Vig

 17. Af Thomas Nielsen

  -

  Begrebet “velfærd” udvides i disse år i absurd grad. Fra at handle om dækning af helt basale behov for hjælp til personer i midlertidig eller varig nød, til nu at være et altomfattende, påtvunget, 24-7 guvernante-curling-system fra vugge til krukke. Selv licensen, altså MULIGHEDEN for at se og høre DRs centrum-venstre-propaganda, bliver nu med skattefinansieringen en del af det stadigt mere fintmaskede net der holder borgerne fanget i statens, regionens og kommunens omklamrende favntag. Det ligner omsorg, men som alt hvad man ikke som borger frit kan vælge til eller fra – og selv bestemme om man vil medfinansiere – er det reelt et overgreb. Og når det som her er en BORGERLIG regering der fører an, lades alt håb ude.
  Hvordan er det kommet så vidt? Forklaringen er enkel: Over halvdelen af den stemmeberettigede danske befolkning er i dag økonomisk afhængige af “det offentlige”, enten som modtagere af diverse “ydelser” eller som offentligt ansatte. Derfor kan et opgør med velfærdsstaten ikke længere vindes på demokratisk vis – flertallet af befolkningen er på forhånd imod enhver “nedskæring”. Derfor er Venstre, “Danmarks liberale parti”, blevet det tredje socialdemokrati i kampen om de samme stemmer – med DF som det andet. S har sejret “ad helvede til” – og alle danske borgere har tabt.

 18. Af jan Petersen

  -

  Sidder i flyet til Thailand. Letter om lidt.
  De små drenge venter på mig.
  De kalder mig bagskubberJa.
  Jeg elsker søde øgenavne.

 19. Af Rune Lund

  -

  Man skulle næsten tro, at Liberal Alliance er ligeglad med de voksende udgifter til sociale tabere, hvis nedtur startede med forældrenes skilsmisse.

  Der er – eller burde være – forskel på, at være liberal, og på at være en led egoist, der kun tænker på sig selv.

  Jeg er enig i, at S’ og DF’s forslag er grænseoverskridende og Stazi-agtigt, men på den anden side, så er det heller ikke i orden, at så mange bliver sociale tabere efter forældrenes skilsmisse.

  Hvad vil I gøre ved problemet med de mange skilsmissebørn, som bliver sociale tabere – med store samfundsudgifter til følge – andet, end at brokke Jer over andre partiers tvivlsomme forsøg på, at løse problemet?

 20. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt også et glimrende læseværdigt indlæg AF THOMAS NIELSEN – 16. MARTS 2018 13:52. 🙂

 21. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt sidder jeg ikke i flyet til Thailand, der letter om lidt. Jeg er i Thailand – temperatur ca 30 grader kl otte om aftenen – skide fake navne klaphat. Misundelse er en grim ting. 😉

 22. Af bo andersen

  -

  At masseovervågning og tvangsterapi af nogle/mange kan opfattes som velfærdsgoder, er nok et resultat af visse mediers konstante vildledning. Sandheden er nærmere at danskerne er et tyranniseret og hjernevasket folkefærd. Vi tyranniseres af diverse bureaukratier, af lovsjusk og utallige forbud, påbud og stramninger, af importerede kriminelle — og af diskrimination af danskere mht. velfærd og retssikkerhed. Patienter og pårørende kan blive tyranniseret pga. diverse reformer mv., folkepensionister snydes systematisk, landmænd og mange andre tyranniseres med bøder og ublu krav, ejere og lejere forfølges med skyhøje gebyrer og afgifter, fraskilte mænd og deres børn tyranniseres af skilsmisse-systemet, osv.

 23. Af jAn PETERS en

  -

  AF JAN PETERSEN – 16. MARTS 2018 14:10

  Nu er jeg inde i baren hvor de kalder mig bagskubberJAN.
  Jeg elsker søde øgenavne.

 24. Af hans hansen

  -

  @ N. LARSEN .
  “Så blev tvangslicensen til DR lige en tand mere tvungen. Nu kan ingen undgå at betale.”.

  KORREKT.. Men du, (som andre), har stadig intet forstået, da det er pressens ansatte som har
  kilet sig ind mellem befolkningen og folke-amatørerne, hvormed nævnte folke-amatører,
  groft sagt, kan gøre hvad som passer dem, hvilket er hele årsagen til pressens ansatte fodres.

  I øvrigt.. prøv læg mærke til hvordan Berlinske kun nøjes med at gengive folke-amatørenes
  seneste påfund for andres tvangs-kroner, uden en eneste modstander af DR høres..

