Kan “rigtige drenge” ikke krænkes, Asger Aamund?

Af Majbritt Maria Nielsen 96

På nyhedssitet Dagens.dk, kunne man den 28. marts læse historien om, at en amerikansk lærerinde var tiltalt for seksuelle overgreb på en 13-årig, mandlig elev. Ifølge den 13-årige skoleelev, skulle den 27-årige lærerinde have udført oralsex på ham, haft sex med ham 3 gange og sendt både beskeder og billeder med seksuelt indhold til ham. Dagens.dk holdte sig naturligvis ikke for god til at publicere historien under rubrikken “27-årig lærerinde anholdt: suttede den af på 13-årig elev i klasseværelse”. En rubrik, der i sit frisprog allerede er problematisk, da den i det tilfælde, kønsrollerne i overgrebet havde været omvendt, formentlig ikke havde lydt “27-årig lærer anholdt; slikkede den af på 13-årig kvindelig elev i klasseværelse”.

Overgrebsklimaet har ændret sig væsentligt de sidste uger alene. De mange vidnesbyrd fra filmbranchen i 70’erne, der kom frem i Politikens historie og som retteligt skabte fokus og harme har yderligere bidraget til forståelsen af, at overgreb mod børn ikke udelukkende producerer kvindelige ofre, men også mandlige. Denne skribent sad selv i et TV 2 News studie samme eftermiddag som historien blev udgivet på Politiken og skulle forholde sig til de helt nye indslag om ofrene og deres historie i samme aftens dokumentarfilm. Men vi i panelet skulle også forholde os til den producer, der tonede frem på skærmen fra TV 2’s fjernstudie og skulle forsøge at finde hoved og hale i hans egen udmelding fra Politiken, der fik de fleste af os på stikkerne; “Det har bare været et overgreb, ikke? Det er jo ikke noget, der har gjort ondt. De er ikke blevet slået eller tvunget”.

Jeg forsøger ikke at gøre producer, Steen Herdels, udtalelse, som han senere har modereret, repræsentativ for en gængs holdning. Men absurditeten i den består og det var tilsvarende svært at sidde stille i studiet, imens en dygtig vært interviewede Steen Herdel og vi andre i panelet holdt vejret. Udtrykket “det var en anden tid dengang” er senere blevet til en yderligere absurd, næsten komisk måde at udstille det vanvittige i, at virkeligheden ved seksuelle overgreb mod børn skulle kunne affejes med en kalender eller en forklaring om, at en daværende, voksen fornemmelse af børns robusthed halvvejs legitimerede et overgreb. Misbrugte børn bliver til ødelagte voksne uanset i hvilken tidsalder, overgrebene har fundet sted. Jeg mangler endnu at læse et vidnesbyrd, der konkluderer, at et ujævnbyrdigt, seksuelt forhold mellem et barn og en voksen ikke kostede mindst den ene af parterne meget dyrt.

Derfor undrer det mig enormt, at en mand, jeg ellers beundrer for både hans samfundsindsigt og håndfaste måde at sende budskaber ud i verden på, den 31. marts på Facebook linker til Dagens.dk og historien om seksuelle overgreb på en elev i 6. klasse med teksten “Da jeg var 13 år, drømte jeg dag og nat om at få sådan en lærerinde”. Om Asger Aamund virkelig har drømt om at modtage oralsex af en voksen kvinde, da han var barn, kan jeg naturligvis ikke afvise. Men det er meget problematisk, at så fremtrædende og respekteret en samfundsstemme botaniserer i fortællingen om, at drenge – uanset alder – bare vil én ting. Også uanset om midlerne til denne ene ting tilhører en voksen eller en autoritet, der ganske enkelt gør sig skyldig i pædofili og overgreb på en mindreårig dreng, skulle det foregå.

Er du helt sikker på den opdatering, Asger Aamund? For jeg tror, du bidrager til den – heldigvis aftagende opfattelse – at drenge ikke kan krænkes af kvinder, simpelthen fordi de er drenge og kommende, voksne mænd. Som jo bare vil én ting. Uanset om man er en dreng eller en pige, skal man som barn ikke belemres med seksuelle oplevelser med voksne, der ikke kan kende forskel på en jævnbyrdig relation og et overgreb. Derfor skal voksne, særligt dem mange af os i reglen lytter til, være forsigtige med at sætte komiske rammer om seksuelle overgreb på børn, desuagtet barnets køn. Hvis børn har en seksualitet er jeg sikker på, den ikke skal blandes sammen med den voksne udgave af seksualitet, ligesom vi også må have en virkelighed, hvor vi ikke laver kønsklassisk komik over en 13-årig dreng, der “var så heldig at få et blowjob af en ung kvinde”. Den er ikke god, det er den altså ikke, vel?

Så kære Asger Aamund – vi er vant til at lytte til dig, for du har i reglen gode og underbyggede betragtninger og holdninger til samfundets emner. Let’s keep it that way.

 

96 kommentarer RSS

 1. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Nu befinder Asger Aamund sig i menneskelig henseende på et ret lavt udviklingstrin, hvilket hans succes indenfor en i særklasse primitiv forretningsverden er bevis på. Det fremgår tydeligt af hans særprægede ordforråd.

  Hans primære mål er, som for alle rigtige drenge og mænd, tilfredsstillelse af egne lyster i størst muligt omfang. Hvad det koster andre af ulykke spiller for den sande medspiller i vort blomstrende erhvervsliv med tilhørende kønsliv ingen rolle.

  Det er ren biologi, og for lavt udviklede spiller alder absolut ingen rolle, når det drejer sig tilfredsstillelse af det ene eller det andet behov. Det er lidt underligt, at man stadig kan forarges over, at mennesket agerer som et dyr. Det kan forargelse ikke fjerne med en lov – eller ti.

 2. Af Glenn Madsen

  -

  Det er rigtigt! vend mange af disse sjofle kommentarer og vittigheder om, og det ville virke nærmest absurd. F.eks, vittigheden om luftkaptajnen der nu godt kunne tænke sig en kop kaffe og et blow-job …
  Spøg til side!

 3. Af bent jensen

  -

  Efterhånden ligner belgiske avis en mellemting mellem pollertiken, et ugeblad og et underlødigt smudsblad. Hver dag stilles spalteplads til rådighed for lumre historier, for radikale verdensfrelsere, rabiate feminister og røde pladderhumanister, mens folk som ikke ønsker forrykte og svenske tilstande i Danmark, blokeres på alle avisens blogs. Foreløbig er postvæsnet og store dele af velfærden og sundhedsvæsnet kollapset, og demokratiet, infrastrukturen samt lov og orden mv. er også udhulet.

 4. Af b jen

  -

  Vil ly mad sen som er erklæret kommunist, ser på verden gennem tykke røde brilleglas. Noget som afspejles i alle hans indlæg. Vil ly der stadig ikke har forstået at kommunismen er en massemorderisk religion/ideologi, skulle nok være den sidste til at beskylde andre for at være primitive og lavt udviklede.

 5. Af b jen

  -

  Salget af aviser falder og falder. Kan det ikke tænkes at det er fordi rigtig mange er ved at være dødtrætte af den evindelige hetz mod mændene og familierne, af den daglige propaganda om at kvinder er meget bedre end mænd, af postulaterne om at danske kvinder er undertrykte og ofre for millioner af krænkelser. At kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne er egoistiske, kortsynede og bevisligt kæmper for særfordele, privillegier, kvoter, forkælelse, magt og fortrinsret…. forties/skjules. Se hvad de har udrettet i Sverige, hvor velfærdstab, kaos, sygdom, vold, mord og hverdagsterror nu er en stor trussel mod alle menige svenskere.

 6. Af Anne Marik

  -

  Kære Majbritt.

  Du sammenligner æbler og auberginer her. Drenge og mænd har lyst til sex på en måde og med en intensitet, som piger og kvinder ganske enkelt ikke har eller føler.

  Jeg er helt med på, at den seksuelle lavalder i DK hedder 15 år (og 18 i USA, 15 er dog mere realistisk og mindre puritansk), og at en 27 årig lærerinde bør ikke dyrke sex med en 13-årig elev. Enig! Men det ér forskel på, om en voksen mand dyrker sex med en 13-årig pige/dreng, eller om en 27-årig sexbombe af en lærerinde dyrker sex med en 13-årig dreng. Forskellen er: LYSTEN.

  Sandsynligheden for, at en 13-årig pige/dreng har lyst til at dyrke sex med en voksen mand er forsvindende lille. Sandsynligheden for, at en 13-årig dreng har lyst til at dyrke sex med en kvinde, der ser ud som Brittany Zamora, er – apropos kommentarsporet på hvert eneste FB-indlæg om Asgers update – ENORM.

  Men ja, vi kan ikke overlade det til voksne at vurdere, om en 13-årig har lyst til sex. Det siger sig selv. Det er ulovligt og med rette. Men at skælde Aamund ud for at sige det, alle mænd og drenge tænker, er spild af kræfter. Med mindre idéen altså er at skamme dem til at holde kæft med deres tanker, drifter og værdier, sådan som vi har gjort med alt andet i samfundet efterhånden.

  Revolutionen kommer, når det politiske korrekte bæger flyder over. Det kan ikke vare længe.

 7. Af KB. Sørensen

  -

  Asger er jo sammen med venstre v revisore og fadbamsen, Danmarks mest korrupte. Disse ulækre befinder sig på et meget lavt udviklingstrin. Primitive dyr, hvor vi skal have indført dødsstraf over et vis niveau af penge kriminalitet.

  Fx burde Løkkens brug at dyre rejser for ham selv og familie, have ført til dødsstraf? Asger blev rig på at gøre sine aktionærer fattigt. Tog sig godt betalt for det. Deres forkvaklet kvindesyn kan ikke undre? Naturligvis besidder de alle den. Ligesom hr.rosa fra nye borgerlige, jan,Lau, koen , pre.ben kaldt b.jen i dag. Primitive dyr.

 8. Af Karsten S

  -

  Vel er Asger da ikke gået forlangt. Han fortæller, hvordan tingene er. Da jeg var ganske ung lærervikar (og mandlig fotomodel) blev jeg tilbudt, og budt, det mest utrolige af teenagepigeeleverne.(Trekanter, blottede bryster, bryster der blev trykket mod mig, benklæder der blev trukket ned). Havde det været misbrug, hvis jeg tog imod. Ja, juridisk i hvert fald, og selv om aldersforskellen kun var 5-6 år, ville jeg være blevet idømt en ret streng straf, hvis jeg havde taget imod. De piger på samme alder som skolepigerne, jeg mødte ude i byen og ved modemesser, gav mig i mange tilfælde lignende tilbud. Dem tog jeg til gengæld ofte imod.Var det ulovligt. Nej. Grænsen er hårfin. Jeg tvivler på, at èn eneste af disse piger ville have følt sig udnyttet. Jeg tror ærlig talt snarere, at de ville have fået et dejligt minde for resten af livet.

 9. Af bo jensen

  -

  Danske mænd er generelt meget naive når det gælder politik. De stemmer gladelig på politiserende kvinder som kvitterer ved at konspirere og lovgive mod mændene. Som derved bliver mere og mere retsløse i skilsmisse-situationer og overfor falske beskyldninger m.m.m.. Yderligere fører disse radikale politik-kvinder sig frem med kommunistisk politik som sår splid og konflikt mellem mænd og kvinder, mellem danskere og migranter, mellem rige og fattige, mellem børn og forældre, mellem staten og befolkningen. Se “Sverige er fortabt”.

 10. Af LS... Sørensen

  -

  “Men det ér forskel på, om en voksen mand dyrker sex med en 13-årig pige/dreng, eller om en 27-årig sexbombe af en lærerinde dyrker sex med en 13-årig dreng. Forskellen er: LYSTEN. ”

  Noget forkvaklet borgerligt mandesludder.
  Der er ingen forskel. Formentlig skrevet af pædokoen?

 11. Af LS... Sørensen

  -

  “Men det ér forskel på, om en voksen mand dyrker sex med en 13-årig pige/dreng, eller om en 27-årig sexbombe af en lærerinde dyrker sex med en 13-årig dreng. Forskellen er: LYSTEN. ”

  Noget forkv.aklet borg.erligt mandesludder.
  Der er ingen forskel. Formentlig skrevet af pæd ok.oen?

 12. Af Christian Engel

  -

  “Er du helt sikker på den opdatering, Asger Aamund?” Nu sover du vel med hænderne over dynen lille Asger? Jeg synes det er dybt upassende, at en 29 årig kvinde mødrer om en næsten tre gange så gammel mand på den måde. Politisk korrekthed er når ens samtalepartner pludselig forvandler sig til ens mor. Eller tror det forholder sig sådan.

 13. Af Poul Gottlieb Jacobsen

  -

  Det er imponerende hvor daarligt sprog og hvad I kan faa jer selv til at skrive i Danske Aviser og blogge. Og saa godt at se at kommunisten Jorgen Villy Madsen ogsaa begaar sig paa denne blog. Hvor trist at man kan laese saa slesk tale paa blogge og aviser i Danmark.