  LAD VÆRE MED AT BETALE EN KRONE TIL DE ØVRIGE MEDIER:
  * Ingen har valgt pressens ansatte.. alligevel sidder på 100% på følgende:
  * Væsentlighedskriteriet, altså hvad vi skal tale om, versus ikke tale om..
  * Hvilke personer som inviteres til at “mene noget”, versus de som ikke inviteres.
  * Hvilke spørgsmål som skal stilles, versus ikke stilles.
  * Om spørgsmålene skal være konfrontatorisk af sin art, eller ikke.
  * Hvilken vinklingen egen påfund af væsentlighed skal have, versus ikke have.
  * Hvor længe egen hjemmelavet mening af væsentlighed skal vare, før næste overtager.

  Med andre ord.. Man sidder rent 100% undertrykkende på hele virkelighedsfortolkningen 🙁

  KONKLUSION:
  Stop med at betale til de øvrige medier, og lade være med at klikke på deres reklamer.. tak.

 25. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt vil det hjælpe væsentlig på forståelse, hvis indlæg – 16. MARTS 2018 15:56 – formuleres på rimelig forståelig dansk. 😉

 26. Af M Jørgensen

  -

  Alt skal være så nemt idag. En skilsmisse ordnes digitalt , begge parter underskriver sig indforstået med Nem ID, så er den ged barberet
  Og de sagesløse børn kan ikke skrive sig indforstået hermed, men må leve videre under de vilkår som en skilsmisse giver.
  Så jeg kan ikke se at det skulle være et problem at der er nogen der kere sig om disse børns trivsel.

 27. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt også et indlæg AF M JØRGENSEN – 16. MARTS 2018 16:15 der er værd at læse. 🙂

 28. Af Ib rasmussen

  -

  Ja, Danmark er et MISREGERET land, hvor vanvid, idioti, uretfærdighed, kriminalitet, sygdom, fattigdom, udnyttelse og undertrykkelse breder sig mere og mere. Se selv hvor fjollet, kynisk og skadedligt politikernes flertal fører sig frem. Se på hvordan man har forringet DSB, postvæsnet, sundhedsvæsnet og velfærden. Og på hvordan man bruger milliarder på den radikale løgnefabrik DR. Se den korte avis, national geographic og you tube om hvor galt det kan gå når demokrati og ytringsfrihed smuldrer væk. Se “Sverige er fortabt” og merkels migrant crisis.

 29. Af Leif Johansen

  -

  MAJBRITT MARIA NIELSEN
  Du har en gut herinde, som pt. står anført for en tredjedel af alle indlæg,
  mens andre på stribe forhindres, (bl.a. i at kunne svare J. Petersen igen).
  At denne person, roser dig i vildensky, og derfor at fuld adgang, er jo ren
  galimatias, da du, (som enhver anden), kan se hvordan alt derved forringes.

 30. Af Leif Johansen

  -

  Henvendt til. J. Petersen, som går igen overalt, fra morgen til aften på Berlingskes blog sites.

  Minus anden nederste * punkt-tekst, giver alt fuldstændig sammenhængende mening.
  At din begavelse, og generelle forstand er af en sådan karakter, at du ikke forstår selv
  logiske referenter, samt end ikke er i stand til at pointere “hvad” du ikke evner at forstå,
  fortæller al rigeligt om dit niveau gamle mand. (PS. Du er overalt X utallige på bloggen)

 31. Af ib rasm

  -

  Også familieopløsning, ensomhed, social ulykke og narkomani breder sig.

 32. Af Jan Petersen

  -

  Her er da i øvrigt glad for at se, at nogle læser min ros af diverse indlæg. Bevirker forhåbentlig at andre skriver lignende læseværdige input. 😉

 33. Af jaN petersen

  -

  Og nu venter drengene på anus bar på mig.
  De kalder mig sødt for bagskubberJan..
  Jeg elsker øgenavne.

 34. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt den vanlige fake name debat afsporings psykopat 16. MARTS 2018 17:12. Men hvad – evnerne rækker vel ikke længere. 🙁

 35. Af Leif Johansen

  -

  Og DR-vinklingens sindssyge fortsætter…
  Berlingske køre fortsat på, mht. hvad tilhængerne af DR mener og ikke, (al anden er helt væk)
  b.dk/politiko/dr-formand-spareplan-vil-foere-til-omfattende-reduktioner-i-danmarks-radio

  SIMPLE DEMOKRATISKE ”A.B.C”. SPØRGSMÅL (1)
  * Hvor er fakta vedr lønningerne i DR, versus komisk kort arb.tid, omsat til gage, målt i fuld tid?
  * Hvor er fakta vedr. medl.skab de politiske foreninger, giver lysår nemmere adgang til DR ?
  * Hvor bliver de “opdelte” gruppers meninger af, (efter disse er blevet fuldt ud veloplyst). ?.
  * Hvor bliver den demokratiske medie-software af, så vreden kan omsættes til forandring ?.