 14. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg meget enig i Asger Aamund udtalelse – “Da jeg var 13 år, drømte jeg dag og nat om at få sådan en lærerinde”. Enhver rigtig dreng har vel lignende drømme. 🙂

  Til gengæld er jeg lodret uenig i det – efter min mening – total hjernedøde forslag DF ifølge DR.dk har i godteposen: “Dansk Folkeparti vil forbyde pædofile ytringer “. 🙁

  Et simpelt spørgsmål – ønsker DF “ytringsfrihed” a la Kina / Nordkorea? 😉

 15. Af Jesper Lund

  -

  En lærer må ikke have sex med en elev, som ikke er fyldt 18 år, da en lærer har et særligt betroet ansvar for sine elever. Det er for forhindre at en lærer udnytter sin autoritet til seksuelt at misbruge sine elever. Sådan skal det selvfølgelig være.

  Det ændrer ikke på, at både piger og drenge under 18 år kan føle sig tiltrukket af en lærer, så de ikke har imod at have et seksuelt forhold til denne lærer. Det hændte da i min skoletid at jeg følte mig seksuelt tiltrukket af yngre kvindelige lærere. Hvor ofte det samme sker for skolepiger, aner jeg ikke.

 16. Af Thomas Nielsen

  -

  Jeg synes, du overser en vigtig pointe, Majbritt: Uanset om Asger (og med ham mange andre pubertetsdrenge) drømte om at få en sådan lærerinde, så havde det under alle omstændigheder været et overgreb. Det er ikke sjældent sådan, at den unge som udsættes for overgrebet ikke selv kan overskue langtidsvirkningerne, endsige den voksnes egentlige motiver. Den unge er måske tværtimod smigret over al den opmærksomhed fra en voksen, som han hun tilmed ser op til.
  Havde Asger Aamund rent faktisk været udsat for en sådan lærerinde, så er det højst tænkeligt at hans drømme i dag var erstattet af mareridt. Som det gamle ord siger: Pas på med hvad du ønsker dig – du risikerer at det går i opfyldelse!

 17. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt utroligt at bruge en blog på – “27-årig lærerinde anholdt: suttede den af på 13-årig elev i klasseværelse”. Et tilfælde hvor odds formentlig er mindre end odds til at vinde 10 mill kr i Lotto. Der synes ellers at være rigelig med lidt mere nærværende almene emner at tage fat på. 😉

 18. Af Martin Jørgensen

  -

  Nu vil jeg kun forholde mig til det som Asgar Aamund har sagt om drengedrømme.
  Enhver sund og normal dreng der befinde sig i puberteten ,og hvor hormonerne fiser rundt i kroppen, og stemmelejet hopper fra tenor til baryton.
  Oplever i drømme forskellige seksuelle handlinger der tit fører til en udløsning i søvne( populært kaldet englefjams)
  Så der er ikke noget unormalt i, at det kan være en attraktiv kvindelig skolelærer der opleves i drømmen.

 19. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Gottlieb dog
  Jeg bliver glad og beæret hver gang, nogen kalder mig kommunist og vil gøre alt, hvad jeg kan for at leve op til forventningerne, lover jeg. I Europa er kommunist den fornemste hædersbetegnelse, man overhovedet kan få, og jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg har fortjent den. Jeg håber det.

  Jeg er helt med på, at du og amerikanere i almindelighed bruger ordet som et skældsord – længere er I ikke nået i udviklingen af det moderne samfund. Trump sørger oveni købet for, at USA bevæger sig baglæns.

  Heldigvis kan Europa klare sig uden USA, og vi er fuld gang med at organisere et fredeligt samarbejdende ægte demokratisk samfund under europæisk kontrol. Vi har fået nok af USA. Til din information betyder kommunisme demokrati, men det er du nok ikke i stand til at forstå.

 20. Af Jan Petersen

  -

  “Til din information betyder kommunisme demokrati” . . . . . Begrebsforvirring er ligefrem en dyd for uvidende!

 21. Af svend jensen

  -

  Seksualundervisning for begyndere::
  Oppe over alting troner Charles Darwin.
  Han fandt ud af, at ethvert biologisk væsens fornemmeste opgave i livet er at reproducere sine gener.
  Til det formål behøves sex og nogen at have det med; dog ukønnet eller dobbeltkønnet reproduktion undtaget.
  Hvis moral, etik, religion og romantik begunstiger det ønskede formål, tager man det med som nødvendige (re)produktionsomkostninger.
  Alt andet (konkurrence fremmer processen) er følger heraf.

 22. Af Otto Kjærgaard

  -

  Jeg kan af gode grunde ikke vide, hvordan alle drenge ville have oplevet det, men jeg tror de fleste af mine jævnaldrende kammerater ville have betragtet det som en oplevelse, hvis en ung køn lærerinde havde udsat dem for det, men man skal da beskytte det mindretal, der opfatter sådan en oplevelse som et overgreb.
  Udfordringen er jo at lave en lovgivning, der tager højde for at børn udvikler sig meget forskelligt. Der er 13årige, der er meget længere fremme i skoene end andre, der måske er 18år gamle.
  Jeg går ind for, at børn skal beskyttes, men når der opstår en sag så synes jeg også, at man må vurdere den enkelte sag og vurdere om der virkelig var tale om en krænkelse eller blot en kvinde og en dreng, der havde en sjov oplevelse sammen. Det er selvfølgelig nemmest med faste grænser, men personerne og omstændighederne er vidt forskellige.
  Jeg synes Asger Åmunds indlæg er et nødvendigt angreb på den overdrevne sexforskrækkelse som har bredt sig de senere år.

 23. Af niels petersen

  -

  De fleste seriøse bloggere er forlængst flygtet. Tilbage er en masse underlige snegle og fårede får, der lader deres meninger og tankevirksomhed dirigere af medierne. Og selv de mest ligegyldige og betydningsløse emner går de op i med liv og “sjæl”. At belgisk avis aldrig giver bloggere ordentlige muligheder for at debattere emner af afgørende betydning for danskernes fremtid, generer ikke disse indskrænkede typer. Og vil ly er stolt af at være kommunist, selvom de rødsorte fascister har ødelagt livet for over 100 millioner mennesker. Se “Kommunismens sorte bog” eller læs om statsterror og udryddelseslejre.

 24. Af Niels Larsen

  -

  I øjnene på enhver normal 13-årig knægt står fisse i det ene øje og mere fisse i det andet.

  Det ligger i generne.

 25. Af Jan Petersen

  -

  “I øjnene på enhver normal 13-årig knægt står fisse i det ene øje og mere fisse i det andet.

  Det ligger i generne.”

  Så sandt som det nu engang kan udtrykkes. Med den væsentlige korrektion, at det vel gælder alle normale hankøn – stort set fra fødsel til død. 😉

 26. Af ole vestergård

  -

  Ja, 15.51 og 16.02 er vel gode eksempler på platte, fjogede, ligegyldige og vulgære kommentarer fra åndelige dværge.

 27. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det er en autoritets misbrug af en ung dreng. Længere er den ikke. En regel her er overtrådt af lærerinden.

  Lærere, kvindelige som mandlige, har en vis magt og autoritet i undervisningsfohold, så de skal nødvendigvis holde sig væk – ellers misbruger de deres position.

 28. Af Helge Nørager

  -

  Det er mange år siden jeg ophørte med at tage Asger Aamund alvorligt, nok ca. dengang hvor
  de fleste af hans venner og bekendte gik fallit pga. mandens gode råd.
  Det undgik han personligt, men ikke mange andre, han er en konkurs rytter med sporadisk succes.
  Og bør ikke tages alvorligt eller seriøst, med mindre stor trang til pyramidespil samt dyrkning af falske alfahanner er en trend.
  Bort set fra det har de fleste unge mænd sikkert ganske mange fantasier.
  Og lidt respekt for at han tør fortælle, lidt uheldigt at kvinder som blogskriver måske aldrig har haft en fantasi og gør andres til virkelighed,
  Det er fantasi, men konkurs rytteri er ikke fantasi,
  Og Asger Aamund er en lidt tvivlsom succes. Med mange ofre økonomisk for hans fantasier.

 29. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det er en autoritets misbrug af en ung dreng. Længere er den ikke. En regel her er overtrådt af lærerinden.

  Lærere, kvindelige som mandlige, har en vis magt og autoritet i undervisningsforhold, så de skal nødvendigvis holde sig væk – ellers misbruger de deres position og dermed unge mennesker.

 30. Af Helge Nørager

  -

  Enig, Birgit, det er ret simpelt.
  ,

 31. Af Jan Petersen

  -

  “Det er en autoritets misbrug af en ung dreng. Længere er den ikke. En regel her er overtrådt af lærerinden.”

  Meget enig, hvis sagen ellers holder vand. Lige pt er “sagen” blot anklager, lidt i stil med gift-fis i Salisbury. I øvrigt er det en amerikansk sag, hvor domstole er notorisk kendt som rene pengemaskiner for vakse advokater. Så formentlig ender det hele op i et økonomisk forlig, der kan gøres op i klingende dollars. 😉

 32. Af J Nielsen

  -

  “Et simpelt spørgsmål – ønsker DF “ytringsfrihed” a la Kina / Nordkorea?”

  Et simpelt svar: Ja.

  DF går ind for den helt specielle afart af ytringsfriheden, der hedder “ytringsfrihed for ligesindede”. Mundkurv til alle andre. Det er det de mener, når de siger at “ytringsfriheden er ukrænkelig. Den kan ikke gradbøjes”.

  Det parti har som modus operandi at forsøge at true, lovgive, eller udsulte deres opponenter til tavshed. Alt sættes ind for at undgå at blive modsagt.

  Den største bekæmper af ytringsfrihed folketinget endnu har set. Lad det ikke blive overgået.

 33. Af henrik jørgensen

  -

  I en tid hvor Danmark hastigt er på vej mod uhyggelige og uhyrlige tilstande a la Sverige, bruger masser af danskere deres tankekraft og energi på ligegyldige ting og fjollede emner. At hundredtusinder af danskere vil få en dyster og barbarisk fremtid betyder intet for dem. Tankeløse, kortsynede og korrupte partier styrer befolkningen mod katastrofe og undergang, men pyt da med det. Se den korte og snaphanen osv.

 34. Af J Nielsen

  -

  “Lige pt er “sagen” blot anklager, lidt i stil med gift-fis i Salisbury”

  Jeg kan heller ikke komme mig over ligheden mellem de to sager.

 35. Af R.H. Kristiansen

  -

  Om Asker Aamund stadigvæk er i puberteten vides ikke. Det kunne det tyde på, efter udsaget at dømme.
  Lærere eller andre voksne uanset køn bør slet ikke misbruge børn. Så er den ikke længere.

  Lille L i s b e t h/KB S ø r e n s e n.
  Jeg stemmer til venstre for midten. Nye Borgerlige er nok mere for dig.

 36. Af Jesper Jacobsen

  -

  @MMN, Asger Å siger højt hvad rigtigt mange mænd og især teeenage drenge tænker, et BJ fra en lækker lærerinde er altså noget der kan få teenage-hormoner til at løbe ekstra hurtigt…
  Normalt læser jeg dine klummer med etlille smil på læben, men ikke denne gang. Spar os for denne puritanisme og politisk korekthed.

 37. Af Jan Petersen

  -

  “Jeg kan heller ikke komme mig over ligheden mellem de to sager.” Den simple lighed er, at et par vidt forskellige aktører er anklaget – ingen beviser, blot spekulationer, indicier og resten klarer “medier folkeskolereform”. 🙁

 38. Af Jan Petersen

  -

  folkeskolereform – griner skal selvsagt være – folkedomstolen !

 39. Af LS.... s.....

  -

  Socialismen er eneste vej frem..og jan’en og andre fascisters tilhør, interessere ikke folket. Såvel som hans og deres støtte til lovlig pææældofili.

  Svare jo til at man støtter pr..bens kvinde ha d? i dag kaldt b.j.en, og nægtet omgang med sine Børne pga. fortidig misbrug mv.

 40. Af LS.... s.....

  -

  Soci…alismen er eneste vej frem..og ja..n’en og andre fas…cisters tilhør, interessere ikke folket. Såvel som hans og deres støtte til lovlig pæ.æældofili.

  Svare jo til at man støtter pr..bens kvinde ha d? i dag kaldt b.j.en, og næ.gtet omga.ng med sine Børne pga. fortidig mis.brug mv.

 41. Af LS.... s.....

  -

  Også interessant hvorledes mange borgerlige mænd har en crush på røde skolelærer herinde?

  Helt naturligt naturligvis. Der er så godt som ingen borgerlige retur i blokken mere. Og de der er, er ikke noget værd med deres tophatte og 8 lag cremer, falske bryster og forfærdelige hysternonsens.

  Dog ret så pubertetsagtigt? De er aldrig vokset op.