  SIMPLE DEMOKRATISKE ”A.B.C”. SPØRGSMÅL (2)
  * Man sidder på væsentlighedskriteriet, og deraf på hvad nationen skal fokusere på, og ikke.
  * Man bestemmer hvilke meninger som skal ytre sig, versus ikke, samt gentagelsens niveau.
  * Man sidder på hvilke spørgsmål, eller konfrontationer som skal køres, versus stik modsatte.
  * Man sidder på varigheden af egne udvalgte emner, før disses overtages af næste emne, osv.

  SIMPLE DEMOKRATISKE ”A.B.C.” SPØRGSMÅL (3)
  * Hvor er den medie-demokratiske software, så det er brugerne som udgør væsentligheden ?
  * Hvordan kan det være, det er en skatte-indsmurt, som fastsætter de inviterede meninger ?
  * Hvordan kan det være, at markedets egentlige underlagte, er fjernet fra virkeligheden ?.
  * Hvordan kan det være, så få mennesker, kan få lov at menings-invitere sig selv X konstant ?

 36. Af jAn peterseN

  -

  AF JAN PETERSEN – 16. MARTS 2018 17:16

  Dette indlæg er ikke skrevet af mig.
  Det numsehul som skriver i mit navn må stoppes af bloggeren.

 37. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt synes jeg stadig, at blogindlæg “Masseovervågning og tvangsterapi er velfærdsgoder” er et super godt indspark, der faktisk fortjener en seriøs debat. Både for og imod – det er vel ligesom det, en debat går ud på. Men venligst forskånet for diverse personfnidder – OK. 😉

 38. Af Paul Bischoff

  -

  Dansk Forskelsparti – må vel være, hvad forkortelsen DF reelt betyder. Når DF ikke kan skrive lovgivning specifikt mod alle “uønskede”, så tager man alle over en kam. Hvor der laves omelet ryger der et par æg på gulvet, men det betyder ikke så meget for Dansk Forskelsparti. De mener jo, at æggene selv er ude om det.

 39. Af Henrik S

  -

  Majbritt der er bare “fagre nye verden” der er ved at blive fuldt implementeret.
  Det er efterhånden svært at se hvad der er værst : dommedag eller dette , totalt i mindste detalje , styrede samfunds mareridt.
  Og så styret af en flok studendikose , dårligt begavede narcisister !

  Idag kan man dertil læse i denne avis at et dansk advokatfirma er valgt til Europas bedste !!!!? I denne præmie tidsalder.
  Var det ikke noget for DR med en stor fest med uddeling af præmien , et par millioner i præmie til de fattige advokater , selvfølgelig betalt af staten (det er jo så moderne at uddele til højre og venstre )og så kan man samtidig vælge den bedste journalist , politiker , bilforhandler, socialrådgiver , pædagog , djøf’er mfl og forære dem et par millioner hver – skattefrit selvfølgelig.
  Politikerne kan jo bare lægger 1-2 procenter på grundskylden eller sundhedsskatten eller nedsætte personfradraget 2 % – det er der sgu nok ingen der opdager og det er også så moderne og så kan politikerne uddele præmierne , så man rigtigt kan se hvor gode de er og så selvfølgelig stor fest på politikernes private tv station – DR.
  Med hele venstrefløjen samlet – i store kjoler og festdragt.
  Medens vi små grå almindelige ,totalt ribbede , mennesker kan hygge os i vores små dårligt vedligeholdte konkurstruede huse med en lørdagskylling af pap – foran tv- og se alle de glade mennesker , der fester for vores surt tjente penge.

 40. Af Jesper Lund

  -

  I stedet for en pligtig rådgivning til forældre, der skal skilles, ville det være bedre automatisk at tildele børnene en børneansvarlig fra Statsforvaltningen, der udelukkende har til formål til at varetage børnenes interesser og tarv i forbindelse med skilsmissen. Den børneansvarlige skal vedblive at varetage denne opgave indtil der efter skilsmissen er etableret ordnede forhold for børnene.

 41. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt også et plus til dette indlæg AF HENRIK S – 16. MARTS 2018 18:52. Kejserens nye klæder – med såvel magthavere i lånte fjer som almue i ren bar røv. Det fake show ender selvsagt galt. 🙁

 42. Af jAn peTERsen

  -

  AF JAN PETERSE N – 16. MARTS 2018 19:07
  “med såvel magthavere i lånte fjer som almue i ren bar røv. Det fake show ender selvsagt galt. ”

  Endnu et fake indlæg i mit navn.
  Mine drenge får betaling for at vise bar røv.

 43. Af Jorn D.

  -

  Betyder Ghetto Plan gratis gummi til Ghettoerne
  for
  der løfter de vist lidt for tit op i burkaen
  og
  verdens største problem jo er netop overbefolkning
  og
  i koster gratis samfundet Danmark bliver man skilt
  for
  det meste for, at få større ydelser
  men
  “så lurer der et øje i det høje”
  for
  Hvad Gud har sammenføjet, må mennesket ej adskille
  men
  ussel mammon må – kan jeg forstå – næ
  men
  hvem Du end er “så velkommen her”
  og
  det især gældende for baby Kjær

  ironi.mus

 44. Af sutmin storepik

  -

  ADVARSEL –
  Mine 2 hun “metoo HAMSTRE opfører sig underligt… det er den russiske .

  hver og EN KOMMER VI EFTER JER OGSÅ DIG SLETTER….HVER !!!! OG EN …..)

  HVER OG EN

 45. Af YHANNA PERKER

  -

  Det bliver bare mere og mere vildt .— MERE SENCUR.- hate speach = no oFF islam

  google phone – TAP IT bictch-

  HEY – HATE speach .

  FUCK KBH
  FUCK jer – ddr leaks – inc 2021 – getto paln inc+ 2045 –
  IDIOT
  4chan#

 46. Af svend jensen

  -

  Mange problemer og konflikter kunne være undgået, hvis bestemte love kun var gældende for de til Danmark irregulært tilkommende; enten som såkaldte ‘flygtninge’ eller, som de fleste, med migrantstatus på asylnas.
  Danske statsborgere lider under, at mange love egentlig er rettede mod udenlandske parasitter, men der må af vattede globalistiske grunde ikke skelnes.
  Som om ethvert fjols, der kan sige ‘asyl’ skulle have samme rettigheder som de betalende danske lønslaver – hvilket under ingen omstændigheder er fair eller anstændigt overfor betalerne.
  Asylansøgere og folk på midlertidig opholdstilladelse bør fratages alle forrettigheder og begunstigelser, da de lever her midlertidigt på nådsensbrød og fattighjælp.

 47. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Luk nu bloggen. Den er kun pinlig og uinteressant.

 48. Af Michael Jensen

  -

  Det er de radikale partier der har ført an i at underminere familieværdierne. Det var jelveds og vestagers parti der pressede mest på for at få indført lynskilsmisser. Og sammen med andre feministiske rødfascister har de i årevis hetzet og lovgivet til skade for mændene, familierne, børnene og kvinderne.

 49. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt al ære og respekt for “en lige højre” til at holde et blog kommentarspor åbent. Det kunne “Pind i øret” og hans “livet, friheden og . . . “fuck you” – lære en del af – infame klaphat. 😉

 50. Af M Jørgensen

  -

  Tænk hvis der havde været lidt mere tilsyn med de børn og familier der igennem de sidste mange år har været nævnt i forbindelse med misrøgt og seksuelle overgreb på børn.
  Flere af disse sager kunne måske været stoppet før de udviklede sig, hvis man fra kommunalt side havde været mere obs på disse familier, og især dem med en historik der fortalte om hyppige skift af bopælskommune.( nomadefamilierne)
  Jeg ved godt at det skurer grimt i liberale ører, når det er den personlige frihed der udsættes for “formynderiets svøbe”
  Men med tanke på misbrugs sagerne fra Brønderslev og Tønder og andre misrøgt og trivselssager, ville der her have været børn der kunne have fået en anden opvækst-hvis et eller andet tilsyn havde kunne gribe ind i tide.
  Man kan også vælge at kalde det rettidig omhu- det må da for pokker en erklæret socialliberal kunne se, selv med de ideologiske briller på.

 51. Af Herluf Hansen

  -

  At kalde Pind en klaphat kan være rigtig men endnu større klaphat er en der kalder sig Jan
  Han oversvømmer alle blogge med sit gebrokne havneengels og dumsmarte bemærkninger og det et forståelig at Pind og andre lukker af,avisen må snart tage sig sammen og fjerne denne klaphat for evigt

 52. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt info til dem der sidder og har våde drømme om George Orwell 1984, så er det nightmare scenario allerede introduceret for år siden. Anno 2018 er stort al teknologisk hardware og software præfabrikeret med “backdoor” applikationer til sproring, aflytning og ofte – direkte video download af brugere. Der er blot ikke så mange brugere, der ved det. 😉

  PS: i øvrigt optræder ordblinde Herluf under mange andre fake navne. Men ordblindhed kan knallerten ikke løbe fra – griner højt!

 53. Af libseth s.....

  -

  indlæg i fiifleriet? åbenbart at kun liberalister og børnemisbrugere som jan får lov her…

 54. Af lars korrupt lort i underbukser

  -

  Where justice is denied, where poverty is enforced, where ignorance prevails, and where any one class is made to feel that society is an organized conspiracy to oppress, rob and degrade them, neither persons nor property will be safe. Frederick Douglass
  Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/frederick_douglass_163959?src=t_society

Kommentarer er lukket.