 42. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos nyhedssitet Dagens.dk (som jeg ikke kendte) stødte jeg på en artikel, der er lidt mere relevant for stort set alle:

  5 gode grunde: Derfor er det sundt for dig at onanere
  http://www.dagens.dk/nyheder/5-gode-grunde-derfor-er-det-sundt-dig-onanere

 43. Af Peter Kyllesbeck

  -

  holdte sig -> holdt sig

 44. Af Martin Jørgensen

  -

  Det parallele samfund.
  Har det pæne borgerskab en skjult side ? Er det kun hos de forvirrede udflippede typer fra 68 generationen at perversiteterne stammer fra ?
  Hvad laver kontorchefen og bankfuldmægtigen på de i offentligheden kendte opsamlingsteder hvor de for kroner og ører kan leve deres seksuelle fantasier ud.?

  Så pas lidt på med at generalisere , der finder et misbrug sted i alle samfundslag.
  Selv i dem hvor man umiddelbart , vil slå korsets tegn foran sig , og sige det her kan ikke være rigtigt.

 45. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos pædofile og “slå korsets tegn foran sig ” behøver man blot Google lidt om Vatikanet og den katolske kirke. Af andre notabiliteter kan nævnes Bill Clinton som regelmæssig gæst ombord på Jeffrey Epstein’s Boeing 727 – også kendt som “the lolita express”. Eller Google lidt om engelske notabiliteter. Masser af emner til en “child sex abuse” award – formentlig uden rød løber, men direkte i spjældet – hvis de ikke var så high profiles. 😉

 46. Af Per Frederiksen

  -

  Stop jer selv… En 27 årig, voksen kvinde, er ekstremt mere moden end et 13 årigt barn i begyndelsen af puberteten. Det er stadig to verdener, hvor kvinden er autoritet, ‘mor’, voksen og udsender helt forkvaklede signaler, hvis hun lægger an på ham seksuelt.
  13 årige drenge drømmer IKKE om 27 årige kvinder, der ’scorer’ dem i virkeligheden, omend måske i spæde fantasier – for dem er det en gammel kone, selv hun måske af andre mere voksne mænd betragtes som mere eller mindre lækker.
  Da jeg var ung lærerstuderende, havde vi en kvindelig medstuderende, en flot pige syntes vi mænd, på 25 år, som ‘forførte’ en 14 årig dreng på et toilet. Han vågnede bestemt ikke op i Paradis efter opfyldelsen af en hed drøm… Han havde det af helvede til lang tid efter, og han og vennerne var meget forvirrede og usikre omkring det.
  Både unge drenge og piger kan have en adfærd der kan virke udfordrende og eksperimenterende seksuelt også overfor voksne. For en voksen i den relation er der kun en vej: Hold nallerne helt, helt, helt, helt, helt væk…

 47. Af Jan Petersen

  -

  AF PER FREDERIKSEN – 4. APRIL 2018 20:08, det lyder helt bestemt også som en beretning fra “virkeligheden” – eller . . . . . 😉

 48. Af j. haNsen

  -

  Men det er meget problematisk, at så fremtrædende og respekteret en samfundsstemme botaniserer i fortællingen om, at drenge – uanset alder – bare vil én ting.
  Skriver MMN.

  Aamund er ikke nogen respekteret person.
  Bortset fra den yderste højrefløj.
  Hvis MMN respekterer Aamund.
  Så må hun tale for sig selv.

 49. Af Bo Christensen

  -

  Det handler vist ikke om meget andet end politisk korrekthed….jeg drømte som 13 årig også om at knalde en lærerinde og jeg knaldede faktisk ved mere end en lejlighed en voksen kvinde.

  Det var dejligt, inspirerende og stimulerende, og jeg ville for alt i verden ikke ha undværet det.

  At vi er nødt til at ha en lov der forbyder det er klart, men at drenge har et helt andet sexdrive end piger og en lyst til at knalde meget tidligt er så sandt som det er sagt.

 50. Af Jan Petersen

  -

  “jeg drømte som 13 årig også om at knalde en lærerinde og jeg knaldede faktisk ved mere end en lejlighed en voksen kvinde.”

  Muligvis en fed drengedrøm, men meget med virkeligheden har drømmen formentlig ikke. 😉

 51. Af KARL NIELSEN

  -

  Brødre, det er tid til at vi siger fra overfor alt det her kællingepis….det har taget overhånd nu.

 52. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – kællingepis – meget enig. Men der er desværre unægtelig ganske få “brødre” – ægte mandfolk . . . . . nu om dage. 🙁

 53. Af Jesper Lund

  -

  Jeg har selv været inde på at elever kan føle sig seksuelt tiltrukket af en lærer, men det er i bund og grund irrelevant i den amerikanske lærerindesag og hermed er også Asger Aamunds facebook-kommentar irrelevant. Den amerikanske lærerinde har jo også ifølge dansk lovgivning klart gjort noget ulovligt ved at have sex med en mindreårig. I den forbindelse er det ligegyldigt hvilke seksuelle fantasier den 13-årige har. Det virker iøvrigt også som om det er den amerikanske lærerinde, der udlever sine seksuelle fantasier i hendes forhold til den 13-årige.

 54. Af ben foster

  -

  1. Men are bigger, stronger and faster. Need I give you the other nine reasons?

  2. Who says women are better in the kitchen? It’s no coincidence that most of the top chefs in the world are men.

  3. Men are low-maintenance. It takes my wife ten times longer than me to get ready for
  a night out.

  4. And if we got a flat tyre on the way to the restaurant, there’s no chance she would jack up the car and fit the spare.

  5. Last year’s Wimbledon Men’s Singles Final attracted 16.9 million viewers in the UK, compared to the Ladies’ Singles Final’s paltry 6 million.

  6. Ludwig Van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach: some of greatest composers ever to have lived – all men.

  7. I can count the number of genuinely funny female comedians on one hand, whereas there are too many funny men around to mention.

  8. Multitasking is overrated. Why mess around trying to juggle loads of tasks when you can do just one and do it right?

  9. Men are perfectly happy with one good pair of shoes for every occasion. Women have wardrobes bursting with footwear.

  10. As we get older, we tend to get more attractive – see George Clooney. As women get older, they get, well… See Joan Rivers.

 55. Af Helge Nørager

  -

  Ok lad os slå det fast.
  1 fejl at tillade de måtte pippe i mænds nærvær.
  2 fejl at lade dem lære at læse og skrive under påskud af at madopskrifter skulle deles,
  3 fejl at vi alle ikke er fundamentalistiske salafister.

  Desværre er mænd, mænd og tøser skønne, så den holder nok ikke i byretten eller til et folketingsvalg.
  Men prøv dog blot engang imellem at huske på hvem vi er.
  Ådselædere med for megen hjerne.
  Og fantasi er fantasi men tankepolitiet kommer som nok.
  Blot giv idioter som mig spillerum, jeg ved at det kan lade sig gøre at af taste andres tanker, men for mig er det de små kredsløb der aflæser de magnetiske forandringer der er spændende.
  Tågesnak, og stadigt de skulle aldrig være tilladt at pippe i mænds nærværd.
  Det fatter enhver forstandig mand.
  Men mange mænd har en lille p.k, og fatter ikke dette.

 56. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som jeg også var inde på tidligere, så er omtalte sex sag vel så langt ude i odds hegnet, at selv Lotto odds for at score 10 mill kr – som alternativ til et lærinde blow job – er langt mere realistisk! 😉

 57. Af Helge Nørager

  -

  Det er meget enkelt, kvinder vil have børn
  Og sikkerhed for børns fremtid,
  Et skaffedyr er godt og et skuffejern trist.
  Så enkelt er det.

 58. Af Bo Christensen

  -

  Jan Petersen,

  jeg forstår nu at du har en meget indskrænket verden at bevæge dig i. For folk med indskrænkede verdensbilleder er det svært at forestille sig der kan foregå andet end det man selv oplever. Det er helt normalt. Men hvad skulle fordelen for mig være ved at fortælle om min oplevelse hvis den ikke var sand?

  Du ved tilsyneladende bedre end jeg, hvad jeg oplevede som dreng. Er det sådan jeg skal forstå dig?

  Dog skal det siges til dit forsvar at du “muligvis” synes det var en fed drengedrøm og anerkender altså at drenge gerne vil knalde med voksne kvinder.

 59. Af Palle Potens

  -

  200.000 års evolution – Og de har stadigvæk ikke fattet det!

 60. Af kurt jensen

  -

  Drop det pis her. Hvis Asger aamund skriver det han skriver så mener han det. Drop det der psykologiske hetz ! Hvad asger siger mener han, og har du et problem med det, så skriv til ham, istedetfor at sidde her som en kælling og hænge ham ud. JA!!!! der er sgu nogle drenge på 13 år der gerne vil kneppe igennem. Sådan er det! Drenge har en pik og den vil de putte ind hvor de kan. Sådan er det !! TRÆT AF HETZ IMOD MÆND OG DRENGE !

 61. Af j. haNsen

  -

  Aamunds udtalelser viser endnu engang. at højrefløjen mangler sociale kompetancer.
  Og ikke har nogle naturlige barrierer også hvad angår misbrug af børn og kvinder.
  Aamund udtaler jo bare, hvad alle borgerlige tror og tænker.
  Politiet bør skærpe opmærksomheden på Nordsjælland. Og afdække misbruget af børn og aupair piger i borgerlige hjem.
  I udkantsdanmarkmå der også gøres en indsats,
  DF segmentets misbrug af asiatiske kvinder bør ligeledes standses.

 62. Af R.H. Kristiansen

  -

  Ben Foster, how lucky you are being a man. Congratulations.
  There is only one thing a woman does better than a man, yet. That i getting pregnant and having a baby boy like you.

 63. Af Niels Lemche

  -

  Så for ikke så længe siden et program om den menneskelige evolution: Tesen var, at manden er kun en prototype, egentlig ikke så lidt af et skvat, der ikke kan holde til det seje træk i den daglige trommerum. Kvinden kom i top, en sej kælling. Når man ser, hvad de gennem historien har skullet klare for, at skvatetet skulle have det rart, det er utroligt. Og så skulle de hele tiden rende rundt med rund mave fordi de havde gjort skvattet tilfreds. Skvattet har godt kunnet konkurrere med maven, men så var det bodegabuen, der gjaldt. Ikke så mærkeligt, at den kvindelige gennemsnitsalder i fortiden var væsentlig lavere end mændenes, måske op til 25% lavere..

  Men én yderligere ting har kvinderne udviklet til perfektion: Sejhed i omgangen med manden. De bliver bare ved og ved, indtil skvattet giver sig. “Som dryppende regn på taget er arrig kvindes tale i huset” (Orsprogenes bog)

  Ville mændene have tid til al deres gøren og laden, hvis ikke de gennem historien havde haft kvinderne til at udføre alt det kedelige arbejde, de ikke gad?

  Og se hvor let det er at trænge dem til siden i disse dage.

  Skrevet af en, der har været gift med den samme i 52 år.

 64. Af R.H. Kristiansen

  -

  Andres tanker lader sig nemt taste skriver en deltager. Tastede tanker kan blive til bots. Det kalder man en computergenereret robot. Programmøren tager andres ord og lader computeren tviste dem lidt og tilføjer lidt ondskabsfuldheder, så som, at islændinge ligger danskerne til last og at de ligger med får. Så ryster man boksen igen og lige pludselig skriver botten, at teologiproffessore er det ene eller det andet. Så nemt er det. Et lille påvirkningsprogram genereret af en programmør og en computer. Således kan man meget effektivt lave mange indlæg på en en blog eller på facebook mm. Hvis man ikke kan lide islændinge skriver mand det, hvis man ikke kan lide teologiprofessore skriver man det og hvis man ikke kan lide muslimer skriver man det. Er man muslim kan man hakke på danskerne og så videre. En falsk ny verden, hvor der kan tjenes mange penge. Forfattere til computergenererede bots er moralsk forkastelige. Så som en ansat lærer fra Cambridge University, som brugte universitetet penge til at udvikle en app. Så stiftede han et firma og solgte sin forskning (resultat blev en app) fra universitetet til bl.andet. Cambridge Analytica. Det hedder firmaet, som købte appen ironisk nok. Gad vide om han stadigvæk er ansat på Cambridge. Her brugte man også adfærdspsykologer for at udvikle tankesættet for appen.

 65. Af R.H. Kristiansen

  -

  Rettelse til kommentar kl. 7.15 i dag
  is, der manglede et s.

 66. Af Martin Jørgensen

  -

  ” Som dryppende regn på taget er arrig kvindes tale i huset”
  Måske bor der en Xanthippe i enhver kvinde, det er vel bare et spørgsmål om hvornår, og under hvilke omstændigheder dette vil åbenbare sig.

 67. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Lemche (8.37)

  Du glemmer, at samfunds- og familiestrukturen var helt anderledes før i tiden. Man havde slaver (trælle) og tjenestefolk. Man var mange om arbejdet. Børnene hjalp til.

  Overklassens kvinder levede et liv i lediggang. På afbildinger sidder de konsekvent ned … med sytøj eller en bog.

  Kvindeundertrykkelsen bestod derimod i, at samfundet ikke tillod kvinder at tage få en uddannelse og få et borgerligt erhverv.

 68. Af R.H. Kristiansen

  -

  Kommentarer kl. 9.36, 9.44 og 9.46 viser, at den computergenererede bot er lidt forvirret i dag, eller så er programmøren kommet til at hælde noget sødt ned i computeren, måske likøren Bayleys eller russisk vodka. Sukker skaber overgang i computeren, som alkohol gør i hjernen hos mennesket.
  LD S/L i s b e t h u s og programmør, jeg har tid hele dagen. Ligger med influenza og er hjemme i dag. Er klar til at kæmpe. Og husk L i s b e t u s jeg har ikke en udadgående attribut og stemmer til venstre for midten. Jeg er en kvinde, som har været gift i mange år med den samme mand. Programmør du må anskaffe dig computer med bedre hukommelse, ellers så bliver alt hvad du får botten til, utroværdigt. Eller er det måske programmørens korttidshukommelse den er gal med. Hovedtraumaer kan ødelægge kortidshukommelsen. Havde engang en studerende, er havde problemet. Det var svært for ham.
  Husk det er det subtile, der skaber ændringer i folks hjerner, ikke en grov løgn. Husk også, at det er russerne, der bilder folk ind, at nordboer dyrker sex med dyr. Edru kvinde er nok alligevel bedre fungerende end en påvirket mand, trods mænds overlegenhed på alle måder.

 69. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt at sammenligne et ofte stykke yderst kompliceret software (en bot) med en gang hovedløst ævl fra navne fake(s), er vel nærmest at gøre grin med software udviklere af bots, der bestemt ikke er uintelligente. 😉

 70. Af lars østergaard

  -

  Det er ganske tydeligt at denne debat og de øvrige blogdebatter domineres af falske indlæg, af agenter for indvandrings- og godhedsindustrien, af halv- og kvarthjerner, af robot-genererede indlæg, af blokering/frasortering af seriøse indlæg over fire linjer.
  Hvorfor tillader avisen denne ødelæggelse af debatterne?

 71. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Luk bloggen. Den er uden mening.

 72. Af Jan Petersen

  -

  “Luk bloggen. Den er uden mening.”

  Så lad dog være med at glo på bloggen – klaphat. 🙁

 73. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er et banalt faktum, at mange trettenårige drenge har fantasier om, at have sex med fuldt udviklede og sexede kvinder, der er langt ældre, end de selv er.

  Mange af de sexmisbrugte, mindreårige piger fra den engelske by, Rotherham, gik i starten af forløbet også frivilligt i seng med de voksne mænd, der senere udsatte dem for gruppevoldtægter, og tvang dem til prostitution.

  Store børn har ven spirende, uudviklet seksualitet, men dét betyder ikke, at de er frit bytte for liderlige kvinder og mænd, på lige fod med andre voksne kvinder og mænd, netop fordi de er så små – dvs. reelt forsvarsløse – og uerfarne.

  Børn kender ikke sig selv, eller andre mennesker særligt godt, fordi de har levet i så kort tid, og derfor kan de nemt lokkes til at rode sig ud i noget, som de på forhånd ikke véd, at de ikke kan kapere.

  Sagen, med de mindreårige piger i Rotherham, der i starten gik frivilligt i seng med voksne mænd, der derefter begyndte at sexmisbruge dem på det groveste, viser, hvorfor samfundet er nødt til, at forbyde, at voksne har sex med børn:

  De voksne, der går i seng med børn, kan alt for ofte ikke styre sig, men misbruger det ulige magtforhold på det groveste, hvilket efterlader de sexmisbrugte, store børn, som psykiske og sociale vrag – selvom de gerne “ville selv” i starten.

 74. Af Jan Petersen

  -

  .. . . “hvorfor samfundet er nødt til, at forbyde, at voksne har sex med børn” . . . . Jamen de forbud har diverse retssamfund også. Hvis en eller anden fristes over evne, falder hammeren. Længere er den historie ikke. 😉

 75. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,sen

  -

  ” Hvis en eller anden fri…stes over ev.ne”

  Disse flytter da ofte til udla.ndet, især T..hai..lan.d som er fyldt med disse typ.er.., Ingen nævnt og ingen glemt. …

  Problemet er jo at alle s.ex.misbrug…erne ligger i “j.ansegmentet”, som det kaldes i populære politisk kor.rekte kredse. Altså det bor…gerlige la.vkulturelle flæ..ng, fyldt med fak.e.news, ko.nspira.tionsteor.ie..r, mv.

 76. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  ” Hvis en eller anden fri…stes over ev.ne”

  Disse flytter da ofte til udla.ndet, især T..hai..lan.d som er fyldt med disse typ.er.., Ingen nævnt og ingen glemt. …jansegmentet kaldes de generelt, blandt politis.k kor.rekte. . Lavkult.urelle konsp.irationsteorektikere ofte.

 77. Af Jan Petersen

  -

  Hvor svært er det lige at tjekke validitet på det her fake junk – AF LIS.B,,E.TH S,,,REN,SE…..N – ? 😉

 78. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  Jan fristes uden tvivl tit “over evne” som han skriver?

  Derfor flyttet han til Thailand!

 79. Af Klaus Pedersen

  -

  Hun har knald i låget. Glem den ordblinde spasser!

 80. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  Så er PædoKO på banen også, den berømte ki.m O.lsen, Altid let genkendeligt. formentlig nabo med Thailandjan derover i asien? Måske partner?

 81. Af klaus pedersen

  -

  Så er Hassans dresserede transkønnede abe i hopla igen.
  Tag dog og spar os for dit evnesvage ævl og tag en tur på lagnet med Hassan så vi kan få lidt fred.
  Ordblinde klovn!

 82. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  PsyKO, hvorfor skriver du ikke i eget navn i dag, Kim P. Olsen?

  Men dine indspark til værdidebatten her er nødvendigt, en kendt kvindehad som engang kalde ASH for en “So” i utallige indlæg, og har en alenlang historie af kvindehad her i avisen. Hvergang en kvindelig debattør er kommet frem, har denne angrebet dem på de mest svinske måder, og fået dem til at forlade debatten. Altsammen blot pga. af kvindehad. Denne deler han fuldstændig med PRE.BEN ovenover, -i utallige navne-og Thailandjan.

 83. Af Klaus Pedersen

  -

  At du er en sindssyg “kælling” er hævet over enhver tvivl.
  Når kælling er i gåseøjne, er det fordi du for ikke så længe siden var en mand – ifølge dig selv.
  Hvorfor ikke bare blive en ged. Det ville Hassan sætte pris på, for hans typer foretrækker jo den slags når trykket skal tages. Det er noget kulturelt.

 84. Af Jan Petersen

  -

  Fake name deltager – AF LIS.B,,E.TH S,,,REN,SE…..N – er ren guf for MSM fake news Berlingske. Jo mere afsporet – desto bedre. 🙂

 85. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  PædoKO er sørme i hopla. Han kunne åbenbart ikke finde nogen udledsaget, mindreårige flygtningedrenge nede ved grænsen i dag? Betyder dette at der er kommet bedre styr på indvandringen endeligt? Man har uden tvivl stadig mange hjemme i kælderen?

  Naturligvis er han yderst utilfreds med Maybritt. Hvad bilder hun sig ind at stille sig kritisk over for Aamunds positive tilgang til Pædofili, som pædoKO deler?

  Han mener at de er landsforrædere, for at kritisere den borgerlige ret til mindreårige. De stemmer tilfældigvis begge på LA. Okay det gør Maybritt vist også, Partiets ungdomsformand har åbent støttet pædofili. Og ønsker en lovliggørelse her. Præcis som har KO i utallige indlæg i aviserne over tid.

 86. Af Jan Petersen

  -

  Med Berlingske blogs som tilsyneladende koblet op på Sankt Hans Hospital intranet, er debat for ikke-kolbøtter vel rimelig udelukket. 🙁

 87. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  Konspirationsfanatikere og Russsiabots som Thailandjan, går altid lige igennem B filteret, mens røde frasorteres. Naturligvis er grunden, at uden jer fra den yderste højrefløj er der ingen borgerlig regering!.
  I er på tålt ophold, men tolereret derfor. .

  Selvom man godt nok tit undre sig over hvorfor de anti-danske, ProRussia, ProPutin fremmedebots får lov i deres anti-danske interesser?

 88. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos konspiration – AF LIS.B,,E.TH S,,,REN,SE…..N – selv navnet er vel en fed konspiration. 🙁

 89. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det så keder jeg mig bare lidt. Underholde en navne fake er vel OK tidsfordriv. 😉

 90. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  PS Uffe
  sendt 8 gange, her den yderst forkortet udgave. 🙂

  “Obamas ratings slår trump alle dage, Hans er de laveste siden Amerikansk rating starttet i 1945.

  Næste stunt bliver at du påstår at ingen fly fløj ind i tårnene i USA, ligesom andre unavngivne useriøse debattører herinde. Er vel for at få folk til at forlade den seriøse del af FB, og komme retur til medierne, russerjan formentlig betalt af selvsamme sidste? Derefter ingen kritik, ingen ytringsfrihed imod plutokratiet som sædvanligt, eller kun i kort tid før det slettes.

 91. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  “Bortset fra det så keder jeg mig bare lidt.”

  Uden tvivl ikke en person som nogen gider beskæftige sig med, nej.

  Selvrangsagelsen sandhed…Købesexjan , eller Thaijan som han normalt kaldes, er skuffet over Maybritts indlæg imod pædofili af lærere, og støtter Aasger Aaamunds opmunting dertil. Som gør KO.

  Hvad med at forklare din opbakning til købesex, pædofili istedet for at trolde?

 92. Af kurt eriksen

  -

  Kvinde, har du overvejet at lade Asger have sin holdning i fred, og frastå at du partout skal tilsvine ham? Hvis Asger siger at en 13 årig dreng gerne vil kneppe en lærerinde, så behøver du jo ikke at brænde ham på bålet. Det er Asgers holdning og mening som et mandfolk, der har erfaring med maskulin liderlighed igennem et langt liv, og det kan du sgu ikke ændre på ved at hetze ham eller råbe og skrige. Lyt dog til mandens erfaringer, som en mand med en pik der livet igennem har søgt kusse. Sådan er det. Asger ved, som alle andre mænd, en hel del om at have lyst til at kneppe kvinder i alle afskygninger. Respektér mænds følelser og maskuline erfaringer!!

 93. Af kIm oLsen

  -

  Aamund er en af de få som forstår os.
  Selv DF svigter os.

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/df-paedofile-maa-ikke-rejse-ud-af-danmark-i-mindst-10-aar

 94. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  Sørgeligt ja KO. 🙂 . Du må bruge din tid på at smide hjemløse fra bænken foran din lejlighed i mellemtiden?. Lader også til at være dine hobby?

  Har hørt at når i kommer hjem til Danmark er det ikke nemme vilkår i fængslet? Og vil da altid være den første til at støtte op herom. Børnemisbrug af alle slags er uacceptabelt. Og de skal i første instans i alle forståelser.

  Men ingen er vel virkelig forarget, målløs over at Asger Aamund støtter op om pædofili? Vær nu alvorlige?

  Han ser det som normalt. Er dog jøde så vidt jeg har forstået, incest er også lovligt der i Isr.ael, men kun hvis mellem far og datter, og ikke mor og søn…

 95. Af Jorn D.

  -

  Tweet Nothing Eller mann bliver en sur slet person
  men
  er det ikke på de engelske kostskoler de uddanner deres “børnevenlige” aristokrater
  og
  husk lige på, at det jo var en engelsk agent, der opfandt Fake News i 1940
  nemlig
  spionen William Stephenson med kodenavnet ’Intrepid’ – frygtløs.
  der
  fabrikeret en Fake meningsmåling, der manipulerede US isolationister til, at gå med i WW2
  og
  det var ikke gas
  men
  medierne er vist ikke til, at stole på og ej heller politikerne

  hvorfor misfortolkes i medierne, når folket forstår direkte tale og tweets
  og
  det May not be det rene gas, men måske en ikke OK UK efterligning
  der
  vist ikke i længden kan bestå en løgnedetector test
  og
  vist snart kan give et Novi-chok i England og verden
  og
  alle vil føle sig krænket
  og
  maybe May og Boris are gonner’s , who are going down
  and
  may be not May may not be for much longer in 10 Downing Street
  ja
  det er ikke for børn

  ironi.mus

 96. Af Lis.b,,e.th s,,,ren,se.....n

  -

  Tvivler at nogensinde læser dine vrøvlerier ironimus. Men hvilken mærkelig mobil bruger du for at få de mærkelige mellemrum, som gør at alle springer over?

  Kan du ikke give tippet videre til dine venner?

  Dog enig mht. den diverse israelkritik, som vi nødvendigvis må kalde det, da alle ord om at nævne deres religion fjernes.

Kommentarer er lukket.